Reklama

Reklama

Rigby stojí před největším rozhodnutím svého života a obává se, aby nedopadla jako její matka. Rebecca se dozví nepříjemnou pravdu a minulost dožene i bezstarostnou a nezodpovědnou Georginu. Život tří žen přitom ovlivňuje také komplikovaný vztah s jejich matkami... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (17)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

"Já nejsem tvůj otec... já jsem tvůj syn." "... A maminka?" "To není tvá maminka. Je to tvá babička." Tenhle film je UTRPENÍ, nedoporučuji ani zasloužilým otrlcům. Skype světem vládne! Jakmile se tam ten rádoby rockovej zpěvák rozbrečí, myslela jsem, že vyhodím svůj notebook z okna. A Courteney Cox vypadá jako kdyby byla čerstvě po dvaceti nepovedených plastikách (což vlastně může být pravda). Vypadá jako joker. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné pohlazení po duši. Film plný známých tváří. Musím přiznat, že právě všechna ta slavná jména mě donutila na film kouknout. Protože já miluju tyhle filmy, kde hraje hodně lidí a sledujeme spoustu životů (Láska nebeská, Na Sv. Valentýna, Šťastný Nový rok..). A tady jde navíc o příběhy matek a dcer, což asi většinu žen musí chytit za srdce. No jo furt, na konci jsem brečela, a co má být? Svoji mámu miluju a uvědomuju si, že tu jednou nebude, tak mě to holt vzalo. Ale k věci, na film se pěkně dívá, není tam žádná nudná pasáž, kterou by bylo vhodné přetočit, pěkně plynule to jede. Opravdu pěkné. Pro chlapy ale fakt zbytečné ;) ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film začal takou pritrúblou klišoidnosračkovskou scénkou na koncerte kapely, ktorá hrala song trhajúci labia pudendi majoris maximálne násťročným dievčatám, no a uprostred toho vlasatý chlapík s tričkom Behemoth! Začal som mať neblahé tušenie. Avšak filmy pospletané z rôznych príbehov mám rád a tak som dal i tomuto šancu. Ale áno, dá sa to dať celkom vpohode, len sa treba povzniesť nad niektorými scenáristickými výstrelkami, no... 50% ()

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Holky se snaží, ale nic to není platné. Chybí zde ta správná atmosféra. Na drama je to málo dramatické; jako obyčejný příběh obyčejných lidí v obyčejném životě tomu zase chybí uvěřitelnost. Verdikt? Slaboučký podprůměr. Film, ke kterému se není radno vracet. ■ (R) [60/100] ■ (K) [55/100] ■ (V) [59/100] ■ (♫) [59/100] ■ (E) Mother and Child (2009) ● Crazy Heart (2009) ● Fathers and Daughters (2015) ● The Diary of a Teenage Girl (2015) ● Tôkyô monogatari (1953) ● Middle of Nowhere (2008) ● Hello I Must Be Going (2012) ■ (Č) 1 ■ 1) {červenec 2016; Doma; PC} [1080p] [ϿϾ] [PZ-cz] [48/100] ■ (CSFD) sochokingTuax ■ (C) [48/100] ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Trošku to vyzerá ako (anti)reklama na plastickú chirurgiu - Sharon, Mira, Courteney a špeciálne matka toho speváka, ktorá má tak napichané pery a celú tvár, že keď rozpráva, tak sa jej hýbe len jeden kútik pier. Ale odhliadnuc od toho ide o takú priemernú vzťahovú drámu a tie ja mám rád. Škoda že dostala tak málo priestoru Susan Sarandon, ktorá tu má jedinú scénu videohovoru s dcérou. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Selma Blair vo filme hrá ženu, ktorá s obľubou fotí. V skutočnosti je aj ona sama vyučená fotografka. (fandafilmov)

Reklama

Reklama