Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad se tu bude ještě něco dít, protože to prozatím vypadá opravdu silně nataženě, ačkoliv jsem si zpočátku seriálu naivně myslel, že byl navržený již dopředu na tenhle počet dílů. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak té psychologie je tam míň, než jsem čekal a vývoj děje je také vcelku předvidatelný. Ten WTF efekt, který měla první řada, ta zvědavost, co se nám tvůrci vlastně snaží ukázat, tak to už je vyčpělé. Pořád se chci dozvědět, jak to bude dál...ale začíná převládat spíš zvědavost, jestli bude scénárista schopen nějak důstojně seriál uzavřít. Přesto nemůžu říct, že by to byla průměrná epizoda. I tady najdeme pár námětů k úvahám. Jako například to, jak může být rčení: Po bitvě je každý generál, použito v případě, kdy máte obhajovat svou práci, přičemž máte jasné výsledky, ale za způsob provedení, se musíte zodpovídat lidem od stolu. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boze, strata pamate?! Jedno z najvacsich klise, ake snad je...ach jo. Z tohoto sa potom mozu tocit aj 6 serii...plus za zahrnutie psychologie deti a tazkych chvil trpiacej rodiny. Som zvedavy, co svojou necinnostou este umoznia blaznivej Katie vyviest. Je jasne, ze bude mat dalsi urcujuci vplyv na vyvoj deja. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama