Reklama

Reklama

K.O. Night Show

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní
Česko, 2012, 50 min

Obsahy(1)

Večer bojových sportů. Záznamy největších zápasů historie. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

kiddo 

všechny recenze uživatele

This isn’t rasling, this isn’t rasling! To jako fakt? No ještě, že to vím, teď budu muset okamžitě změnit hodnocení všech viděných akčňáků, páč jsem až do téhle chvíle žila v mylném domnění, že Bruce Willis tím oknem fakt proletěl. Lháři jedni kaskadérští, fuj. Jistě, těch pět hvězd je poněkud nadsazených, protože z tohohle pořadu pravidelně absolvuju jenom středeční půlnoc s tím hospodským, kouzelně zorchestrovaným protějškem béčkových filmů WWE, kdežto autentické rockyovské souboje schopností, výdrže a vůlí většinou okázale ignoruju, ale proboha, proč tolik nenávisti k profesionální telenovele odehrávané vyváženým souborem vyholených striptérů ve slipečkách, nemytých bezďáků, klasického white-trashe a vlasatých pseudomariňáků? A kurňa, kdo by se nezamiloval do té naprosto dokonalé kombinace go-go, herectví a gymnastiky jménem Diva Championship, v jejímž rámci si umpalumpovské transsexuálky nadávají do krav a vjížděj si do vlasů? Ty breky foglarovských puristů působí jako pasivně agresivní kafrání, že vona Stoya ty vorgazmy nejspíš stejně jen předstírá a že teda reálnej sex vypadá jako úplně jinak, Pepo. Chjo, lidi, berete to moc vážně. Uíííííí! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Strasliva pycarna a šaškárna. Ano i tak se dá popsat stoprocentně erudovanými komentátory, mozky této databáze, sport zvaný wrestling a potažmo i tento pořad. A kromě toho expresivního pojmenování je to i velmi emotivní a důmyslně připravená show, která má především bavit. Při delším sledování zjistíme, že nejde jen o zápasy, diváci nechtějí jen krev, zuby a praskající páteře, chtějí i normální lidské emoce a tak se mnohdy z pořadu stává normální talk show, která ždíme jednotlivé bojovníky. V tu chvíli je to docela švanda. Pustit si takhle v noci vyznání lásky z úst nabušeného zabijáka s obvodem 40 cm kolem krku nějaké jiné zápasnici s obvodem též 40 cm, ale přes prsa, je to prostě něco, co se musí vidět. Ten hráč je rozený lingvista a oskarový herec zároveň. Tedy přistupme na tuto hru společně s těmi helénskými hrdiny a tvařme se, že víme, že tam nikdo nic nepředstírá a opravdově se bavme. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Záznamy sportovních přenosů, např. box, bojová umění apod., jsou O.K. Je-li tam např. divadelní sportovní představení ukrývající se pod pojmem wrestling, však opravdu nemusím... To je K.O. Holt každému dle chuti. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

ROZHODNĚ nehodnotím wrestling. TO je absolutní pi**vina. Ale většina dílů je o boxu! Je vidět, že to hodnotí lidi, co viděli jeden díl... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Vše se samozřejmě odvíjí od toho, jaké zápasy někdo považuje za Největší zápasy historie. Bohužel je v pořadu hodně smetí, které nestojí za to vidět. ()

FlySKS 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná do historie bojových sportů. Jediný co mi hlava nebere jsou díly s wrestlingem - to je dobrá chujovina. ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Wrestling je stejně blbý jako průměrný Američan. To, že se o tento nesport začínají zajímat i Evropané, je jen další důkaz toho, jak se snaží všichni vlézt té skvělé Americe do prdele. ()

xardix 

všechny recenze uživatele

Sleduji hlavně Smackdown, protože wrestling je sranda. Je nahraný, ale sranda. Díly o boxu mě nezajímají, protože po filmech s Rockym Balboa je jakýkoliv jiný (=reálný) zápas velmi pomalý a strašně nudný. :) ()

Ruslan 

všechny recenze uživatele

Bohužel za 3 hvězdy a to díky divadlu jménem wrestling. Pokud by to byl pořad , který by se věnoval výhradně MMA neměl bych problém dát za 4. ()

DžejPý odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem neměl jen smůlu na díl, ale to, co jsem viděl, byla děsná chujovina. Wrestling je jen amatérské divadélko, ale se "zasvěcenými" komentáři je to na po.... ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Každý hodnotíte wrestling, přitom každý večer je jiný sport, tak nedělejte tady komentáře po shlédnutí jednoho dílu! Jinak profesionální wrestling je dalo by se říct druh divadelního představení, ne typicky bojový sport, takže je třeba přihlédnout i k tomu. Ale zkuste vychytat dny, kdy tam jsou třeba zápasy MMA a to už vám bude tuhnou krev žilách. :-) ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Povětšinou divadélko pro slabomyslné. Namyšlenost, šílenství a blbost dovedená do extrému a zasazená do ringu. Jestli se někomu líbí tahání žebříků, židlí stolů a dalšího nařezaného (přece je o sebe nebudou přerážet jen tak - co kdyby se ti drsňáci zranili) do ringu, tak budiž. Já si raději pustím opravdové zápasy v tom daném sportu než tento mix špatného herectví. Poslední kapka do poháru směšnosti bylo upozornění "Toto nezkoušejte doma ani ve školách..." je vidět, komu je to určeno.. Myslící dospělý to asi nebude. ()

Frank234 odpad!

všechny recenze uživatele

Upozorňuji na to, že až uvidím nějaký díl s boxem, mohu rozhodnutí změnit, ale prozatím jsem viděl třikrát wrestling a s upozorněním na trapně nahrávané scény zatím z odpadu neustoupím. ()

Reklama

Reklama