Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Recenze (1 301)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Bláznivá dovolená pro novou generaci, ve které se sice tvůrci nevyhnuli schematickému vývoji děje (včetně povinných dramatických odboček), ale to vše bohatě vynahrazuje skvěle sehrané obsazení, které si s přehledem dává i ty nejlacinější fóry (jen ždímání scény s varletem mohlo být kratší). Celé to má auru zlaté éry amerických komedií z osmdesátých let, kdy výsledek nestál ani tak na scénáři, jako na schopnosti herců divoce improvizovat. Z Millerových jsem měl přesně pocit, že natáčení všechny hrozně bavilo. Škoda nefunkčních "family-bonding" pasáží, které působí jaksi násilně vlepené (hlavně finální proslov). Ale zbytek značně nadstandardní komediální zábava. Je to spíš tak na 70%, ale zaokrouhluji směrem nahoru za tanečky Jennifer Aniston, díky které chvílemi kino doslova nedýchalo. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát jsem o filmu slyšel ze všech stran, že tam Jenn dělá striptýz. Dokonce i sama Jenn o tom mluvila, takže celkem pochopitelně jsem na Millerky číhal jak somálec na žrádlo. Když sem viděl první scénu s Jenn, jak je asi 5 sekund u tyče, říkal jsem si to jako má být všechno ? To se asi všichni posrali, dělat z tohohle haloo.Leč jako slušně vychovaný junáček jsem mlčel a koukal dál. Dostalo se mně velmi slušné podíváné, za nejzábavnější tady považuju všechny sexistický scény například když "táta" Miller radí svému "synkovi" jak překonat odpor a vykouřit mexickýmu policajtovi (představuj si že kouříš holčíčí penis" "nevím jestli mně tahle metoda pomůže ) , no a protože jsem byl celej rok hodnej chlapeček, dala mě někde za půlkou filmu Jenn krásný dáreček, takovejmhle tanečkům moje oči neumí říct ne. Nádherný tělo madam Aniston si ukradlo celej film pro sebe. Ano pobavil jsem, při sledování filmu čas příjemně utíkal, ale kdyby ze 110minut, Jenn 109minut pojala tak jako v tý stodole, mám o filmu roku jasno, takhle je to "jen"´úsměvná pohodová kravinka. Za ten taneček může Jenn hrozit zatknutí za narušení klidu v klučičích kalhotách. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Schematické a predvídateľné? Určite. Lenže na tom je to postavené, že tvorcovia zo skvelého úvodného nápadu s falošnou rodinou vytvorili situáciu, v ktorej môžu brať rôzne klišé scény a rozsekať ich cynickými hláškami a zvratmi. A vydrží im to až do úplného konca. Herci výborní, ale Sudeikis ťažko vládne, najmä jeho pomrknutie do kamery pri Anistonkinom striptíze. Škoda, že toho zlého Mexičana nehral Danny Trejo. Iste, je teraz všade, ale tu by zapasoval. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá komedie. Nevím, co dřív tady chválit, ale začnu asi u herců, u kterých se také na chvíli zastavím. Ti jsou tady na tom filmu fakt to nejlepší. Nepamatuju si, že by mi herci ve filmu pohromadě sedli tak šíleně dobře, jako v tomhle filmu. Musím začít s Jennifer Aniston. Doufám, že nikdy neuslyší to, co teď o ní řeknu. Nevím, jestli by se jí to líbilo, ale na druhou stranu, proč ne. Ono jí táhne div ne skoro na padesát a je snad víc sexy, než když jsem na ní den co den koukal v Přátelích. A to, že dělá striptérku, to jí jenom pomáhá. Slyšel jsem, že tam jedno slušný číslo předvede a ze začátku decentně nalákala. Bál jsem se, aby to nebylo ono, ale ke konci filmu to rozjede, že jsem propotil troje trenky. Nemůžu sí pomoct, ale ona je film za filmem víc sexy. Posledně mě psychicky zničila, když hrála v Šéfech na zabití. Tenhle film to ale přebyl, několikanásobně. K tomu Emma Roberts, kterou mám taky děsně rád. Přál bych si, aby zůstala taková, jaká je a točil takové filmy, jaké točí. Komedie a nezávislý. Snad jí ten koloběh nesemele, i když cesta do něj je dost jednoduchá. Horší je cesta zpět. No a Jason Sudeikis a Will Poulter? Musím říct, že až na ně někdy budu myslet, první se mi určitě vybaví tenhle film. Millerovi na tripu je fakt tak super oddechovka, že se k ní budete chtít vrátit hned několikrát. Každý ale z tohoto komentu určitě pochopí, že když se k němu vrátím já, bude to hlavně kvůli Jennifer. Buďme trošku sexističtí, ona prostě pár chlapům splnila jeden dětskej sen. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $37miliónovTržby USA $150,394,119Tržby Celosvetovo $270,000,119Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,917,612 //počet predaných kusov 840,750Tržby za predaj DVD v USA $31,888,455 //počet predaných kusov 1,818,886║ zábavná smršť ktorá dokáže zájsť až do krajností ale aj tak si zachová nadhľad a nezhnusí, fakt jazda ako sa patrí, ktorú kazia len niektoré troška zbytočne naťahované scénky, zostrihať na 90minút a je to dokonalá záležitosť, zatiaľ jednoznačne komédia roku a Jennifer Aniston sa teda vie ešte pekne obracať, keď treba hádže vábivé pohľady, a keď ide do tuhého zavrtí zadkom a to potom fakt stojí za to, herecky to pekne ťahá /videl v kine: 80%/ __moja recenzia ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

V těch (nej)lepších momentech jako Griswoldovic famílie; o to větší škoda převažujících trapných scén, které jsou již přes čáru či zcela mimo mísu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to prdel. Falešná rodinka pašuje trávu přes hranice, přičemž jsou nuceni se chovat jako rodinka skutečná. Podobná zápletka tu ještě nebyla a i když je to krapet předvídatelné, tak je to vtipné. O tvrdší humor tu není nouze a třeba jsem se fakt smál, když hlavní hrdina přemlouvá naivního panice, aby vykouřil dick mexickýmu policajtovi. Nejvíc ale vládne Kathryn Hahn (o které bych přísahal, že je to Juliette Lewis), jako "typická" americká panička. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…ALE MŮJ OBVYKLEJ KURÝR JE MIMO, PROTOŽE HO CHYTILI. NICMÉNĚ KVŮLI TOMU JSI TADY. POTŘEBUJU NĚKOHO, KOMU MŮŽU VĚŘIT. KDYŽ MI Z MEXIKA PŘIVEZEŠ MATROŠ DO NEDĚLNÍHO VEČERA, TAK TI NEJEN ODPUSTÍM DLUH, ALE ZAPLATÍM TI OBVYKOU ČÁSTKU PRO KURÝRY.…“ /// Zapomeňte na všelijaký pařící trapáky. Letos tvrděj filmovej humor Millerovi. Pravda, je trochu na hraně, takže účám z mateřskejch školek bych doporučoval zůstat s dětma u ,,krtečka“ (se ví že animovanýho úchyle, stejně se ,,tomu“ říká jinak…). Ale když se na to mrknou sami, třeba zjistěj, že i zvrhlej (ale jen trošičku…) humor může mít kouzlo. Zvlášť, když Jennifer Aniston našla svoji vtipnou polohu (a taky, co vám budu holky vyprávět – jí to sekne). Drogová road movie, ve který je svižnej i soundtrack! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že bejt drogovou mulou je cesta plná nástrah. 2.) Jsme divná rodina. Máme si koupit karavan? 3.) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak musím uznat, že to je po dlouhé ..... dlouhatánské době, kdy jsem se parádně u komedie pobavil. Skvělé sympatické herecké obsazení. Já prostě Jennifer Aniston miluji a navíc vypadá pořád skvěle - sexi bomba. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Warner Bros. // Počet premietajúcich kín v USA: 3,445 // Otvárací Víkend USA: $26,419,396 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní komedie !! Ušmudlaná,zábavná,sexy a absurdní! Emma Roberts hrající jako vzteklého teenejdžra s velkou pusou,Jennifer Aniston hrajicí jako sexy striptérka s matčinými instinkty,Will Poulter hrající milého,nesmělého panice a samořejmě Jason Sudeikis- drogový dealer. S cástingem jsem více než spokojen,každému se jeho role hodila skvěle a lépe to dopadnout ani nemohlo. Smál jsem se od začátku do konce, takže plná palba! ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Viete čo, tú Fantu by som si dal." Režisér Rawson (Vybíjaná: Choď do toho na plné gule) je i teraz drsný, nekompromisný a hardcore. Občas nebudete veriť, že ste práve videli/počuli to, čo ste práve videli/počuli (neuveriteľná pasáž so skvelým Luisom Guzmánom). V dnešnej dobe je ťažké diváka šokovať. Ale povedal by som, že minimálne v pasáži s pavúkom sa to podarilo, na to budete ešte dlho po pozretí spomínať (hoci by ste na ne najradšej okamžite zabudli). Našťastie, tento film je vtipný i mimo spomínaných vulgárnych momentov (napr. "smetiak" alebo "kosatka"). Inak je ale scenár dosť veľká nuda. Takže "len" 3*. Ale za krásnu scénu v záverečných titulkoch mám chuť pridať jednu hviezdu navyše, fakt doják. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem naklad a ten jsem taky dostal. Sice to neni zas takova ultimatni jizda, jak jsem doufal, ale i tak to je skvela komedie. Pribeh je samozrejme naprosto vymastenej a jde tu jen o tech par za sebe naskladanejch scen, ktery jsou tu vice, tu mene cernohumorny, ale celkove to skvele slape. Herci sice nepodavaj zadny oskarovy vykony, spis naopak, ale ty debily, ktery hrajou, jim clovek stoprocentne veri a hlavni ctyrka je fakt skvela. Navic pro nejaky to fuck nebo sprostarnu nejdou daleko. Takze celkove spokojenost a pripadnymu druhymu dilu bych se vubec nebranil. ()

movie 

všechny recenze uživatele

90% Velmi dobrá zábava a to jsem se výjímečně díval na komedii a nebyl zhulenej. Takže je tu šance, že se na to můžu podívat znova, zhulenej a pravděpodobně se bavit ještě víc. Klasický závěr ve stylu "vše dobře skončí, ponaučení sme si vzali a pojďme to udělat správně" tu navíc není servírováno tou nejhorší možnou cestou. Thumbs up pro Nicka Offermana (Ron Swanson z PARKS AND RECREATION)!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pokud sem náhodou nikdo nevleze, nenakoukne oknem a nezváží nás .... jsme v pohodě." Prozatím mne ještě nenapadlo pořídit si falešnou rodinku a zapašovat si špetku a půl (čti dvě tuny) trávy přes hranice. A nebudu o tom přemýšlet ani v budoucnu, neboť kvalita ubytování, strava ani vyhlídka z mexických věznic mi nepřipadá nijak zvlášť lákavá. To si radši z bezpečí domova pustím pohodovou komedii, za kterou Millerovi rozhodně považuju. Je tedy pravdou, že se nerozjíždí nejrychleji, ale jakmile rodinka začala ztrácet pojem o svý falešnosti a začala fungovat v souladu s ustanoveními Zákona o rodině, tak zábava exponenciálně rostla. Takže bylo to fajn a začínám přemýšlet o tom, že vysypu z prasátka pět peněz, abych si nechal od jedný nejmenovaný paní Millerové předvést jeden soukromej striptýzek. A pak se půjdu zchladit na hokej. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jelikož je zdařilých komedií pořád méně a méně, jsem ráda za každou, u které se aspoň párkrát zasměju. A u rodinky Millerovic jsem se chechtala skoro pořád. Scénář je sice ohraný už stokrát, ale komu se chce vymýšlet pořád něco novýho, že? Volbou herců to taky vychytali, takže vlastně nemám co hanit. Slušná komedie. Slabší 4* ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Svým stylem Millerovi připomínají Šéfy na zabití - logické a pro diváka pochopitelné jednání hlavních postav v souhře absurdních, popř. bezvýchodných a tedy humorných okolností. K tomu slušná hrstka trapasů, situací "není to, jak vypadá" a máme zde poměrně slušnou zábavu na nějakou hodinu a půl... Trochu smůla, že film trvá déle a do (nejen) rodinných klišé ujíždí víc, než by se slušelo, ale v zrovna v této rozehrané partii se to dá přežít. Zmínění Šéfové na zabití jsou sice lepší (aneb Motherfucker Jones může být jen jeden), ale Millerovi zdárně poráží většinu Apatowské tvorby, neboť se narozdíl od ní nesnaží dělat ze sebe něco víc a soustředí se jen na nekonečnou zásobu situačního humoru. 7/10 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to, že ke konci ten film nějak vyměknul. Vytratil se humor a začalo se trochu moraliziovat. Je to sice trochu nevyrovananá, ale ve výsledku rozhodně nadprůměrná komedie. Některý scény jsou doslova geniální. Jinak Jennifer Aniston asi nestárne a písničku Waterfalls od TLC mam taky rád. 80% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

S humorem amerických mainstreamových komedií si rozumím opravdu zřídka. Hodnocení 76 % na ČSFD ale vypadalo lákavě, stejně jako množství relativně pochvalných komentářů. První minuty se ostatně nesly ve znamení několika slušných vtipů, nápad na sestavení typické americké rodinky byl sice ztřeštělý, ale zajímavý, a přítomnost Jennifer Aniston filmu nesporně pomohla. Čtyřiačtyřicetiletá herečka vypadala výrazně mladší a může se pochlubit postavou, ze které musí mít mindrák spousta teenagerek. Nepředvádí sice bůhvíjak charakterní herectví, ale určitým šarmem nepochybně disponuje. Člověk rychle pochopí, proč si dokázala vytvořit početný fanklub. Záhy se sice ukáže, že humor je spíš těžkopádný a stále více laciný, poměrně dlouho se ho ale daří udržet v mezích, které neznamenají překročení hranice trapnosti. Jenže i to se v druhé půli změní, navíc chemie mezi členy rodinky je mizerná. Scénárista nemá odvahu využít to, co se přímo nabízí - tedy zparodovat a postavit na hlavu americké rodinné středostavovské hodnoty a nasládlý sentiment rodinných filmů. Veškerý potenciál jde postupně do ztracena a nakonec je z toho snadno zapomenutelná taškařice, která si vypomáhá blboučkými sexuálními narážkami a napuchlým varlatem. Škoda, tenhle kousek měl na víc. Celkový dojem: 40 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po tragických ŠÉFECH NA ZABITÍ se tu Sudeikis s Anistonkou posouvají do příjemného komediálního průměru, ale u KRVE A POTU a APOKALYPSY V HOLLYWOODU jsem se letos nasmál podstatně víc. ()

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama