Reklama

Reklama

Zvláštní agentka FBI Sarah Ashburn (Sandra Bullock) a bostonská policajtka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) už nemůžou být odlišnější. Upjatá Sarah pracuje v New Yorku a doufá v další povýšení. Je ambiciózní, talentovaná, inteligentní a má detektivní schopnosti jako Sherlock Holmes. Je vždy a za všech okolností tou nejchytřejší ze všech a nebojí se to dát najevo. Kvůli tomu taky nemá ani rodinu ani přátele. Jen kolegy, kteří ji nesnáší. Oproti tomu svérázná Shannon vyrostla na ulicích Bostonu a umí střílet rovnou od boku. Pistolí i svou nevymáchanou pusou. A protože před nedávnem mimo jiné zatkla i svého bratra, tak ji pro změnu nesnáší její rodina. Tyto dvě představitelky zákona se prostě musí nevyhnutelně potkat – Sarah je totiž převelena do Bostonu, aby pomohla tamní policii vyřešit sérii brutálních vražd. A tak nastane nevyhnutelný střet nejen s bostonským podsvětím, ale i mezi představitelkami zákona, protože dostaly rozkaz, že spolu musí na případu spolupracovat. Potíž je v tom, že ani jedna z nich o takovou spolupráci nestojí. Sarah chce všem dokázat, že sama vyřeší velký případ, a Shannon zase nechce, aby pracoval někdo cizí a ještě takto nesnesitelný na „jejím území". Ale protože rozkaz je rozkaz, nakonec musí vytvořit detektivní dvojici a stát se parťačkami. Zatímco Sarah zjišťuje, že se jí hodí Shanonina pouliční chytrost, Shanon se naopak učí sebeovládání, aby se, dříve než někoho seřve nebo praští, aspoň nadechla. Když nakonec spojí své síly a postaví se brutálnímu drogovému magnátovi, postihne je překvapivá věc: přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (433)

Kathryne 

všechny recenze uživatele

Já se teda bavila:-) První polovina filmu, to byla hláška za hláškou, akorát film na neděli odpoledne. A Sandra jako vždy krásná:-) ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Sandru mám ráda, je to prostě frajerka, dokáže zahrát fakt všechno, takže si myslim, že tohle pro ní byla docela oddechovka. Občas mi k ní to pobíhání s pistolkou v nějakejch situacích nesedělo, ale dalo se to v klidu přežít. Melissa je taky fajn, její fuckingasshole slovník mi v hlavě ječel ještě asi 2 hodiny po filmu. Je tam dost dobrejch situací, kdy sem se upřímně zasmála, na druhou stranu si myslim, že skoro dvě hodiny je docela dost. Potěšil mě i konec, kde se naštěstí typicky americky všichni nepopárovali. ()

Arnien 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock a její plazení se po nemocniční podlaze s pobodanou nohou?! Neskutečný! :D Zasmála jsem se. Jinak docela klišé a nic, co by se nedalo předvídat, ale na druhou stranu to ani nijak neurazí stupidními a nechutnými fóry, takže za mě takový pohodový komediální průměr. ()

Baruska92 

všechny recenze uživatele

Tak tahle komedie opravdu neměla chybu. Herecké obsazení super - obě herečky mi do rolí skvěle pasují! :) Super hlášky... Asi nemám nic, co bych vytkla. Nasmála jsem se a i přítel se velice bavil :) ()

Sasquatch 

všechny recenze uživatele

Totální hlína! Všechno jsme sice už viděli, ale tohle je super. Jedna hláška za druhou, parádní hudba, výborný dabing, neskutečná chemie mezi babama. Paka, co dávají odpad, nebo jednu, dvě hvězdy by se měli zamyslet. Koukám, že hlavně slovenským bratřím ten humor nějak unikl. Zřejmě jsem vymletý, obézní americký hovado, ale za mě to je jednoznačně akční komedie roku. Trochu matoucí je plakát, Melissa tam vypadá jako štíhlá vysoká krasavice:). Pro jistotu viděno dvakrát. ()

studentice 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak takový film může někdo natočit a jak jsem mu mohla naletět a dívat se na něj:(. Trapný, trapný, trapný. Jedna hvězdička za Sandru Bullock, pro kterou mám slabost ()

ferdomravec 

všechny recenze uživatele

Z Americkych komedii poslednych 5 rokov skor priemer.Melissa McCarthy nie je komicka. Objemna drza zena. Strasny tvrdas vela keca ale az na par scen nic moc. Sandra nie je velmi na komedie. 50%9 ()

