Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Recenze (21)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho odkládaný rest ze seriálové doby, kdy kvalitní krimiseriály o pár dílech byly ještě v plenkách a soupeřily o pozornost s nekonečnými braky o 22 dílech v rámci jedné z třeba i 8 sezón. Tvůrci Pádu se naštěstí v první řadě rozhodli pro pouhých 5 hodin vyprávěcího materiálu a díky tomu tempo šlapalo až neuvěřitelně rychle, třebaže ne tak, aby divák nestíhal vnímat, co že se tu vlastně děje. Naopak. Rychle jsme se zaháčkovali a čekali na další dění. [viděno na Netflixu] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato řada byla pro mě prvním setkáním se severoirskou seriálovou tvorbou. Zpočátku jsem si myslel, že půjde o ztrátu času a místy jsem se nudil, pak nabral děj nebývalé obrátky, prostoupila ho výborná, temná atmosféra, postavy se dočkaly potřebné hloubky a až do konce první série už jsem se nemohl od příběhu odtrhnout. Celá řada je výborně napsaná, jednotlivé postavy jsou výborně zahrané, takže jsem byl až na pomalý rozjezd spokojen. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydarena kriminalno-psychologicka zalezitost. Ulahodil mi rozsah, spracovanie a aj predvadzajuca sa a zaroven odosobnena Gillian v charaktere prizvanej detektivky. Ano, je tu podobnost so scenarmi inych kuskov, ale predsa len, uz je to nejaky rocik, co toto vyslo a mam "napozerane". Zaporak mi napriklad obcas az prilis pripominal napriklad "Killgrave-a". Kto videl, vie, o com pisem. Sledujuc to vsak az teraz, 8 rokov od natocenia, som milo prekvapeny. Odporucam. 78% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám za sebou úspěšně 1.sérii. No, je to stejně trošku divný, když ta první sérka vlastně téměř neskončí a musí pokračovat. Ale budiš, odpouštěno. Na tenhle seroš mě přivedl Kéla, že prej je to fakt mrazivej záporák. A má pravdu ten hoch. Je hrzoně skvělý (narozdíl od většiny filmů nebo serošů s rafinovanejma vrahama), že tady od začátku víme kdo je vrah a jak si to dopředu představuje, plánuje a nakonec i realizuje. Z jeho vražd jde skutečně mráz po zádech. No a "Skaliová", tak to je kočka ještě větší než v Aktách X. Vzhledem k tomu, že to má už jen 11 dílů, sem ochoten tomu 11 hodin svýho života věnovat :o). Dííky Kélo ()

iN 

všechny recenze uživatele

Po několika seriálech, kde vraha člověk v průběhu epizod tipoval, tady je to jasné - a to je osvěžující. Jamie je jako záporák uvěřitelný (někdy až moc), a Scullyová někdy až moc perfektně deduktivní, ale na lepší nadstandart to dají. Nicméně závěr série není žádný závěr, prostě nechápu, proč je seriál rozdělený do 3 sezón, když by to mohla být jedna o 17 dílech. ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama