Reklama

Reklama

V americkém snímku je skupina gangsterů a zkorumpovaných policajtů vydírána ruskou mafií, aby provedla prakticky nemožnou loupež. Jediný způsob, jak to dokázat, je vyhlásit kód 999, který signalizuje ohrožení někoho z jejich vlastních řad. Důmyslný plán je ale převrácen naruby poté, co nic netušící policejní nováček, který byl vybrán na smrt, zmaří jejich útok. Následuje zběsilé a akcí nabité finále prošpikované podrazy, chamtivostí a pomstou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (249)

andrewXx 

všechny recenze uživatele

Krimi dráma, ktorá na prvý pohľad zaujme známym hereckým obsadením a dobrým trailerom s nabušenou muzikou. Vo výsledku však zostalo len to dobré herecké obsadenie a dej, ktorý si vás snaží udržať presne na hranici medzi záujmom a nezáujmom o film. Bola tam vôbec nejaká hudba ? Celé by som to prirovnal k veľmi slabej šálke kávy. ()

frankiiee 

všechny recenze uživatele

Viac takychto filmov, toto je presne môj žáner a aj keď triple 9 nemá kvalitu filmov Hrdosť a sláva či Skrytej identity i tak sa radí medzi filmy ktoré si každý rok aspon raz pozriem. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Příjemně syrové krimi, na které se dá chvíli koukat. I když to asi v půlce už nudí a divák se začíná rozhlížet kolem sebe, stále to jde dokoukat. Žádné velké překvapení se však nekoná, všechno dobře dopadne. 3- ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Promrhanej potenciál klasiky špinavých poldů. Vše zbytečně kompilované, bez výrazných postav. Vyšumělo to do ztracena. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je klasická zápletka, je to hodně fajnově natočený. Temná atmosféra jen podporuje příběh. Herci super a film mě nenudil vůbec. Jen je to bohužel až moc tuctový, tudíž to je zatím jen na 3*. Takže za mě silný 3* a DOPORUČUJU ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Herci to vlastně ani nemohly zkazit, všichni jsou moc kvalitní na to aby něco ve filmu pokazily nebo se na to nedalo dívat díky neznámým... Jenže ten děj je prostě jasnej na celej film dopředu, nic vás tam nezaskočí... ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Film ktorý sľubuje veľa ale vo výsledku neprináša potrebné filmové uspokojenie. Príbehov o skorumpovaných policajtov bolo už natočených veľa a aj podstatne lepšie. Je to ale na škodu lebo herecké obsadenie je luxusné ( K. Winslet som ani nespoznal) a režisér už natočil aj lepšie filmy. ()

Adam Branson 

všechny recenze uživatele

Film se nebojím doporučit. Za dvě hodiny shlédnete dobře odvedený kumšt v dané kategorii. Pak vše utichne, vy se jdete vykoupat, vyčistíte si zuby, a můžete jít spát. Zdát se Vám o tom nebude, a ráno si už na to nejspíš nevzpomenete. Tak stroze to lze popsat! Celkem škoda. Přesto shlédnutí tohoto filmu není špatnou zkušeností... ale kdyby skončil jinak než skončil, kdyby umřel někdo jiný místo toho kdo umřel, bylo by to vlastně jedno. K postavám nepřilnete, Váš vztah k nim vytváří ve skrze to, že znáte jejich představitele - herce. Tím si to pan režisér myslím trochu zjednodušil. Ale co už... ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Jarda68 

všechny recenze uživatele

Trochu Patrola,trochu Street Kings,vzdáleně připomínající Training Day.....Sice trochu pomalejší,ale s Kate Winslet v nezvykle záporné roli:-) A dostatečně drsné:-) 70% ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Tento snímek jasně, i když trochu s nadsázkou, ukazuje, že nikomu venku se nedá věřit. Jinak děj i zpracování jsou dostatečně uspokojivé. Ovšem až na filmovou hudbu, jenž ve filmu zní jako by se jednalo o horor, což si myslím, že i filmové hudební skladby by se měly řadit do svých specifických kategorií. Tedy - určitě bych nekritizoval určitou napínavou hudbu u určitých scén, ale ta hororová muzika je téměř po celý film. ()

avalonek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pěkná akce.Zajimavé obsazení,dobrý příběh a pěkně šlapající děj.Kate,jako ruská mafiánka byla vyloženě parádní a Woody,ten prostě kde je,tak to mě baví.Nemůžu si stěžovat. ()

J.Gotti 

všechny recenze uživatele

Pouštěl jsem si film jen jako Bečkové zpestření večera. Co sem ale nečekal, tak že uvidím 115 minutoví masakr mého svalstva, protože bylo zatnuté po celou dobu filmu. Film je napínaví zkrátka až do konce. Film překonává u mě takové pecky jako je Miami Vice , nebo Training Day. Nerozumím tady tomu hodnocení. Neznamená že se na film nepodíval POMO, tak ho hned přece neodsuneme na modrou lajnu... ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo moc. Drsné, místy neuvěřitelně brutální, zápletka tradiční o zkorumpovaných cajtech. Potetování hispánci,a mafiánští rusáci. Vše tam bylo ()

Související novinky

Mladší z Afflecků na odstřel?

Mladší z Afflecků na odstřel?

17.12.2013

Ambiciózní a už beztak výtečně obsazený kriminální thriller Triple Nine (tři devítky jsou kód pro situaci, kdy se v ohrožení života ocitl příslušník policejního sboru) našel hlavního hrdinu.… (více)

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

22.07.2013

Tohle bude krvavé. Režie kriminálního thrilleru Triple Nine se totiž ujme australský drsňák John Hillcoat. A stejně jako v Zemi bez zákona se obklopí kvalitními herci. Charlie Hunnam, který aktuálně… (více)

Reklama

Reklama