Reklama

Reklama

VOD (1)

Paul Rudd a Amy Poehlerová jsou v tomto zábavném pojetí oblíbené romantické komedie tím nejnepravděpodobnějším párem, jaký kdy uvidíte, s výjimkou filmů Nory Ephronové. Korporátní krysa Joel (Rudd) se snaží zavřít Mollyinu (Poehlerová) výstřední cukrárnu za rohem... ale místo toho jí ukradne srdce. Budou žít šťastně až do smrti... nebo ne? (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (35)

novoten 

všechny recenze uživatele

Na třicet a více let staré a dvacetkrát viděné kousky se dodnes vyprodávají kina, opakovaně zní stížnosti na to, že žánr parodie je mrtvý a taková perla se nechá ležet ladem a víceméně nikdo ji neviděl. A přitom staví žánr na hlavu, Paul Rudd i Amy Poehler se mohou přetrhnout a střílí jednu slovní i nonverbální  šílenost za druhou, ať už se na diváka přichytí nebo ne - a do toho jim občas přijde pomoct nějaká více či méně známá seriálová tvář, nejčastěji z Wet Hot American Summer. Smál jsem se, pohoršoval, nevěřil vlastním očím, ale v první řadě nechápal, proč jsem si s touhle rukou nepotřásl mnohem dřív. Jak ale sleduji spoustu komentářů, někdo by trefnou parodii nepoznal, ani kdyby do něj narazila v plné rychlosti. U stížností na to, že tenhle slaďák je nějak mimo, se začínám bát, kdo si utahuje z koho. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Parádička. Tvorcovia vzali všetky filmové klišé z romantických komédií (When Harry Met Sally, You've Got Mail...) a doviedli ich až do absurdných extrémov. Niekedy som nevedela, či sa mám cítiť trápne alebo rehotať, ale keď na konci nabehol ex-manžel s mečom, bolo rozhodnuté. Ako povedal Paul Rudd, toto bol parádny "toothless attack and vicious homage to romantic comedies." ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parodické prvky jsem zpozoroval až na samotném konci. Do té doby to byla sice trochu uhozené, ale jinak tuctová romantická komedie s několika WTF momenty, které tady ovšem nefungovaly. Navíc Cobie Smulders a Michael Shannon, kvůli kterým jsem si to vlastně pustil, tady mají jen epizodní role. Alespoň že Paul Rudd a Amy Poehler působili jako celkem sympatický pár. Ale to bylo, kromě několika málo úsměvných vtípků, asi tak všechno. 30% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tento film, by šel odstřelit jednou nebo dvěma delšími větami, ale já to neudělám, jelikož jsem pochopil o co se tvůrci snažili. Tvůrci si natočili vlastní romantickou komedii plnou klišé, absurdit, nelogického chovaní, která je satirickou parodií na romantické filmy. A já chápu, že tvůrci si chtěli zablbnout a poukázat na to co jsme ochotný v romantických filmech přijmout, ale je vidět, že se při natáčení bavili více, než při jeho sledování. Obsazení je hodně fajn do té doby, než si uvědomíte, že se všechny postavy chovají jako po lobotomii, vím že je to účel, ale i tak mě to občas dělalo problémy. Film má spoustu zajímavých fóru, některé jsou opravdu moc povedené, ale pak se objeví nějaký jiný fór, u kterého si začnete říkat, jak na tohle někdo může přijít. Opravdu nevím jak bych tento film někomu doporučil a ani nevím komu bych ho měl doporučit. They Came Together je obyčejný film, ve kterém herci blbnou, nic víc, nic míň, za pár dní ani nebudete vědět, že jste to viděli. Hodně slabé tři hvězdy. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Půl hodiny,a dost.jako parodie naprosto nevtipný(taxi,který evidentně nechce zastavit,ale o tři metry vybočí k chodníku ,aby hlavního blba postříkalo,to je vtip pro děti druhý mateřský,haha,hihi,hoho),jako komedie,a film jako takovej naprostá příšernost,a navíc s děsnou Amy Poehler,která vypadá jak Jana Šulcová těsně před detoxem.Proč?0%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama