Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

hansel97 

všechny recenze uživatele

No tyvole, občas mi nějaká romantika fakt sedne a tady jsem se na konci už blížil k slzám, což se mi u filmů prostě fakt nestává, takže já jdu jednoduše na čtyři a je mi to jedno. Trochu kýčovité, ale přesně tenhle film mi teď padl a musím říct, že pro mě vůbec nebyl předvídatelný a dost nechápu, jak někteří lidé mohli části filmu předem odtušit, že to tu nazývají předvídatelné. Asi jsou vědmy, nebo nevím. Příběh občas pokulhává, ale odpouštím za konec a nádherný vizuál a herecky to je dobré, až na Julianne, která podle mě prostě není dobrá herečka. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Kriminální zápletka je jednoznačně přínosná a bez větších výhrad přijatelná, ovšem romantická linie se táhne jako ... jako lepkavý přeslazený sirup - a poněkud těžkopádně naservírovaná "mysteriózní" pointa mě značně otrávila ... tím spíš, že pod její realizací je podepsaný můj oblíbenec Lasse Hallström ... 2,5* ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice tohodle filmečku funguje parádně.Duhamel je sympaťák,Hough docela kost,navíc s výrazem bezbranný kočičky.Film je samozřejmě scénáristicky omšelej,klišovitej až hrůza.Ale nenudí.Hlavně že to netočil Refn,a nehraje tam Gosling,se svym nehybnym výrazem obličeje podobnym stažený prdeli.Jinak konec mě trochu zklamal,čekal sem větší peklo,ale s přimhouřenym vokem to tři dá.60%. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Lasse Hallström má navíc. Možná měl. Takových filmů totiž každý filmový fanda viděl už mraky. Od samého začátku lehce můžete předvídat co bude dál. Nic vás nemůže překvapit. Něco jako Milý Johne, Talisman, ad. jen zápletka je jiná. Já jsem, ale romantická duše a stačí mi někdy opravdu málo. :) Kór, když je člověk po náročném pracovním dnu unaven tak něco takového vždy potěší. Největší průser je, když to má být thriller, to opravdu nefunguje, ale jako romantický filmeček fajn. Viděl bych to spíše na 3 hvězdy, ale ač to nebývá zvykem, díky tomu hodnocení tady budu měkkej. :) 7/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nemastný neslaný Hallström v pomalu odsýpající slaďárne, která jede podle všech zajetých klišé, jaká jen může červená knihovna nabídnout. Ujíždím na Rock of Ages, takže jsem si další hlavní roli Julianne Hough nemohla nechat ujít a je fakt, že ona a ještě druhá kráska Cobie Smulders jsou tím jediným důvodem, proč jsem se nehnula od monitoru. 50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Severná Karolína, predovšetkým v pobrežnom mestečku Southport. Film sa natáčal od 18. júna do 14. augusta 2012. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama