Reklama

Reklama

Reipu Zonbi: Lust of the Dead

  • angličtina Rape Zombie: Lust of the Dead (více)

Obsahy(1)

Po jaderném útoku v Tokiu je ženská populace napadena infikovanými muži, kteří se stali sexuálně šílenými zombie lačnícími po lidském mase. Úřednice Momoko a zdravotní sestra Nozomi hledají útočiště v šintoistické svatyni, kde se setkávají s ženou v domácnosti Kanae a školačkou Tamae. Protože nemají na výběr, rozhodne se skupina dívek postavit na odpor a vyzbrojit se útočnými puškami a výbušninami, aby se ubránila hordám nadržených zombíků. Jaké je tajemství, jak zombie nadobro zabít? (FunDinDung)

(více)

Recenze (11)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Áno, je to úlet posypaný ryžou , ale ak jedinec absolvuje ten saké slalom medzi hromadou ničotných ničôt a každú vlajku s vychádzajúcim slnkom zrazí k zemi, takýto snímok musí zmáknuť. Školácka zombiárna s vyblednutou červeňou, úsmevne masakrálnou scénou v nemocnici, silený lesbizmus, vtipné usekávanie hláv, streľba na podpásový terč...pri tomto remixe Ma už nedokáže prekvapiť ani svetielkujúci novorod venovaný zombíkom, z ktorých má každý druhý spodky stiahnuté pod kolená. Nestačí ? Mne teda áno. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak myslel som si, že som už v zombie filmoch videl všetko, ale až tento film mi ukázal, že fantázii sa medze nekladú a tu jej teda bolo neúrekom. Nevadil mi, že sa robil vtipnejší, než v skutočnosti bol. Ani to hlúpe spracovanie, ale čo mi vadilo, že tu bolo niekoľko trápnych vsuviek, ktoré už i tak v zaostalom filme ešte viac prehlbovali, to dno nevkusu. Tak ako napríklad, ten kostým aj s čepcom, ktorý mal miestny, čo ja viem, kto to bol a tá dievčina si ho ešte bez rečí obliekla a tých tupých dialogov okolo toho. Tá lesbická radovánka bola už viditeľne len aby upútala pozornosť, ale bolo to celé také strojené, až mi tých herečiek aj ľúto bolo. A zabili to poslednou scénou s dieťaťom a ovečkozombičkami, ktoré išli za nim. Nemám moc rad, keď sa filmy berú príliš vážne, ale zas nemam rád ani to, že nielen sa neberú vobec vážne, ale ešte sú tak strašne chaotické a zmätočné. Tak prvý diel zo serie mi nesadol, uvidím ako sa bude dariť pokračovaniam, ale po tomto filme,  veľkú slávu nečakám. Slabé 2*. ()

Reklama

Profík 

všechny recenze uživatele

Je to ujeté, i když ne tak moc, jak jsem čekal, ale pořád dost. Těžko se to hodnotí. Někdy to zůstalo na půl cesty, někdy je to fajn a asi největší výtka jde na amatérský vzhled. Lepší triky by to chtělo jako sůl. Aspoň to má hezký holky v hlabních rolích, zvlášt se mi líbila představitelka Nozumi. 65%. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Japonsko má problém, konkrétne inváziu zombíkov ktorí nežerú ľuďom mozgy, ale znásilňujú ženy. Znásilňovanie je obecne veľmi obľúbeným japonským športom takže sa niet čo diviť že aj ich zombíci sú zaťažený týmto smerom. Naoyuki Tomomatsu určite nie je šikovný režisér, ale po vycmúľanej chobotovine menom Erotibot som si hovoril že horšie to už len tažko môže byť. Ukázalo sa že horšie to naozaj nie je, ale zasa ani lepšie. Pripomínam že som ten film videl len v pôvodnom znení pretože som nesplašil ani len anglické titulky. Nemyslím však že by pochopenie dialógov v lacnom, poloamatérskom filme o slintajúcich morgošoch nejako extrémne ovplyvnilo samotné hodnotenie. Väčšinou sa tam nič nedeje, dievčatá ukryté niekde v lesnom domčeku pozerajú televízne debaty, prípadne spomínajú na predchádzajúce znásilnenia a keď už sa strašne nudia tak si to rozdajú v biednej lesbickej scénke. Občas sa filmom mihne zábavný okamžik ako keď sa dievčaťu pri znásilňovaní v televíznom štúdiu tak trasú kozy až s nimi rozbije kameru a preruší vysielanie. Z odpadu to nakoniec vytrhne len Asami ( bez ktorej sa žiadny podobný projekt nezaobíde ) ktorá sa pobije s hromadou zombíckych znásilňovačov v slušne zvládnutej akčnej sekvencii. Inak je to ten typ filmu pri ktorom aj dĺžka 73 minút pripadá divákovi minimálne raz taká dlhá. Keby sa z tých 73 min vystrihlo aspoň 60 bolo by to také akurátne. Ozaj, spomenul som už že jedna z hrdiniek tu porodí svietiace bábätko? Tak to hovorím. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tihle zombíci kašlou na vaše mozky, chtějí buchty vašich dcer, sester, přítelkyň a manželek. A samozřejmě by to mohla být jen další bezduchá ujetá japonská gore řezničina plná nahoty a erotiky, ale už úvodní scéna, v níž se prolíná chlápek znásilňující Asami (chápete to? Znásilňuje Asami, hajzl jeden) s útokem zombíků s kalhotama na půl žerdi na nebohé Japonky včetně reportérky, by mohla asociovat jakousi metaforu toho, že jen tupý bezmozek si ženu bere proti její vůli. Nakonec to ani nebylo tak ulítlé, jak jsem očekával. Naopak, ta ženskost, respektive poukázání na ženu v zajetí mužské chlípnosti, navzdory všemu tomu softpornu, natřásajících se nahých prsou, znásilňování a lesbickému muchlování, čehož je film plný snad více než těch zombíků, je silně cítit skoro z každého záběru. Stejně tak jakási filmová a žánrová pocta dnes již kultovní Romerovce Night of the Living Dead (televizní záběry), potažmo i Saviniho pozdějšímu stejnojmennému remaku (ženská armáda dostávající zbraně a trénující střelbu do mužských zombie (velmi zábavná záležitost)). Snad proto, že jsem očekával trochu něco jiného a z toho, co jsem nakonec dostal jsem mírně překvapen, cítím trošku letmé zklamání. Nečekal jsem tak obsažný film, který se dokonce dá i nějak vyložit. Je to zvláštní, asi je to mnohem více erotický film, než zombie horror, ty zombie tam jsou asi jen pro jeden jediný účel, právě pro tu metaforu. Snad proto mi více svižnější připadal film o filmu, snad proto jsem si pořádně užil Asamino herectví, která se opět vrátila do docela civilní kladné role (a já už si říkal, že přijdu o ten její rajcovní křik). ()

Reklama

Reklama