Reklama

Reklama

Souboj s Antikristem

  • USA Rapture-Palooza (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Vedel som do čoho idem a tušil som že to bude neskutočná blbosť ale povedal som si Anna Kendrick v novom file ? Tak to musím vidieť, no mal som troška obavy, posledné filmy v ktorých hrala boli u mňa vysoko podpriemerné, no čo som videl teraz sa nedá nazvať ani len podpriemerné, síce Anna Kendrick hrá dobre, dokonca je tu ešte krajšia ako zvyčajne ... dobré pre divákov TV Angelika a TV Hnoj ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pár fórků by i za něco stálo, ale nadávajících vran a otravných brouků bylo málo a akcí, podobné té s Ježíšem, se moc nenašlo. Jinak to bylo tradičně o záchodovém humoru a o tom, že přízraky hulej, což je opravdu velikánská legrace. Anna Kendrick sice sem tam působila i trochu sexy, ale tady by musela odhalit mnohem víc, aby to mělo alespoň mírně horší úroveň. 15% ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

No pustil jsem si to hlavně protože v tom hraje Anna Kendrick, docela mě tam překvapil (nemile, toho moc nemusím) Sweets z Bones a taky Tyler Labine (ten mile, to je sympoš), kterýho jsem skoro ani nepoznal, škoda že tam neměl moc prostoru. Příběh je o tom, že část lidstva je povolána do nebe a zbytek lidí na Zemi se snaží přežít apokalypsu (mluvící kobylky, krvavý déšť, meteority) a dotoho je otravují sprostý vrány. Jako záporák tady je antikrist Earl Gundy. Triky jsou hodně slabý, třeba ten výbuch nebo ty meteority. Pár vtipů ušlo a trošku pobavilo, ale že by se mi to líbilo to ne, kazil mi to právě Sweets. Naštěstí jeho přítomnost mi vynahradila Anna a potom, co nahodila ty bílý šaty prostě krása. Konec bavil asi nejvíc, hlavně když se objeví Ken Jeong, jen škoda, že tady byl takový slušnější o proti Community nebo Hangover. Celkově slabota a kdyby tam nebylo těch pár herců, co mám rád tak by hodnocení bylo nižší, takhle 50%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina ma veľmi, veľmi potešila. Hovoril som si, že už dlhšie som nevidel niečo podobne zábavné a netradičné z Hollywoodu. Lenže potom ovládol scénu nadržaný antikrist a nahúlení zombíci a ja som pochopil, že jedinou ambíciou tvorcov je osloviť nahúlené stredoškolské publikum. Je to film na párty adolescentov a samozrejme aj taká tvorba má právo na existenciu. Pre mňa je toto zistenie ale po tej prvej polhodinke sklamaním. ()

BR23 

všechny recenze uživatele

Nechápem čo proti tomu máte... teda chápem ale nesúhlasím... som to len tak zhodou okolností pri prepínaní programu zahliadol a ešte v ten den som to pozeral znova z TV archívu už aj s bratmi... mne sa to skrátka lúbilo... také originálne a nekonvenčné... aspoň to nieje jeden z tých filmov ktoré sú točené za veľké peniaze pre veľké peniaze... nieje to ani silený blockbuster ani trápna romantika ani jeden z tých rýchlo zosnovaných snímkov akože snaha o originalitu-pokus ... toto je samozrejme hlúpučké ale zároveň také milé, nenáročné, vtipné a brutálne úprimné :D Napoprvé to anál nebude... :D ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama