Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Škola plná delikventů a rváčů Bakada se má sloučit s dívčí školou Cattleya, kde jsou dívky jemné, vychované a bohaté. Jak může takové spojení dopadnout? Dokáží spolu vyjít, nebo z toho budou jen trable? (Zíza)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Stojí před vámi velká volba, protože co se týče zábavnosti, jsou na tom úplně stejně. Mám tu ale pro vás trochu nápomoci – tohle je úplně stejné jako Asuko March!, jen tady je víc holek, víc bitek a kratší stopáž. Tak co, které? Poskytuje to jinak stejnou hladinu zábavnosti – téměř nulovou. Ale když vypnete, nebudete se moc ptát… tak se zřejmě seznámíte s novýma hereckýma hvězdičkama Japonska. Alespoň co se „lídrů“ týče. Jorošiku. Přeloženo. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Dvě armády se spojily, aby vytvořily toto dílko: AKB48 a Johnny's Jr. Johnnyho projekty na proslavení jeho hochů jsou celkem běžná věc - někdy horší, někdy lepší. S AKB48 jsem se tu nějak blíž setkala poprvé, doteď jsem o nich jen slyšela. Nemám nic proti nim zvlášť ani dohromady, ale přiznejme si, že seriálů/filmů na téma 'nepochopení mladiství delikventi se zlatým srdcem' je spousta a tohle patří spíš do té horší poloviny. Ani by mi moc nevadilo, že ty bitky nejsou moc věrohodné, ale co hůř, postavy mě absolutně nevzaly. Holky byly všechny stejně nevýrazné a nezajímavé. Svým způsobem kluci nebyli o moc lepší, ale tam byla alespoň snaha zamaskovat to zdánlivě odlišnými charaktery, na které bylo upozorněno hned ze začátku. Jen kdyby toho bylo později nějak využito. Jednotlivé příběhy nebyly špatné, ale byly celkem povrchní a občas s logickými mezerami. Přes to všechno to překvapivě dobře utíkalo. Asi díky krátké stopáži. Není to úplně špatný seriál, jen mi přijde poněkud zbytečný. ()

Chinese Ashio

všechny recenze uživatele

"Konečne dorama, ktorá má pointu" to som si zatiaľ pri žiadnej dorame nepomyslela a niektoré k tomu mali vážne... ďaleko. Akokoľvek, táto dorama má pointu - isteže, nedovoliť aby zatvorili tú najprašivejšiu školu za ktorú bojujú jemné slečinky v bielych sakách a cool bitkári. Iste, sú tam fešáci a preto sa táto dorama ľudom páči, ale pre mňa to bola strata času. Zízať na chlapcov, ktorý sa kopú a bojujú spolu až do kečupa... pardón, do krvi a dievčatá, ktoré ich chcú napraviť. Vážne vzrušujúce... a nezabudnime na ten skvelý koniec! Bojový pokrik a hurá do ďalšej bitky! ()

Sakikura 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi to tak trochu jako amatérská série nezkušeného režiséra. Bylo to kýčovité, skoro žádný děj a vztahy úplná katastrofa. Udajní delikventi mi přišli spíše jako banda citlivých tintítek, než na pořádné rváče jako jsme mohli vidět v Tumbling. Hlavního hrdinu a jeho ,,naštvaný,, obličej prostě nešel brát vážně, jelikož se na tu roli vůbec nehodil. Myslela jsem, že když už se tam pořád jenom bezmyšlenkovitě perou, tak holky na škole budou mít i trochu jiný smysl, než řešení připitomělých pomluv a problémů svých spolužaček. K mému zklamání se žádná romantika nekonala. To ale není to nejdivnější na celé doramě. Nevím jak vy, ale já jsem naprosto nepochopila ten konec. Dvě hvězdičky přidávám jenom díky některým charakterům, které se mi líbily jako byl Maya, Sayuri a Tetsuya. ()

Reklama

Reklama