Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Třetí řada napínavého psychologického thrilleru Allana Cubitta THE FALL navazuje přesně tam, kde skončilo infarktové finále druhé série. Gillian Andersonová a Jamie Dornan se vracejí ve svých kultovních rolích policejní komisařky Gibsonové a sériového vraha Paula Spectora, jejichž souboj se blíží k děsivému závěru. Dohnat vraha k zodpovědnosti bude vyžadovat mnohem víc, než ho jednoduše chytit. V emocionálně vypjaté situaci poznamenané dozvukem přestřelky musí Gibsonová zahájit nejen svou osobní cestu za dosažením spravedlnosti pro rodiny obětí, ale také krvavý boj o Spectorovo přežití. Jak se seriál nezadržitelně blíží ke svému konci, je jasné, že se pravidla této vražedné hry na kočku a myš pravděpodobně znovu změní. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

a 5 aj po třetí, já se toho nebojím ! Tuto sérii, ocení už jen opravdoví příznivci a všichni ti, kteří předchozí 2 série hltali do posledního písmenka a všechny zúčastněné herce si po celou dobu oblíbili natolik, že bez nich nemohli žít - tím samozřejmě myslím i Paula Spectora. Závěrečná série dotahuje a uzavírá předchozí díly v tom smyslu, že si ze všech bere to všechno potřebné, aby zaplnila poslední nevyřčené záležitosti a skulinky. Posledí díl třetí série byl natolik jiný než ostatní (najednou plno zvratů), že jsem si už začal myslet, že to nedojde do kýženého finále, jaké jsem si vysnil. Naštěstí se tak ale nestalo a já jsem si necelou minutu před koncem nakonec přece jenom potvrdil, že mezi oběma protipóly, seriálovým dobrem a zlem, zase tolik rozdílů není. Brilantní seriál od začátku do konce................moje hodnocení = 9,5 z 10. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím ocenit přístup tvůrců, kteří ve třetí řadě přistoupili k dořešení případu a dali tak každé sérii vlastní téma. V první řadě se policie snaží odhalit vrahovu identitu, ve druhé jde o dopadení vraha a nalezení Rose Stagg a třetí série se věnuje vrahovu usvědčení. Smůlou třetí řady je to, že papírování, právničina a psychologické posudky nemohou být tak strhující jako předchozí děj, takže se sem tam objevilo nějaké to hluché místo. I tak hodnotím tuto sérii jako velmi kvalitní, zajímavou a hlavně logickou, takže se seriál dočkal důstojného a naštěstí i lehce depresivního závěru. Spokojenost. ()

Reklama

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série, oproti sériím předešlým, ztratila dech. Ztratila tempo, ztratila napětí, ztratila podle mě i dost logiky a reality. (Spoiler) Přece není možný, aby osobu podezřelou ze série vražd odvezli zpátky mezi psychopaty, a nechali jí znovu napadat a vraždit. (Konec spoileru) Přesto mi to na ty 4 z 5 vychází. Krom 2. Dílu série, který byl za mě nejhorší z celého seriálu, jsem se u žádného dílu nenudil a chtěl jsem vědět co bude dál a jak to sakra dopadne. Nedopadlo to úplně podle mého očekávání, a to byl určitě účel. Poslední dva díly gradace děje, ale asi jsem od toho očekával přeci jen víc. 4 díly děj pozvolný, až pomalý, poslední dva díly zase zbytečně urychlené…Ale opakuji, stále velmi kvalitní počin. ()

Clerfayt 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo ako keby po parádnych prvých dvoch sériách nevedeli či pokračovať ďalej, akým spôsobom a ako dlho. Na začiatku rozbehli sériu psychologickým smerom. Amnézia, "vzťah" so sestričkou, Katien osud, to všetko však len načrtli Začali sa kopiť nelogickosti a záver mi prišiel trochu rushnutý. Nemôžem sa zbaviť dojmu, že to nebolo takto zamýšľané. Chceli to zobrať viac psychologicky a nezakončiť to tradične. Nakoniec z toho nevedeli ako von a v zásade sa touto sériou príbeh nikam neposunul. To všetko sme tak nejak tušili. Aj tak však dávam za 4* lebo nemôžem povedať, že by som sa nudil, herecké výkony boli stále výborné a na konci mi bolo ľúto, že seríál konči. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál dostál ve třetí sezóně svému názvu a dostavil se pád tempa a s tím spojené atraktivity pro kdejakého kdysi zapáleného diváka, protože tohle doznění jednoho velkého honu na ještě většího vraha už šlo velmi těžko dokoukat s takovým zapálením, co nastavil počátek seriálu. Postavy přestaly být prokreslovány a člověk jako by ztratil veškerý zájem o zjištění, jak to s nimi všemi nakonec skončí. Škoda, náběh tu byl velmi slušný. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama