Reklama

Reklama

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část

  • USA The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (více)
Trailer 3
USA / Německo, 2015, 137 min

V poslední kapitole nepůjde jen o přežití, ale bude se bojovat o budoucnost obyvatel celého Panemu. Konečné zúčtování s nenáviděným prezidentem Snowem (Donald Sutherland) se blíží. Reprodrozd Katniss spolu se skupinou nejbližších přátel, včetně Gala (Liam Hemsworth), Finnicka (Sam Claflin) a Peety (Josh Hutcherson), povede rebely v jejich boji za svobodou. Jednotka z 13. kraje se vydává na misi, jejímž cílem je zničit prezidenta a skoncovat s jeho tyranií. Na Katniss však tentokrát čeká mnohem nebezpečnější nepřítel, než ten s jakým se dosud setkala v aréně Hladových her. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (736)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

„Ahoj, jmenuji se Lenka Dutohlavová, jsem hormonálně nevyvážená, škaredá, hloupá a otylá patnáctiletá piča s rovnátky. Knížka byla úpa boží a filmík totálně super!“ „Ahoj, já jsem Tomáš Teplý, stošedesáticentimetrový poďobaný a šikanovaný lůzr, a prvním rokem studuji perspektivní obor kuchař– číšník-vypatlanec. HG bylo po HP jednoznačně to nejlepší, co jsem v životě četl a viděl. A taky to jediné. Prostě LU-KSUS-NÍ!!!“ „Ahoj, mé jméno je Filip Hoffman a hned po zhlédnutí prvních natočených záběrů finálního dílu jsem se předávkoval „Háčkem“, protože jsem zjistil, jakému kýčovitému svinstvu pro nezletilé mentály jsem se to vlastně upsal, a smlouva se studiem jiným způsobem vypovědět nešla.“ Tak nám druhá nejobludnější literární příjice dvacátého století vyvrcholila opravdu „důstojnou“ poslední vizualizací. …………….. Pardon, musel jsem si poškrábat atopický ekzém, který mi během sledování té plagiátorské dystopické pičoviny naskákal po celém verbalovi. Hangrgejs – Mokrýgej II. je totiž skutečným vrcholem grafomanského popkornového braku a kýče, které jsou v tomto případě navíc citlivě skombinovány s opravdu zkurvenou nudou. Slečna Lórencová dotáhla svou kreaturu k naprosté dokonalosti. S permanentně zpruzeným výrazem „svrbíměvýtok“ si sem tam sice otráveně zajede prsty do toulce, neboť Píta je neskutečný slizák a Homosvod mladší na kluky, ale jinak se tři čtvrtiny filmu potácí mezi všemi těmi předčasně dospělými, silně vzdorujícími náctiletými kokoty a vzájemně se zádumčivě častují nejdávivějšími pouťovými moudry, jako vystřiženými z deníčku vymatlané čtrnáctky. Závěrem si Ketnys krátce vystřelí jak z odporně zlého komunistického diktátora, tak z uzurpátorské kapitalistické pizdy, aby nastolila jedinou spravedlivou a demokratickou vládu slaboduchých dětí a ukrutně přebarvené sluníčko mohlo šťastně a spokojeně zapadat nad Mumulendem. Žel to tímhle ale nekončí, protože se trh retardovaných potratů dělnické třídy dosud nenasytil, a vymetastázovaly nám tu mezitím neméně kulturně hodnotné Diverdemence a Debilrynty, Hangrgejs bez dvou za dvacet. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Mělo to skončit kočkou. Chápu, že se tvůrci museli držet knižního konce, ale vyznění filmu není jen v rozporu s proměnou, kterou Katniss v posledních dvou dílech prošla (zmínka o nočních můrách coby připomínce PTSD je s ohledem na kýčovitou stylizaci scény dost nepřesvědčivá). Zároveň umrtvuje veškerý „emancipační“ potenciál celé série, když za ideální stav vydává ten nejpitomější genderový stereotyp. Podobně nedávno Eastwood posledními minutami zazdil Amerického snipera. Jinak přitom jde o vcelku uspokojivou snahu natočit YA blockbuster, který odmítá jisté žánrové konvence (neokázalý začátek, nejepičtější akce dlouho před atypicky intimním koncem, rozmlžená hranice mezi dobrem a zlem) a má co říct i dospělým (válečná propaganda, zánik starého světa, překrývání reálných vzpomínek mediálními reprezentacemi). Film stejně jako první část Síly vzdoru začíná nezvykle temnou a nebombastickou scénou, ve které je stanoven směr vyprávění. Katniss musí získat (v doslovném i přeneseném významu) zpět svůj hlas, který posledně ztratila. Přesto po většinu filmu není její kontrola nad situací tak velká, jak si představuje a jak naznačuje i její heroizující rámování (na střed, aby dominovala celému záběru a zároveň čněla nad ostatními postavami) a časté záběry její tváře přes celé plátno. Katnissina cesta osobní pomsty je z velké části shora řízeným propagandistickým spektáklem pro masy, v podstatě dalším ročníkem Hladových her, s troskami Kapitolu coby novou arénou. Iluze svobodné volby a boje za spravedlivou věc není zničena tak důsledně, jak sliboval předchozí díl, ale film pořád jde o sympaticky netuctovou pobídku k zamyšlení nad velkovýrobou popkulturních rebelů, jimž uniká, že nebojují proti systému, ale v rámci něj. 75% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od posledního dílu Hunger Games jsem dostal přesně to, co jsem dostat chtěl. A plus k tomu byla skutečnost, že se jedná o asi nejdrsnější díl. Až mi bylo líto, že celý ten příběh je vlastně pro mládež a tak se nemůžu dočkat roztrhaných těl nebo vnitřností pohozených po bojišti. Tenhle díl si o to totiž vysloveně koleduje. Každopádně uznávám, že závěr to slušně vynahrazuje. Nicméně stejně tak, jako předešlé díly, má i tento problém s délkou, především s prvními dvaceti minutami. U nich jsem se totiž opět setkal s tím, jak je snadné dvacet minut protáhnout na nekonečně dlouhý čas. Po téhle faktické dvacetiminutovce ale následuje poslední Hunger Game a s ní napínavý sled scén, který mě neuvěřitelně bavil. Na závěr tak dodávám, že v rámci těhlech young adult příběhů je právě Hunger Games ten nejlepší. Hudba výborná, herci perfektní a nebýt té zbytečné natahovanosti v některých momentech, neměl bych problém sahat i k pěti hvězdám. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $160miliónovTržby USA $281,723,902Tržby Celosvetovo $653,428,261Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,583,683Tržby za predaj DVD v USA $15,206,339║ dosť nezvládnutý projekt a hlavne keď ide o záver tejto strastiplnej cesty, ktorá strácala svoj potenciál už po druhom diely, v podstate úplne dokaličili celú sériu, ktorá sa beztak niesla na hladine len priemerných vôd, veľmi nevýrazný dej, s vyumelkovaným vatovým gýčovým nádychom, kde nič nedrží poriadne po kope a len ťažko tu uveríte akýkoľvek vzťah či súhru medzi postavami, hlavne tú nulovú milostnú iskru medzi Jennifer Lawrence a úplne nesympatickým Joshom Hutchersonom, či dokonca nenávisť k tej či onej postave, sypú sa tu len prázdne budovateľské dialógy, ktoré sú postupom času len čoraz viac trápne, najhoršie že Katniss ako hlavnej postave neuveríte tú veľkoleposť, vodcovstvo, to čaro, ktoré by malo všetkých povzniesť k lepším zajtrajškom, miestami príde aj na otravnú naivitu, k tomu prikladá do ohňa otravnosti to neustále vzájomné objímanie postáv, akcia na vážkach, plus som nepochopil to nasadenie čudesných potvor mut-ov, to bolo teda spestrenie ale aspoň sa tam niečo záživné akčné dialo, posledná pol hodinka ide úplne dole z kopca, úplne nezvládnutý dramatický guláš, fakt dosť zlé vyvrcholenie, 3D efekt tu skoro nemá význam! režisér Francis Lawrence si len nezáživne odbíja svoje remeslo a ponúka zatiaľ svoj najmenej výrazný projekt, v podstate za rok 2015 ani jeden projekt (Labyrint: Zhorenisko, Rezistencia) s mladými borcami čo zachraňujú planétu nezažiaril a všetky vyzneli na jedno skoro zbytočné kopyto! /videl v kine 3D verziu: 45%/ __moja recenzia ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jak přistupovat k Hunger games? Třetí kniha je roztržena na dva díly, ani jeden není perfektní, ani jeden nevystihuje mnohé z knihy (duševní stav Katniss v knize versus film? Někdy až moc velká snaha poukazovat na "současné problémy" a manipulaci s realitou pomocí médií na úkor skutečného příběhu Katniss). Přesto jsou Hugner games dobře odvedenou parcí, která především v akční části je daleko nad průměrem. Stačí to všem? Svým způsobem lituji, že Francis Lawrence se "zasekl" na v podstatě komerční a nekreativní práci (jaký máte prostor v nalajnovaném světě HG? Navíc je ta design/architekt stránka filmu tak šedivá...). Závěr čtenáře knihy nepřekvapí, i když zamrzí určité zkratky (smrt PSH měla také menší vliv, soud z knihy v závěru ignorován, proto konec působí trochu kostrbatě...). Ten film me vlastně přes dvě hodiny bavil, ale stejně jako u ostatních dílů HG není důvod je vidět znovu. PS: další důkaz, že láska prochází žaludkem... i když jde o spálený kus chleba! ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Lepší než minulý díl, ale horší než ten první. Poslední Hunger Games jsou řemeslně jistým produktem, na kterém je vidět každý utracený dolar. Bohužel ale do cíle neběží, spíš obezřetně kulhají, protože se bojí dát prostor víceru hrdinů a nabídnout opravdu strhující finále. Francis Lawrence měl rozhodně na víc. Jelikož ale nemohl utéct od předlohy, musíme se s Katniss rozloučit bez velkého dramatu. Škoda. (6/10) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 4,175 // Otvárací Víkend v USA: $ // Filmu ako takému nemám čo vytknúť, kvalitovo sa chytá na druhy diel, ktorý je podľa mňa najkvalitnejší z celej série. Dej filmu je jednoduchý a priamočiary, tak sa nedivte, keď vás ničím neprekvapí. O klišé nemá zmysel rozprávať, pretože je ho tam na mraky, avšak akcia, deštrukcia a umieranie vo filme nechýba, takže je sa načo pozerať. V konečnom dôsledku som veľmi spokojný a film hodnotím tak na 80%..... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bohužel Série Hunger games až na druhý díl je pro mne pouze průměrně zpracovanou Teen ságou. První hodinu se zde neděje téměř nic,ale jakmile na scénu příjdou první pasti divák je vtrhnut do agresivního víru, který šlape solidně, ale po 40 minutách mu opět dojde dech a vyloženě posledních dvacet minut jsem už netrpělivě vyhledával závěrečné titulky,vrtěl jsem se,kroutil se, padal jsem ze sedačky a dusil se pop cornem. On ten film se se tváří přehnaně intelektuálně, byť se to zde vůbec nehodí, jsou zde strašně zdlouhavé a pomalé záběry, do toho snové a emotivní pohledy všech zúčastněných no z toho mi bylo opravdu zle. Za chválu alespoň stojí velmi dobrá scéna s mutanty, která trvá asi 10 minut, obsahuje výbornéj jump scare a atmosférou si dovoluje konkurovat většině hororům. "finále" spíše klidnější, ale za to s fajn hudebním doprovodem bubnů. Na finální díl zkratka málo akce i drajvu a zbytečně moc nezajímavých intelektuálních keců. 3D nedoporučuji. 60% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Už když jsem ohromeně sledoval, jak Strong s Craigem zadaptovali rozvláčnou první polovinu mého nejméně oblíbeného knižního dílu do nejlepšího filmu, tušil jsem, že jejich poslední šíp bude po vzoru Katniss mířit velmi přesně. Naštěstí jsem se nemýlil a druhá Síla vzdoru se tak zcela samozřejmým způsobem stává mou nejoblíbenější hladovou adaptací. Může za to hlavně brilantní gradace, která z deprimovaných dialogů a pochmurné nálady přechází do tuhého boje, bolestivých ztrát - a ještě deprimovanějších dialogů. Dvě vrcholné scény (stoky a pochod k paláci) mě napínaly dokonce tak moc, že jsem i přes znalost všech zvratů chvílemi nedýchal. A přesně o tom Síla vzdoru je. O konci, který naplňuje tu nejtragičtější představitelnou ironii, o hrdinech, kteří zůstanou nenávratně poznamenaní a stojí mi za to jim fandit do poslední vteřiny. V první řadě jsou ale Hunger Games příběhem Dívky v plamenech, jejíž osud a odhodlání může být metaforou, předobrazem, varováním a vším možným dalším. I kdyby jen proto, aby na jejím místě nikdy nemusel stát nikdo z nás. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sadistické vynálezy tvůrců Her dělají z naší smrti zábavu." No zase si tak moc nefanděte, protože na nějakou úžasnou zábavu jsem nenarazil. Zato jsem narazil na akci a to je proti fňukání z předchozího dílu docela příjemná změna. Taky pasti mě celkem bavily a poprava přinesla závan svěžího větru. Přesto jsem rád, že celá série skončila, protože to žádný zázrak nebyl a tak jen doufám, že někoho nenapadne, že by nějaký spící agent Kapitolu mohl zredukovat Katnissinu rodinu, čímž by vyvolal další boj mezi kraji, jehož černým koněm by byl nově objevený 14. kraj. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je to prostě úmorná nuda, kde jsou na hrdiny z nějakého důvodu neustále nastražovány pasti tak, aby z nich šlo uniknout (ačkoliv by se nabízelo mnoho efektnějších a smysluplnějších řešení) a veškeré přesahy jsou tak in your face, že se mi tomu nechce říkat "přesahy". Logika čehokoliv každopádně nulová a pocit o sebedůležitosti maximální. Určitě je ale fajn, že se holky nabalily tentokrát na něco, co jde brát vážně, i když je těžké neusnout. 2 a 1/2 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Škoda zbytočného delenia knižnej Drozdajky na dve časti. Pokiaľ by tvorcovia skoncentrovali to najlepšie z knihy a vynechali slabšie miesta, asi by som nemal žiadne výhrady. Kvalít Skúšky s ohňom sa teda dosiahnuť nepodarilo, ale inak ide o prekvapivo dospelé a pôsobivo natočené uzavretie ságy, ktoré má akurát smolu, že sa trochu vymyká očakávaniam a neponúka všetkým to, čo by chceli. Jej myšlienkové posolstvo a politický odkaz sú pritom nespochybniteľné a do istej miery prekračujú rámec young adult fiction. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Ách, Dagmar je hella smutná, jak se to finále rozpadlo. (A tím mám na mysli celý film, ne jeho konec.) A to zvlášť proto, že předchozí Mockingjay mi přirostl k srdci, abych tak řekla. Dobře vystavěné jsou tady dvě scény, ticho před bouří v kanále a závěrečný plot twist. Celková struktura je zoufale nefilmová, nebo mi možná jenom vadí, že scénářově silné momenty se mě svým zpracováním nedotkly a zůstaly papírově nedomrlé? Když tak nad tím přemýšlím, tak je velká nevýhoda, že Katniss nemá skoro žádné (rozuměj pořádné) společné scény se svými oponenty a vůbec tak nějak všechny vedlejší postavy odpadávají jako hrušky a všechny