Reklama

Reklama

Zvláštní agentka FBI Sarah Ashburn (Sandra Bullock) a bostonská policajtka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) už nemůžou být odlišnější. Upjatá Sarah pracuje v New Yorku a doufá v další povýšení. Je ambiciózní, talentovaná, inteligentní a má detektivní schopnosti jako Sherlock Holmes. Je vždy a za všech okolností tou nejchytřejší ze všech a nebojí se to dát najevo. Kvůli tomu taky nemá ani rodinu ani přátele. Jen kolegy, kteří ji nesnáší. Oproti tomu svérázná Shannon vyrostla na ulicích Bostonu a umí střílet rovnou od boku. Pistolí i svou nevymáchanou pusou. A protože před nedávnem mimo jiné zatkla i svého bratra, tak ji pro změnu nesnáší její rodina. Tyto dvě představitelky zákona se prostě musí nevyhnutelně potkat – Sarah je totiž převelena do Bostonu, aby pomohla tamní policii vyřešit sérii brutálních vražd. A tak nastane nevyhnutelný střet nejen s bostonským podsvětím, ale i mezi představitelkami zákona, protože dostaly rozkaz, že spolu musí na případu spolupracovat. Potíž je v tom, že ani jedna z nich o takovou spolupráci nestojí. Sarah chce všem dokázat, že sama vyřeší velký případ, a Shannon zase nechce, aby pracoval někdo cizí a ještě takto nesnesitelný na „jejím území". Ale protože rozkaz je rozkaz, nakonec musí vytvořit detektivní dvojici a stát se parťačkami. Zatímco Sarah zjišťuje, že se jí hodí Shanonina pouliční chytrost, Shanon se naopak učí sebeovládání, aby se, dříve než někoho seřve nebo praští, aspoň nadechla. Když nakonec spojí své síly a postaví se brutálnímu drogovému magnátovi, postihne je překvapivá věc: přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (433)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Neskutocne vtipna hovadina. Pribeh treba od zaciatku ignorovat, pretoze sluzi len na priehrsel gagov. A ze to baby vytasili vo velkom! A tym nenarazam na vahu Melissy McCarthy. No bez toho, aby som chcel Sandru znevazovat, treba povedat, ze hlavnou hviezdou je prave Melissa. Velmi vtipna a 100% presvedciva. Mimochodom Sandra tiez fajn, ocividne to babam sadlo a musim povedat, ze aj mne. Dobrych komedii je malo. Tato je dobra. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Další pokus o stvoření nesourodé dvojice policistů, tentokrát jen s tím rozdílem, že nosí sukně. To je bohužel ale jediný pokus o inovaci. V ostatních případech spíše selhává. Humoru je pomálu, napětí takřka nulové a k tomu přehrávající Melissa i Sandra, o které si pomalu začínám myslet, že se narodila spíš pro vážné role. V komediích tak nějak nemá poslední dobou příliš šťastnou ruku. Výsledkem je spíše nudné, dlouhé klišé, které se trochu rozjíždí až v druhé polovině. Průměrných 45 % ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude dvou hodinová nuda, ale to jsem se mýlil. Protože Drsňačky jsou velice svižný, vtipný a akční, což mě dost překvapilo. I když ke konci už to začalo trochu nudit, ale jen malinko. A navíc výborně hrající Sandra Bullock a Melissa McCarthy. A ještě musím pochválit skvělou hudbu! 65% ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Tento film má oporu v Melissa McCarthy, ktorej napísali výbornú postavu, škoda, že je jediná, zbytok je horko ťažko priemerný, ale Sookie hláškuje, fuckuje a celkovo nasrane prechádza filmom ako hurikán a to drží zábavnosť na solídnej úrovni. Tento buddy materiál mohol dopadnúť lepšie ale aj podstatne horšie. Len nechápem prečo sa nakoniec nestrieľalo z toho RPG z chladničky, to mala byť tutovka. ()

