Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V divadle dojde k nehodě, která vypadá jako plánovaná vražda. Hlavním podezřelým se zdá být ředitel divadla Paul Rémi (Raymond Rouleau), který údajně svrhnul svého partnera z podkroví. Žena ředitele Mona (Jean Moreau) se snaží svého muže během vyšetřovaní ukrýt v psychiatrické léčebně. (Snorlax)

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Dráma z divadelného prostredia dopodrobna mapuje komplikované vzťahy medzi majiteľom divadla obvineným z vraždy spoločníka, jeho ženou ( výborná a mrazivo chladná Jeanne Moreau ) a celým ansámblom. Takže sa nejedná o rýdzo kriminálny príbeh. Prvý komentár. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ani nie drama, skor detektivka z divadelneho prostredia. Doslo k vrazde - vysetrovanie ma ale nebavilo, akurat Jeanne Moreau bola na urovni : 65 % ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Bylo to celé takové mdlé. Pan Funés se nemohl rozšoupnout, jak je jeho zvykem, ale to bylo asi tím, že šlo víceméně o drama, a ne o komedii. Dost jsem se nudil a sem tam jsem tomu přestával věnovat plnou pozornost. Takže mi zbyla jen dvacítka právě pro pana Funése a to je všechno. Více dát nemohu. ()

Reklama

Reklama