emocionální vazby budované i skrz několik filmů se řeší jedním obejmutím a nebo vůbec, jmenovitě mě štve přirozeně nevyužití PSH, ale s tím asi nemohli nic víc udělat, Jeny Malone, Natalie Dormer, ale i Willow Shields a Julianne Moore. Místo toho se věnuje nesmyslně velký prostor rozhodování mezi týmy Peeta a Gale, což film o dost přibližuje kategorii "fotoromán z Bravíčka", místo k sebe-reflektivní guilty pleasure, kterou měl potenciál být. Ani hudba, kterou mám na prvních třech filmech ze všeho nejraději, na mě neudělala žádný dojem, a závěrečná sentimentální a nabubřelá ukolébavka jen dál pokračovala v rozmělňování jakýchkoli emocí. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Poměrně důstojné zakončení asi nejúspěšnější young adult série. Pár slušných nápadů, pár nelogičností a vynucený happy end jako z Harryho Pottera. Nic víc, nic míň. P.S. Hunger Games pokračují v trendu „obsaď do filmu někoho z Hry o trůny.“ ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Poslední díl série vychází o něco lépe než předchozí výlet do světa Panemu jednoduše proto, že je míň ukecaný a přes dlouhou stopáž umí místy ukázat akci a hodit na plac nějakou tu atrakci v podobě útoku mutantů nebo rafinovaných pastí na tým rebelů. Bohužel je ale zároveň nejpřesvědčivějším důkazem, jak mizerně je ten svět vymyšlený a jak je vlastně (ne)funkční. V tom filmu vlasně nic nedává smysl. V třetím díle je vládnoucí režim na koni a je schopný zasazovat ničivé údery povstalcům, abychom se během neuvěřitelně krátké doby dostali do fáze "bitvy o Berlín", tedy závěrečné agónie, kdy se opory režimu hroutí jedna za druhou, aniž by bylo jasné, jak k tomu zázračnému obratu došlo. Prorežimní síly ztrácí energii a zbývající prostředky v nesmyslně překombinovaných pastech určených pro televizní kamery v době, kdy už to nedává ani tu nejmenší logiku. S vypnutým mozkem a s náklonností k Jennifer Lawrence se ale dá Síla vzdoru skousknout. Celkový dojem: 40 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Škoda, že finále rozpatlali do dvou průměrných filmů, protože být to trilogie, nemělo by to chybu. Ve čtyřce se vrací motiv arény, nejzajímavější na ní ale je paranoia z nástupu nové diktatury a nevypočitatelnost navrátivšího se Peety, které dodávají aspoň trochu napětí akčnímu pobíhání ulicemi a podzemím dobývaného Kapitolu. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Ako divák neznalý knižnej predlohy sa určite neubránim čiastočnému pocitu sklamania, predsa len som od záverečného dielu série čakal veľkolepé finále, v ktorom Katniss Everdeen na čele rebelov konečne porazí Kapitol a postará sa o prezidenta Snowa, čo som vlastne nedostal, ale predsa len je to stále Hunger games, teda jedna z minima súčasných značiek, ktoré v kinách zaručujú pomerne vysokú kvalitu a tak ma to bavilo aj v tomto prevedení. Občas je to síce trochu zdĺhavejšie, ale keďže som si väčšinu postáv obľúbil už v predchádzajúcich dieloch, nemal som s tým problém a bavili ma aj tie pasívnejšie časti, len jednoducho ma po celý čas mrzelo, že sa dianie zámerne vyhýba tomu najdôležitejšiemu, teda skutočnému boju o Kapitol a sledovanie posledného odporu a definitívnej skázy Snowa a film ponúkol vlastne inú dejovú líniu, ale predsa len je to stále zaujímavé a po celý čas si to udržuje vysokú kvalitu. No najviac musím pochváliť celú záverečnú fázu po vojne, ktorá mi len definitívne potvrdila, že táto séria necháva výraznú väčšinu súčasných blockbusterov s prehľadom za sebou, keďže na rozdiel od nich tu aspoň dobre vidno, že sa to nikdy nedá ukončiť tak čiernobielo a jednoducho, ako to spočiatku vyzerá. No trochu ma sklamalo ukončenie romantickej línie, v tejto sérii je síce u mňa najmenej zaujímavá, takže ma to určite nijak zvlášť netrápi, ale predsa len som si pre Katniss skôr prial druhého partnera. Čo sa akcie týka, zo skutočných bojov toho vino minimum a navyše ani potenciál pascí sa zase tak moc nevyužil, ale aj tak film ponúkne tri výrazné akčné sekvencie, ktoré sú rozmanité a v rámci svojej kategórie veľmi dobre zvládnuté. A obzvlášť tá jediná, ktorá sa týka skutočného boja mi len potvrdila, že keby sa v takomto štýle niesol celý film, nemohol by som mať najmenších výhrad. Herecké obsadenie sa očakávane moc nezmenilo a prakticky všetkým dôležitým postavám v rámci série tu nemôžem nič vytknúť, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Julianne Moore, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman alebo Donald Sutherland sú stále výborní, len tá hlavná vojenská jednotka mohla byť zložená aj o niečo zaujímavejšie a navyše väčšina z jej členov umrie dosť neprehľadne, takže som niekedy ani nevedel, o koho práve prišli. No a režijne a technicky je to prvotriedne zvládnuté, vizuálna stránka, efekty, lokácie sú bez najmenších výhrad a dokonca aj tie emócie občas fungujú. Takže keby sa film skutočne venoval tomu najdôležitejšiemu, nepochybujem o tom, že by sa jednalo o najlepší diel série, ale aj takto sa mi to páčilo a síce sa nevyrovnal dvojke, ktorú považujem z celej série za najlepšiu, ale sérii aj tak hanbu nerobí a druhý krát mi to sadne možno ešte viac, keďže už nebudem mať žiadne prehnané očakávania. 77% ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale anglický název filmu mě dokáže spolehlivě pobavit. Můj mozek si ho čte jinak, než ve skutečnosti zní. Takže ... Mocinky gej II. nebyl zase až tak úplně špatný, ale ten závěr mě mrzí. Knihu jsem sice nečetla, ale čekala jsem větší drama. Zuzaně patrně docházel dech i při psaní. Určitě bych dala větší herecký prostor Woodymu. Na něj jsem se de facto těšila nejvíc. Taky jsem čekala, že se v boji o svržení vlády Panemu bude víc hladově hrát. Ty dvě pasti se mi z celého filmu zdály málo. Příběh tak trochu obsahově chudý, nicméně snaha o akci a napětí se to snažila vyvážit. Ty rozdivočelé příšerky, hladové po krvi, byly v podzemních tunelech náhodou rozkošné! ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Zase ta velká gesta, propaganda, mediální manipulace, totalita a jako bonus tentokrát kulisy Berlína. Důstojný konec solidní série, kterému se ale nepodařilo překročit stín vržený HG: Catching Fire. PS: Ty podzimy bez Katniss Everdeen budou teď rozhodně šedivější. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Více komorní, osobité a do poslední vteřiny i silně emocionální. Trojice Lawrence-Lawrence-Howard důstojně finišuje to nejlepší, co v posledních letech v rámci post-Twilight produkce vzniklo. Ano, sága o Reprodrozdovi není ani na míle blízko k dokonalosti, ale jako jediná se o to alespoň úspěšně pokusila. ()

Související novinky

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (více)

Hunger Games dostanou prequel

Hunger Games dostanou prequel

17.06.2019

Spisovatelka Suzanne Collins oznámila na květen roku 2020 zatím nepojmenovaný knižní prequel Hunger Games a filmová adaptace na sebe nejspíš nenechá dlouho čekat. O právech na zfilmování knihy… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama