Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klasický vězeňský příběh. Zasazeno do středoamerického prostředí. Vězeň Konta chce uprchnout z vězeňské pevnosti a pokouší se nalézt spojence. Jako ideální se zdá dozorce Parker. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povídka televizního cyklu Velmi uvěřitelné příběhy. Tuto povídku jsem už jak viděl (v režii Alfreda Hitchcocka), tak četl (v povídkách Roalda Dahla).. přesto jsem se výborně bavil. Jiří Schmitzer v roli vězně působil skvěle. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zdařilé úsporné cvičení na téma "naprostá depka s příběhem". Viděl jsem to už tehdy a z konce mi bylo špatně. Vidět to prvně až teď, možná už by mě to tak nedostalo, každopádně Schmitzera a Teplého od té doby vnímám jako TYTO postavy. ()

Reklama

Laurent 

všechny recenze uživatele

Celkem hezky natočené. Velmi dobře režírované, Chaun vytvořil velmi dobrý dojem realističnosti. Viděl bych několik nedůsledností. Dohoda mezi dozorcem a vězněm musela být přece lépe propracovaná než jak bylo ukázáno. Vymyslím si např. že dozorce dá znamení, že teď je ta pravá chvíle, aby nedošlo k chybě, že dozorce bude mít třeba volno apod. Vždyť v té dohodě šlo přece o hodně. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v areálu bývalého koncentračního tábora v Terezíně a okolí. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama