Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

nunka 

všechny recenze uživatele

Fiktívna rodinka Millerovcov má výbornú chémiu a ich trip ma skutočne pobavil. Jednotlivé scénky držia pohromade, vtípky sú nasmerované správnym smerom a herci dali príbehu tú správnu tvár. Ruku na srdce, nie je to žiadna komediálna pecka, ale humor tu naozaj funguje a to je v tomto žánri to najdôležitejšie. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem naklad a ten jsem taky dostal. Sice to neni zas takova ultimatni jizda, jak jsem doufal, ale i tak to je skvela komedie. Pribeh je samozrejme naprosto vymastenej a jde tu jen o tech par za sebe naskladanejch scen, ktery jsou tu vice, tu mene cernohumorny, ale celkove to skvele slape. Herci sice nepodavaj zadny oskarovy vykony, spis naopak, ale ty debily, ktery hrajou, jim clovek stoprocentne veri a hlavni ctyrka je fakt skvela. Navic pro nejaky to fuck nebo sprostarnu nejdou daleko. Takze celkove spokojenost a pripadnymu druhymu dilu bych se vubec nebranil. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se. Nejedná se o žádnou výjimečnou komedii, postavy máte přečtené během úvodních pěti minut, od začátku do konce velmi předvídatelný film, jenže některé momenty se vážně povedly a rozhodně zde nebyl moment, kdy bych musela převracet oči, celá hlavní čtveřice si velmi sedla, právě herecké obsazení je největší síla filmu. Škoda jen toho lacinějšího konce, Millerovým by slušel zcela jiný konec. Tu čtvrtou hvězdu dávám hlavně proto, že komedií, během kterých se divák každých pár minut nemusí cítit trapně, už moc není. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Raz, dvakrát do roka príde komédia, ktorú si treba užiť v kine a schuti sa zasmiať s celým publikom. Ak z kina odchádzate v dobrej nálade a s pocitom, že aj na takýto typ filmu, nielen na akčné 3D blockbustery, sa ešte oplatí utratiť pár eur, tak potom je to dôkaz, že tvorcom sa podarilo odviesť dobrú prácu. Je jasné, že dieru do sveta síce neurobili, ale z pomerne jednoduchého námetu spravili chytľavý príbeh s kopou nenápadných, chytrých malých zvratov, megavtipnými scénami, hláškami s trefnými pointami a takto by som mohol pokračovať. Potrhlý dej na moje prekvapenie veľmi dobre drží pokope, nemá hluchého miesta a miestami som čakal, kedy sa to zvrtne a film stroskotá na fádnosti a debilite. Tu však aj tá debilita mala svoje miesto presne tak, ako to tvorcovia plánovali. Obsadenie na jednotku, hudba, réžia, proste všetko. Ak čakáte inteligentný/duchaplný/citlivý a naopak neznášate sprostý,sexuálne nekorektný/drsný humor, tak mám pocit, že aj tak sa vám bude tento film páčiť. 95%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Anistonovej v poslednom čase prichádzam na chuť. Začal sa mi páčiť jej herecký komediálny prejav. Ďalšia veľmi príjemná, relaxačná komédia, v ktorej hrá. Od každej komédie očakávam zábavu a tu sa mi jej dostalo vrchovato a hlavne, dejová linka nenudila a to aj napriek tomu, že stopáž nie je krátka. A čo na záver? Jedna rada. Keď sa niekedy rozhodnete pašovať drogy cez hranice, tak jedine ako rodina :) 85/100 ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Keď Kennyho (Will Poulter) uštipne pavúk do jeho semenníkov, stiahne si nohavice, aby ich ukázal svojej falošnej rodine. Kým sa Rose (Jennifer Aniston) a David (Jason Sudeikis) hádajú, Kenny stráca pomaly vedomie, pritom v zábere vidíme jeho holé pozadie, čiže má spustené nohavice. No v druhom zábere, keď odpadne, už má nohavice oblečené. (Hudakfilms)
  • Na amerických hranicí při návratu z Mexika má "hippie car" zezadu americkou poznávací značku, ale zepředu poznávací značku z Německa. (Warle)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama