Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sledujte příběh tří žen, kterým se jednoho dne radikálně změní život. Mají však šanci začít znovu. Budou ale muset překonat strach opustit vše, co během svého života vybudovaly… Inés zjišťuje, že je těhotná, jenže její partner dítě nechce. Antonia se připravuje na důležitý pracovní pohovor, najednou se objeví osoba z její minulosti a ona se cítí zmatená. Marian otravuje její násilnický exmanžel, jenž chce, aby mu dala poslední šanci. Její dcera Mónica ji přesvědčí, aby mu odolala. Španělská režisérka Juana Macías přináší dojemnou mozaiku zajímavých příběhů, ve kterých se prolínají nejrůznější situace, kterým musejí čelit tři ženy během jediného dne. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

o ženách a jejich vztahových problémech v takové skládačce, v oddělených příbězích, které se postupně propojují. Není to nějaká superfilmařina, ale přesto se jedná o zajímavý film ()

standsiller odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné príbehy troch žien, ktoré sa snažia dostať do povedomia umeleckými zábermi, sem tam dobrým výberom hudby a "svetelnosťou" , ktorá vyžaruje skrz kameru na pozadí ťažkých príbehov žien, aby sme si akože povedali , že skrz každú útrapu je život krásny. Je, ale dokážem si to povedať pri omnoho lepších filmoch. Pripadalo mi to ako zlepenec zlých románov a častí telenovely. Herecké výkony takisto neboli vyčnievajúce - reakcie boli strašné. Scenár takisto nebol dobrý. Slabý film, pri ktorom som si ani len neoddýchol. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to v šest ráno, nechtělo se mi spát. Říkal jsem si, že by to mohla být fajnová evropská situační pohodovka. Nebyla. Po dvou týdnech už pořádně ani nevím, o čem to bylo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Okrem metropoly Madrid pracovali filmári aj v mestách Cáceres a Mérida na západe Španielska. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama