Reklama

Reklama

Prozíravost

(seriál)
  • USA Perception
všechny plakáty
Trailer 3
USA, (2012–2015), 27 h 25 min (Minutáž: 42–45 min)

Hrají:

Eric McCormack, Rachael Leigh Cook, Arjay Smith, Jonathan Scarfe, Kelly Rowan, Lisa Banes, Jimmy Bennett, Bridget Regan, LeVar Burton, Glenn Fitzgerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Hlavním hrdinou dramatického seriálu s názvem Prozíravost je doktor Daniel Pierce, neurovědec přednášející na univerzitě, který nosí conversky, ptá se na záludné otázky a je velice, velice šarmantní. Zcela neomylně rozumí lidskému chování a mistrovsky zvládá pracovat s lidskou myslí. Dokáže tedy vysvětlit, proč se lidé chovají tak, jak se chovají a co je k tomu vede. Jeho pomoc vyhledá někdejší studentka a současná agentka FBI Kate, kterou Daniel doprovází při vyšetřování zločinů.

Při tom všem ale divákovi neunikne jistá podivnost – ačkoliv je Danielova mysl brilantní, je rovněž jakýmsi způsobem poškozená a nefunguje tak, jak by se na vysokoškolského profesora slušelo. Každý den bojuje se svými halucinacemi, které občas pokládá za dar a je díky nim schopen pochopit souvislosti, které zdravá mysl nemůže postřehnout. Na druhou stranu má ale tendenci chovat se iracionálně a je potencionálně nebezpečný. Také proto není schopen vytvořit si blízký vztah a jakákoliv neočekávaná situace jej dokáže vyvést z míry. Pro to, aby se zvládl vrátit zpět "na zem", potřebuje 3 věci: křížovku, walkman a svého pomocníka Maxe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Nyanka k tomuto seriálu (1)

Prozíravost (2012) 

Mě se líbí, že po shlédnutí celé první řady skoro jedním dechem, je každej díl prostě nepředvídatelnej. Možná někomu vyluštění zápletek přijde přitažený za krk, ale mě to prostě bere hlavně tím, že mě dycky překvapí, tudíž pro mě jsou díly univerzální i unikátní. Daniel je navíc sympatickej herec a jako pošahaná, briliantně chytrá postava, narozdíl od Dr. House, je roztomilej. ()

Reklama

Reklama