Coudinka 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock a Melissa McCarthy to spolu prostě umí zahrát dokonale! Od začátku do konce jsem se popadala smíchy. Neustálé vtipné hlášky mě přímo zahltily. Musíte to brát prostě s humorem a nehledět moc na detaily. Akční scény totiž zde nejsou dokonalé. Navíc ve filmu hráli mou oblíbenou písničku "212" od Azelie Banks. K filmu bych tedy měla jen výtku z té vizuální stránky efektů a scén. Jinak jsem se ohromně bavila a to je myslím hlavní! ()

mombasamomo 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nebylo to nic inteligentního, sem tam to bylo dost přitažené za vlasy, ale pobavila jsem se. Podle mě to nebylo o nic horší než podobné filmy s mužským osazenstvem. ()

Bixbi 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co se Vám zachce, ale tohle je prostě zábava. I když mám skoro panickou hrůzu z Mellissy McCarthy, tak mě ty sprosťárny docela chytly. Je to nejspíš způsobeno mojí oblibou ve vulgárním humoru, ale nebál bych se to pustit ani mámě. ()

PRASÁK 

všechny recenze uživatele

V podstatě velice průměrná komedie, v níž hlavní role vytvořily: zvláštní agentka FBI Sarah Ashburn (herečka Sandra Bullock) z New Yorku a bostonská policistka z detektivního oddělení Shannon Mullins (herečka Melissa McCarthy). Obě se sešly v Bostonu, aby zde vyřešily sérii brutálních vražd. Sarah je velmi upjatá a doufá v další povýšení. Je ambiciózní, inteligentní a má vyvinuty schopnosti detektiva, avšak nemá rodinu ani přátele a většina jejích kolegů ji nesnáší. Shannon zase umí dobře střílet, ale její rodina ji nemá moc v lásce. A obě mají spolupracovat v boji s bostonským podsvětím. ZPOČÁTKU SE DOST NESNÁŠEJÍ a házejí si klacky pod nohy, ale nakonec se pomalu jedna začne tak trochu přizpůsobovat tý druhý a společně zakročí proti drogovýmu šéfovi podsvětí. Snímek režíroval americkej režisér, scénárista, herec a producent Paul Feig (nar. 17. 9. 1962), kterej má na svědomí třeba filmy: „Malí rošťáci“ (2006), „Špion“ (2015) nebo „Krotitelé duchů“ (2016). Celosvětová premiéra akční komedie „The Heat“ proběhla 23. června 2013 v New Yorku a do českejch kin snímek pod titulem „Drsňačky“ vstoupil v premiéře 1. srpna 2013. ()

Redyx1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu střela vedle.Sandra jako vždy perfektní ovšem co zamýšleli tvůrci s obsazením vyžrané nezajímavé herečky M.McCarthy jako agentky,tak to vážně nepochopím.Ta je ráda když může chodit bez toho aby se zadýchala.Totálně tento film zabila a propad finanční je celkem ve světě známý. ()

Zrzavakocka 

všechny recenze uživatele

je spousta hezkých komedii které jsou na tom o mnoho lépe, ale zase jako odpad či hrůzu bych to neviděl pár momentu co stojí za pobavením a za nejedním úšklebkem zde je - ()

Dwayne47 

všechny recenze uživatele

jedna z najlepsich komedii na svete, chemia medzi tymito dvoma fajnovymi hereckami funguju absolutne SPICKOVO a je tam tolko megasmisnych scen ze dovis..... samozrejme v originalnom jazyku eng to treba pozerat + titulky a o zabavu postarane.... dej pohoda klasika ale tie hefty... no masaker :D ()

Související novinky

Akční (skoro)parodie pokračují

Akční (skoro)parodie pokračují

30.04.2015

Vážných akčních blockbusterů už se v Hollywoodu zase tolik netočí. Čím dál tím populárnější jsou ale odlehčené kousky, zejména ty, které si ze sebe dokáží chytře utahovat. Málokteré filmy na tuhle… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama