Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K psychiatrovi přichází pacient, který si stěžuje na to, jak je citlivý a vše si bere moc osobně. Lékař je z jeho potíží poněkud znuděný a radí mu, aby všechno tak neprožíval. Přijíždí domů, do vily, kde se o něj stará jeho sestra. Nachystala mu jídlo a teď čeká, až ho dojí... (Česká televize)

Recenze (16)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Malá televizní lahůdka o kovářově kobyle. Josef Abrhám hraje psychologa, který bez náznaku jediné emoce radí plačtivému pacientovi a sám následně v soukromí vybuchne nad vlastním nevyřešeným problémem. Hříčka jako od Čechova. 80 % ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že Abrahám by byl ideální místo Jacka Nicolsona do Osvícení, neboť se zde postupně krásně přišiluje a přišiluje a šílí, běsní, magoří. Tedy, ono to nijak geniální není a scény s terapií jsou spíše otravnější, ale díky krátké stopáži je to bez problému zábavné, odsýpavé a fajn. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abrhám by jako psychoterapeut pošel hlady, Chaun nejspíš taky, ta scéna v ordinaci je blbá a ubírá nejmíň jednu hvězdičku. Doma u jídla je to ale hodně zajímavé, Abrhám boží a ta ségra je asi nejhororovější postava, co znám; jako v Božích mlýnech tak i tady (byť zcela jiným způsobem) mě Chaun nechal přejít hrůzou. ()

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povídka televizního cyklu Velmi uvěřitelné příběhy. Sousto, ve kterém rozhodně nejde jen o to sousto, aneb nevyřešené věci mezi bratrem (skvělý Josef Abrhám) a sestrou (mrazivá Anna Rejšková-Lehká). ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava úspěšného psychiatra a jeho živořící a podivné sestry. Skvělý monolog doktora u jídla, zakončený právě tak, jak se dalo čekat, tedy že dementní sestra stejně uspokojí svou touhu--- ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Tak toto je opravdová lahůdka. Pan Abrhám je naprosto excelentní, tak nádherný monolog o jídle s přednesem a gesty je nezapomenutelný. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Krátké a zábavné, Abrhám boduje, pohled pro mne dosud neznámé (z Krvavého románu už si ji nepamatuji) Anny Rejškové-Lehké je uhrančivý. Víc není co dodat. ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážní snímek si dobře pamatuji, přesto, že jsem jej viděla už dost dávno. Excelentní je především Josef Abrhám. Výborný hudební podkres umocňuje napjatou atmosféru vedoucí až k nejvyššímu vrcholu, poslednímu soustu... ()

Bradley 

všechny recenze uživatele

"Ty mumie, ty čekáš, až jídla ubude. Až se smrskne na talíři i v tvých očích, a pak si teprve dovolíš jako lapka, jako straka zaútočit a něco pozřít. Ty čekáš jako sup, až se porce změní ve zbytek, a pak se ti to teprve v mozku odblokuje a ty můžeš jíst." - Neuvěřitelná herecká kreace geniálního Josefa Abraháma. ()

Reklama

Reklama