Reklama

Reklama

Souboj s Antikristem

  • USA Rapture-Palooza (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět. (HBO Europe)

(více)

Recenze (54)

juta 

všechny recenze uživatele

Zajimavý nápad, který se ale postupem času mění na nudnější vlnu, ze které už není návratu a to celé nakonec pozbývá smysl. Docela velká škoda, protože jsem viděl kousek začátku v televizi a přišlo mi to dost zajimavé a docela jsem se divil, že to má tak nízké hodnocení, ale potom jsem to uviděl a pochopil jsem. Škoda. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že zpracování nebylo zlý. Jenže to by nesměl celej film bejt jeden velkej debil. Naštěstí se alespoň nechalo koukat na Annu Kendrick, kvůli které jsem film vlastně zapnul. Také i ona má tu jednu jedinou hvězdičku z filmu. Víc si ale rozhodně nezaslouží. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad hodně tragicky zpracovaný. Zpočátku mi ten film přišel i vtipný, nanebevzetí, máma vrácená z nebe jeden den potom, co tam byla v rámci nanebevzetí přijatá, mluvící kobylky, krvavý déšť, meteority dopadající na Zemi, hulící nemrtví, nadávající mluvící vrány. A uprostřed toho všeho ústrřední duo milenců, kteří se snaží uprostřed toho všeho žít normálně a zařídit si nějakým způsobem svůj život. Ale tyto plány naruší Antikrist, kterému se právě ta slečna zalíbila a ona se rozhodne spolu se svým přítelem Antikrista zbavit. Jak jsem již napsal, zpočátku vtipný a netypický film, ovšem jakmile přijde na scénu Antikrist, film jde šíleně z kopce. Ten herec mi absolutně nesedl a vůbec to najednou začalo být celé tak nějak odpudivé a nezajímavé. Na film jsem se těšil, ale výsledek mě docela zklamal, prostě tak nějak podivně zpracovaný film, u něhož by to chtělo asi trochu lépe zahraného a celkově charakterově jiného záporáka, a ne jen přisprostlého černocha bez jakéhokoliv charizmatu. Nicméně Anna Kendrick je rozhodně kladem celého filmu a vůbec ten film pár dobrých nápadů měl, a i proto nakonec hodnotím ještě vcelku přiznivýma dvěma hvězdama. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Začátek mě zděsil, strašná trapárna. Potom jsem u toho napůl spal. Ale šlo asi o to, jak zneškodnit ďábla černocha, a mezitím tam vidět mluvící ptáky ve vzduchu a podobné hovadiny. Tak nějak mi to druhý den převyprávěla přítelkyně, takže nevím, musím jí věřit, abych se na to nemusel dívat znovu. =D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina ma veľmi, veľmi potešila. Hovoril som si, že už dlhšie som nevidel niečo podobne zábavné a netradičné z Hollywoodu. Lenže potom ovládol scénu nadržaný antikrist a nahúlení zombíci a ja som pochopil, že jedinou ambíciou tvorcov je osloviť nahúlené stredoškolské publikum. Je to film na párty adolescentov a samozrejme aj taká tvorba má právo na existenciu. Pre mňa je toto zistenie ale po tej prvej polhodinke sklamaním. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Přestože trailer i námět vypadaly dost zajímavě a pro Annu Kendrick mám celkem slabostl, Rapture-Palooza pro mne představuje jedno z největších zklamání roku. Až na pár apokalyptických výjevů jde o trapné, nevtipné a věčně se opakující gagy a snímek se tak již po pár minutách stane neskutečně nudným. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi naprosto, ale fakt NAPROSTO ujeté komedie, tak tohle by mohl být váš šálek kávy. Začátek se mi líbil, pár vtipných věcí jako třeba zombie stoners, mluvící hmyz a nebo sprostý ptáci. Za mě čistý průměr. Ujetost mi neva, ale zas tolik jsem se nenasmál. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jako celek film nestojí za nic. Je to zdlouhavé, nudné a nijak zábavné. Jediné pozitiva která jsem zde našel jsou: Anna Kendrick, která je nádherná baba a byla radost na ní koukat a kecy antikrista, které mě celkem rozesmály a jejich trapnost mi nijak nevadila. O doporučení zde nemůže být řeč, protože bych byl potom bez přátel. Obejděte tento film velkým obloukem. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČT 2 = 18.7.2016, réžia českého znenia (HBO 2014) = JITKA TOŠILOVÁ - Trápna a bezzubá fraška, ktorá sa nevie rozhodnúť medzi ostrou a politicky nekorektnou satirou a romantickou komédiou. V konečnom dôsledku tak nenapĺňa ani jedno jediné očakávanie a po stránke humoru načisto zlyháva. Obsadiť do takéhoto filmu Annu Kendrick a nevyužiť jej potenciál je zločin. (20.7.2016) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že trapnost zde vítězí na plné čáře nad těmi několika zábavnými a povedenými vtipy. Takřka poráží skoro i kouzlo Anny Kendrick a to už je co říci. Přesto v tom filmu zazní jedna velká pravda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pár fórků by i za něco stálo, ale nadávajících vran a otravných brouků bylo málo a akcí, podobné té s Ježíšem, se moc nenašlo. Jinak to bylo tradičně o záchodovém humoru a o tom, že přízraky hulej, což je opravdu velikánská legrace. Anna Kendrick sice sem tam působila i trochu sexy, ale tady by musela odhalit mnohem víc, aby to mělo alespoň mírně horší úroveň. 15% ()

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Vedel som do čoho idem a tušil som že to bude neskutočná blbosť ale povedal som si Anna Kendrick v novom file ? Tak to musím vidieť, no mal som troška obavy, posledné filmy v ktorých hrala boli u mňa vysoko podpriemerné, no čo som videl teraz sa nedá nazvať ani len podpriemerné, síce Anna Kendrick hrá dobre, dokonca je tu ešte krajšia ako zvyčajne ... dobré pre divákov TV Angelika a TV Hnoj ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Většinou jsem rád, že máme s Aničkou narozky ve stejný den, ale občas taky ne, i když vypadá i tady dosti ham ham. Snažil jsem se přistoupit na jejich hru, chtěl jsem se bavit a chápu, jak to dobře vypadá na papíře. Tak tři momenty to mělo, ale celkově strašně málo, strašně špatně. Jako by tvůrci chtěli i nechtěli R rating a ta nedotaženost oběma směry je hodně vidět a bolí i nudí. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda slušne pobavila. Primitívna komédia, z mierne kresťansko-nekresťanským dejom, zaujímavými postavami, sprostými hláškami a blbým koncom. A vážne sa mi páčili tí nemŕtvi. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak teraz som na pochybách, čo vlastne tvorcovia mali zaľubom. Rapture-Palooza je mix všetkých možných blbostí a kravín pozbieraných na smetisku a vtesnaných do jedného osemdesiatpäť minútového kontajnera. Mysleli si snáď, že ak dajú dokopy mnohé idiotské trapárny do jedného vreca tak z toho vznikne vtipná kaša?...No v každom prípade nevznikla, práve naopak!.......Údesné!!!......(chudiatko Anna, do čoho si sa to preboha nechala namočiť?!?) ()

Reklama

Reklama