Reklama

Reklama

Devil Seed

  • Austrálie Devil Seed (více)

Obsahy(1)

Prázdniny skončili a Alex sa vrátila do školy na internát ku kamarátkam Jessike a Breanne. Ako sa sluší a patrí, stretnutie oslávili nočným žúrovaním, ktoré vyvrcholilo nápadom storočia - ísť za cigánkou a dať si vyložiť budúcnosť. Následujúci deň si Alex síce nič z predošlého večera nepamätá, no v okolí sa začnú diať zvláštne veci. Halucinácie, čudné, hrôzu naháňajúce zvuky, výpadky pamäte a škrabance na tele ju rýchlo presvedčia, že tu ide o jej život. Ak včas nenájde pomoc, bude zle... (beso74)

(více)

Recenze (58)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě nesympatické kravky, co nepochybně dostaly padáka z amatérského, fekálního porna, se chopily příležitosti v amatérském, žumpoidním hororu. A průpravu na to měly vynikající! Ta, co je jakože posedlá, vrčí, ječí a koulí očima, jako když mívala v rektu dvoumetrového negra a ta, co je jakože angažovaná kamarádka, se u toho celou dobu tváří, jakoby ji vrcholil na obličej sedmdesátiletý, chlupatý asiat. Prostě dokonalý herecký koncert, odehrávající se v kuchyni a ložnici bratrance kamaráda toho fantastického scenáristy a režiséra, jenž dal tomuto veledílu spatřit světlo světa. Počítám, že si po poslední klapce celý štáb skvěle zašukal, aby si vydělali aspoň na pronájem kvartýru a videokamery. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tady se jelo přesně podle šablony. Vezměte ten nejschematičtěší náčrt vymítačského hororu ... a máte Devil Seed, aniž byste museli cokoli přidávat. Na áčkový look a kvalitní herce nebyly peníze a originality a experimentů se tvůrci nejspíš bojí jako čert kříže. Přesto je ta zmíněná šablona pořád celkem funkční a tvůrci dostatečně řemeslně zruční, takže jsem v rámci "kanadských nízkorozpočtových hororových béček" docela spokojený. Pro mne to spadá přesně do kategorie "nenadchne ani neurazí", což je po příšerném traileru, kvůli kterému jsem se film chystal zcela vynechat, příjemné překvapení. 5/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘIJDE SI PRO TEBE“.... /// To si takhle vožralý kikiny nechaj věštit budoucnost. Stará cigoška je fakt dobrá a kikinám se z toho vorosí (tak schválně – co bys chtěl? …aha, tak to není film pro tebe…). Vono totiž, když zasadíte semínko třeba ,,marušky“ no tak hold sklidíte trávu. Když Ďábel zasadí semínko – je z toho film plnej čmáranic, zvuků, zajímavý hudby a občas i atmosféry. Pak zjišťujete, že to všechno už tady bylo, dokonce bez hysterickejch ženskejch a jsou chvíle, kdy mě ta píča sere. Ale nakonec v tý záplavě sraček bych řekl, že je to z toho lepšího soudku. Jo a mohl by se jmenovat třeba… Damien. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kámoška začala ,,gůglit“ slovíčko DÉMON. 2.) Zjistím, jestli pomůže, když se před Ďáblem zavřu na hajzlu. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Sakriš, tak toto áno, toto beriem všetkými desiatimi :-) Po dlhšej dobe konečne nejaká novinka, ktorej môžem dať plnú trefu. Vynikajúci exorcistický horor, kam sa hrabe Devil Inside a podobné komerčné bláboly... Zaujímavé, o tomto filme som doteraz nepočul nič, režisér je úplný nováčik, hlavná hrdinka nehrala dokopy nikde, a aké prekvapenie sa z toho vykľulo. Dej je úplne priamočiary. Dve kamarátky si to pod vplyvom alkoholu namieria k cigánskej jasnovidke a odvtedy sa s jednou z nich začnú diať podivuhodné veci. Najprv sú to podľa očakávanie divné hlasy a zvuky (čiže pár poctivých, funkčných ľakačiek), potom tu máme posadnutosť, napokon exorcizmus. Ja viem, je to klišé, ale to nevadí, tam sa veľa originality vymyslieť nedá. ALE: Už len hlavnej hrdinke by som dal aj 10 hviezdičiek. Krásna, talentovaná, výborne sa na ňu pozeralo, jedna z najkrajších hlavných postáv v horore. Človeku jej až bolo ľúto. Má to atmosféru, technická stránka je na veľmi vysokej úrovni, hudba v pohode, proste skvelý moderný horor, v ktorom klape úplne všetko. Akurát keď už ku koncu došlo k nejakým mordíkom, mohli byť ešte krvavejšie, no nič to, asi sa šetrilo na rozpočte. 9/10, prekvapenie mesiaca jednoznačne!!! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Všechny 3 Ženské, jsou k Nakousnutí, Radost na ně Pohledět! Nelekl jsem se, v Noci bych se možná i Bál, Kdo ví, filmy o Ďáblech mám Rád, a tohle se mi docela Líbilo, škoda, že se jedná o Nízkorozpočtový Film, takže efekty na chválu moc Nejsou.. Myslím si, že 3 * jsou pro Film tohodle druhu adekvátní... Protože u mně nízkorozpočtový Film přes 3 Neprojde! 5/10 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Udivuje mě, že tyhle exorcistický horory ještě někoho baví. Pořád dokola ty stejný prvky (ďábel je sprosťák, levitující dívka, třepetící se postel) nemůžou fungovat věčně, ale očividně se vždycky najde někdo, komu to udělá vyloženě radost. Neřikám, že poslední patnáctiminutovka by se nesnažila o nějaký to napětí, ale po drtivou většinu času mi bylo všechno tak nějak putna. Nemluvě to znásilňování hrdinky duchem a její rádoby nabíječ, co radši klátí její vyvinutější spolubydlící. A dobře vám tak, milí filmaři! Protože mezitim, co vy točíte tyhle skvosty, jeden sexuchtivej démon v tu chvíli možná zahřejvá taky tu vaší postel. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ďáblův ejakulát (neplést s advokátem) se urputně drží schématu hororů s tématikou exorcismu a se slabým kanadským dolarem za zády co nejméně riskuje, aby nic nepokazil. Zkrátka žánrový standard s pěknou řádkou klišé a vymítáním srovnatelným ve své atraktivitě s vymýváním zavařovacích sklenic. Jelikož jsem však viděl tucty slabších hororů, při kterých do mě vstoupil démon jménem Apatie, budu v hodnocení milosrdný - i přes chudý herecký výkon ďáblovy nosnice, jejíž rejstřík ztvárnění posedlosti se zúžil jen na koulení očima a vyplazování jazyka, což umí i varan komodský.. Jak tak nad tím přemýšlím, snadno může vzniknout zajímavý paradox. Představte si, že máte přítelkyni, co je ještě pannou (už sám o sobě paradox) a vy ji hodláte zbavit virginity. Když pak po aktu směrem k vám pronese: „Pícháš jako ďábel.“, kde máte tu jistotu, že jste byl první..? ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vyškerený a vyshakerozrehotaný paškvil, ktorý sa pokúšal dovidieť na klasiku všetkých klasík. Preložene nablblou, našminkovanou vedmou , to bol naozaj originálny nápad. Centrál bárbina vystrihnutá z telenovely zahrala to, čo jej obmedzený herecký talent dovolil.Záver to zaokrúhlil na oblú nulu, ale dám zhovievavý bodík za názov. Po dlhej dobe film, ktorý Ma nahneval. Na "svoje" filmy totiž nedovolím nikomu a v tomto prípade ani tomu ničomu siahnuť. Soft Canada ! ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Pre mňa po The Possession of Emma Evans ďalšie sklamanie v téme exorcismu. Na tento film som sa tešil, ale okrem nudy mi nič viac ani neponúkol. Čo musím ako prvé vytknúť je hudobný doprovod, ktorý bol tichý a nevytváral atmosféru na takýto film potrebnú. Nemalo to ten šmrc, ako sú trhačky atď. Dlhé čakanie nato kým sa niečo udeje mi ani tak nevadí, ale keď ani po dlhom čakaní sa neudeje nič, tak to už je zlé. Niektoré postavy mi boli priam nesympatické, a pripadali mi až moc amatérske. Exorcismus je pre mňa veľmi atraktívny, ale musí byť natočený aspoň trochu zaujímavo, a nie podľa šablóny iných hororov. Nudný film, ktorý si už určite nikdy nepozriem. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Mladá Alex sa po letných prázdninách vracia späť na nový privát so svojimi kamošmi. Po prvej prebdenej noci kedy sa cestou z diskotéky zastavia u "údajnej" cigánskej veštici.. (ktorá mimochodom vyzerá, ako tie dôchodkyne z priora čo pred záchodom predávajú toaleták) ..začnú diať zvláštne veci. Ako skončila táto sračka netuším, lebo som to po 37 minútach už nedokázal dopozerať. Zrejme išlo o posadnutú študentku nakupovaním handier vo výpredaji. Skutočne, neskutočný horor bolo pozerať sa na tieto "Oscarové" výkony na úrovni nočných zabávačov z TA 3. Efekty ako v Godzille z 54´, napätie ako pri znižovaní ceny za burčiak na baníckom jarmoku, snaha uspať diváka od samého začiatku - toto sú všetko dôvody prečo bez milosti s úsmevom na tvári môžem šľahnúť ODPAD. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nič nové pod exorcistickým slnkom, všetko tu už bolo, keď však poviem že ma to viac bavilo ako klasika. Nevadilo ani to tv ozvučenie, kde počuť každé vrznutie koženej sedačky, či drevenej podlahy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Již kolikátá variace na Vymítače ďábla (nevím, zda pavoučí chůze má být poctou, odkazem nebo vykrádačkou) se rozjíždí velmi pomalu. Alex je posedlá démonem, či lépe řečeno rovnou Ďáblem, kterého si sama přivolala svojí nevinností. Ten se projevuje zapínáním televize, padáním knih z poliček a malůvkami ve skriptech, z nichž dostává Alex hysterické záchvaty! Tahle část je spíše úsměvná. Člověk si říká, proč se nedočkat něčeho velmi bizarního? Jenže ani na ty šavle z Exorcisty nedojde.... Sex i gore zůstávají na půl cesty, což by nevadilo, kdyby šlo o řádný psychothriller. Nakonec se pár pěkných scének najde a v závěru si asi mnozí vzpomenou na ... Rosemarino děďátko či Omen. Jedinou kvalitou Ďábla byla prsa, která ovšem zůstala trvale zahalena. V jisté chvíli tak zaskočila protivná blondýna, které kupodivu nezemřela ve sprše, jak by mohl někdo očekávat. Není to provar, ale žádná velká sláva také ne...2,5* ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení, nízký rozpočet a herce, kteří nejsou zkušení, se jedná o více než průměrný horor. Devil Seed má pomalejší tempo, atmosféru průměrnou a dá se říct, že ničím zásadním nevyniká. Průměrný horor, který jsme už viděly v několika podobách, ale stále jde o neohrané téma. Hororů a vymítání není tolik, aby se divák přecpal a díky tomu jsem rád za každý béčkový nebo céčkový. Začátek je ponurý a celkem nezáživný, ale to vyvažuje obsazení hlavních i vedlejší postav, protože na paninky se celkem příjemně koukalo. Druhá polovina začne mít nádech a začnou se dít věci, na které divák čeká od začátku. Lahůdka je závěr a když holčina začne mluvit hlasem ďábla, horor je v nejvyšších obrátkách. Devil Seed je tedy povedená jednohubka, která svůj žánr nezostudí.. 7/10 = 71% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film tohoto žánru, ztráta času. O příběhu se nemá cenu bavit, ten je snad každýmu jasný. Přidaná hodnota žádná, herci nejen že neumí hrát, navíc jsou otřesně nesympatičtí. Kdyby ty ženský aspoň ukázaly rodidla v těch pár lechtivých scénách, dal bych dvě hvězdy. Takhle klasická jedna za to, že jsem vydržel do konce. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, kterej jsem dlouho odkládal. Škoda, že jsem na něho nezapomněl. V rámci hororů o posednutí a exorcismu v podstatě nepřináší nic novýho. Navíc na mě film místy působil spíš komicky než aby navozoval nějakou hrůzu. Ani hlavní postavy mi zrovna nepřirostly k srdci. Jen stěží bych na tomhle kousku hledal nějaký pozitiva. Devil Seed nebrat ! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Belzebuba s vidlemi a řetězy tady sice neuvidíte, asi na něj nebyl rozpočet, ale zato má spadeno na hezkou studentku Alex (Michelle Argyris) a svoje mlsné libido dává na odiv tím, že ji otěhotní. Sice jsem nepobral, jak k tomu došlo, ale na svět se má vyklubat pořádný Belzebubíček. Jak už bylo řečeno, objektem zájmu čertovských hrátek, je sympatická Alex, kterou soustavně podvádí její přítel, a to s její hot spolubydlící, a u dívky se začínají pozvolna projevovat známky posedlosti. Vidí přeludy, slyší podivné zvuky, vidí podivné obrazce, po těle má škrábance, zdají se jí erotické sny a její chování i osobnost se začínají nápadně měnit. A máme tady další posedlost troufající si na inovativní postupy, i přes občasně naivně rušivý scénář, kterých bylo zapotřebí, protože v daném tématu už není moc co vymyslet. Když bych měl horor debutujícího režiséra Sagera nějak blíže specifikovat, tak je to s přídomkem nepropracovaný, s rozvláčným tempem, které filmu v některých sekvencích i sluší, nerozhodný, jestli by rád byl dekadentní (posedlá močící na podlahu), anebo stylový, ale nemající v podstatě žádný výrazný vrchol. A co se u hororu nedá odpustit, je řídký výskyt gore scén se kterými režisér dobře věděl, proč otálí, protože když je tam v závěru mrskl, příliš neohromily. A navíc ten příšerný kněz, co se tam angažoval v závěru do vymýtání, to nevymyslíš, jak idiotsky působil, ačkoliv příchod jeho postavy do děje byl i originální. Mnohem zajímavější byl film ve své erotické rovině. Na scénu vrhl schopně hrající Michelle Argyris, která za film vystřídá bezpočet outfitů a postupně se chytře obnažuje. Podle mě naprosto originálně zvládnuto a tyto scény dokonale splnily svůj účel. Celkově jsem to čekal nabušenější a hlavně intenzívnější, ale od Sagera, který si napsal scénář, sestříhal si to a ujal se režie, se jako od debutanta nedaly zázraky čekat. Jeho režie ještě nebyla vybroušená, aby si mohl dovolit hororovou revoluci. Nezjevený Belzebub, poté co dosáhl svého, se odebral s protestujícím transparentem do pekla, aby byl příště připravenější, až zase po něm bude v hororu poptávka. Mé hodnocení: 60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Ďáblovi se nepostaví, když holčina není panna... Posedlost se nedostaví, v noci, ve dne, ani zrána. Marně exorcista stříká (svěcenkou, ne semenem!), vše je v řiti, ďábel říká: Blbej scénář, čert ho vem!" Ostatně, já bych všechny ty posedlosti zakázal. Otravuje to lidem život, zasviní to ložní prádlo a bolí z toho za krkem. Ale když už, bohajeho, zase nějakej čulibrk z pekelné ďury začne opruzovat nějakou kikinu, která svého chlapce dva roky tahá za fusekli a šetří si panenství pro nějakou zvláštní příležitost, např. noční podpeřinové ošukání démonem, tak by se ďábel měl držet pekelných filmových pravidel, krucifix. Po úspěšném vymítání a vyhnání z těla slečny by měl rarach stáhnout ocas, zalézt v pekle někam pod kotel a tam si lízat... rány a pošramocené ego. Ale co udělá náš umouněnec vysemeněnec? Jen oběhne dvě kolečka od postele k fíkusu v rohu a zpátky, zatočí rozverně ocasem, vyfakuje exorcistu i s jeho Bohem a hupky dupky zpátky do oběti! No to mi ho vyndej... A pak nemají exorcisti trpět trudnomyslností a syndromem vyhoření. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Toto je prototyp filmu, ktorý zabili hrozné herecké výkony. Konkrétne u Michelle Argyris je to dosť vážny problém. Keď má hrať Alex, je to zlé, ale akonáhle Alex posadne diabol, až potom začína tá pravá sranda. Nepríčetnosť znázorňuje tým, že sa pozerá do zeme a hovorí potichu, a s výnimkou posledných dvadsať minút, kde sa už dá hovoriť aj o akých-takých maskách, je jediný viditeľný rozdiel medzi normálnou a posadnutou Alex taký, že má rozpustené vlasy. Tento film mi spôsobil niekoľko nekontrolovateľných výbuchov smiechu a nikdy nepochopím, ako to niekto dokáže brať vážne, alebo sa pritom nebodaj báť. Úplný shit. Jedna hviezda, že mám rád ten subžáner. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Hvězdička pouze za poster, snahu, za občasné kozičky a za krásnou Michelle Argyris . ... Jinak .. celé to na mě působilo jako amatérská telenovela. Navíc, tenhle druh hororu nemám v oblibě. ()

Reklama

Reklama