Petyas 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by to bylo špatné. Naopak jsem se bavil. A to dost. Melissa je vážně něco šíleného a ten kontrast se Sandrou u mně fungoval. Některé hlášky byly skvělé. Sem tam sice i nuda, ale i tak dávám 60% ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy je v súčasnosti jednou z najobľúbenejších komediálnych herečiek v USA. Ako sa jej to podarilo? Podľa úspechu tohto filmu v Amerike už viem. Lacný pribeh, žiadny dej a hlúpe dialógy sú špeciálne nastavené na nenáročného diváka, no ja ním zrejme nie som. Sandra Bullock, ktorá sa v niektorých okamihov až šokujúco podobá na Michela Jacksona, by sa mala viac venovať vážnejšej filmovej tvorbe, pretože v komédiach posledné razy šliapla vedľa. Ale tak, názor nech si spraví každý sám. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Výborná nenáročná komedie, jen tom mohlo být o něco kratší, bez několika zbytečných scén. Každopádně jsem se moc dobře bavil, ale nebýt Sandry Bullock (pro kterou mám prostě slabost) bylo by mé hodnocení horší. ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Nesourodých policejních dvojic bylo na plátně už hodně, ale dvě ženský si nepamatuju. Občas to bylo fakt vtipný a napínavý. Na Sandru se dá pořád dívat a film si 70 % zaslouží. Ale ano, máte pravdu, stříhat se ještě trochu mělo. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nudáááááááááááááááá. Obrovskej kýbl nudy. Začátek stál úplně za prd a potom se to tak nějak táhlo. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa viac ako som čakal. Leví podiel na tom majú smrtiace hlášky Melissy McCarthy, ktorá so Sandrou Bullock tvorí síce nesúrodé, ale stále zábavné duo. Dej originalitou nehýri, ale pri tomto type filmu mi to ku šťastiu nechýba. Nekomplikované, ľahko nekorektné pobavenie na večer. 6+/10 ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Podívat se na to rozhodně dá... ale pan režisér má svůj styl humoru, takže bylo těžké často překousnout úplnou trapárnu, abych se v další chvíli dosyta smál. Bylo to jako na horské dráze, jednou dole, jednou nahoře. Já horskou rád, ale někdy stačí jen jednou... ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Po uvedení filmu som sa do toho veľmi nehrabal, ale odkedy to dávajú v telke už som to tak 2-3x videl a stále ma to baví. A nie je všetkým dňom koniec. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Když nic nečekáte a díváte se na to s nadhledem... tak se pobavíte. Některé věci jsou vtipné, některé vůbec, ale jinak jako komedie to splnilo účel alespoň pro mě. 50% ()

D.Sleeper 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně mají dámy za snahu moje sympatie, na druhé straně pokažené řemeslo a logika chodí moc často na výlet ;-/ ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Nemožno teraz predpokladať, či v budúcnosti oceníme, že Feig dal pred Heat určitý anglický člen The. S ním a bez neho vám totiž google dá odkaz na odlišné filmy z úplne inej galaxie. K tomu s „The“. Založenie skladby filmu na tlstej policajtke s katastrofálnym slovníkom (nielen jej), emancipovanej Sandre, ktorá sa zhovadí na krčmovú úroveň a zobraziť bezstarostný americký sen zaručuje zrejme v súčasnej dobe slušné zisky. Rehot, hurónsky smiech z nadávok, urážok všetkého od slobody svedomia, náboženského vyznania, práce zložiek, vzhľadu...(dá sa pokračovať) je „liekom“ drvivej väčšiny jednotlivcov. Ja nepochybujem ako americkí Európania hltajú scény v štvrtotriednom bare, jednanie s chlapom vo Volve, starým sendvičom, zosmiešňovaní šéfa. Spomenieme RPG v chladničke?? No to sa už snáď smejete s princípov. Za závratné 2 hodiny(!!) sa ženská odroda mužskej Bengy v zálohe (alebo The Other Guys) valí plátnom v samoúčelných a sitcomových scénkach. Bol by som nevzdelanec a triedny suchár ak by som úprimne nepovedal, že zo desaťkrát sa dá hlasno, schuti, krásne a živelne zasmiať. To hej, ale celý to jest súvislý pocit z dvoch hodín tkvel v rovine ľútosti a úcty. Ľútosť nad Sandrou, že je zapísaná v takýchto filmoch a úcta k nej, že aj v takejto do neba volajúcej zbytočnosti a trápnosti podá nádherný milý (až detský) výkon a vie sa baviť na svoj účet s noblesou dámy (interview, kritiky,...). Sandra a scéna s nožom v nohe po nemocnicu. Vulgárna oddychovka ako náplasť na dočasne vypnutý americký sen? (videné 07.10.2013, HDrip) ()

R.I.P. 

všechny recenze uživatele

Film je nevtipny, hodne sazy na vulgarni vyrazy a herecky nevykon obou hlavnich predstavitelek je znacny. Clovek nema byt urypny, ale Melissa McCarthy svoji prdelí zasedne i dve Německ dogy a a Spanelskeho mastina co sel kolem. ()

0L0V0 

všechny recenze uživatele

21 Jump Street + Poliši = Drsnačky.. Mužské hlavné postavy ale vystriedali ženy. Snaží sa to byť Boh vie jak vtipné a chytré ale nie je. Priemerná nuda na ktorej som sa nezasmial. Bavila ma ale Meliss McCarthy takže dve hviezdy. Neverím tomu, že vypili toľko jägermeisterov a neplazili sa po zemi. ^^ ()

Související novinky

Akční (skoro)parodie pokračují

Akční (skoro)parodie pokračují

30.04.2015

Vážných akčních blockbusterů už se v Hollywoodu zase tolik netočí. Čím dál tím populárnější jsou ale odlehčené kousky, zejména ty, které si ze sebe dokáží chytře utahovat. Málokteré filmy na tuhle… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama