Reklama

Reklama

Čtyři komici se vzájemně hecují k čím dál ztřeštěnějším kouskům. A když někdo z nich výzvu nezvládne, čeká ho něco ještě mnohem horšího. (Netflix)

Recenze (16)

Arnier22 

všechny recenze uživatele

Tyto kamarády jsem poprvé viděl u Conana, kde mluvili o tomto pořadu. Jelikož mě to nadchlo, tak jsem si hned vyhledal nějaké scény na youtube a nesmírně jsem se u toho smál. Tak jsem si řekl, že si musím pustit celý díl. O měsíc později a už mám zkouknuté díly všechny a některé i dvakrát. Q, Murr Sal a Joe jsou mistři improvizace, a proto jsem se u všech dílů dost nasmál. Jednotlivé díly se skládají z úkolů, které jsou zachycovány skrytou kamerou. Kdo má na konci dílů nejméně bodů, čeká ho trest. Trest (Punishment) je opět nějaký úkol před skrytou kamerou, který má za úkol Jokera ponížit, jenže všichni čtyři aktéři uzavřeli pakt, že na trest nemůžou říct NE. Takže jakmile je trest ponižující, nepříjemný, nechutný, strašidelný, či bolestivý, oni ho musejí vykonat. Což posouvá improvizační show na úplně novou úroveň. Impractical Jokers jsou "hidden camera show", ale spíše, než že by dělali pranky na nic netušících kolemjdoucích, snaží se ponížit sami sebe navzájem. A to dělá z této show jeden z nejvtipnějších pořadů, co jsem kdy viděl. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Existujou adrenalinový či energetický bomby, a potom taky tahleta humorná. Rychle sfouknuto, bránice pošimrána, pět sérií zdlábnuto jako nic a hlad bych měl neustále. Neuvěřitelný, že ti chlapi stále zvládají přicházet s originálníma nápadama. Svým způsobem géniové komedie... a to jsem si nikdy nemyslel, že by mi mohl sedět i právě tenhle způsob. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za mě nejlepší show podobného typu, kterou jsem měl možnost vidět. Neskutečná zábava každý díl, 20 minut je tak akorát, 4 týpci jsou strašně vtipní a jejich challenge o to, kdo udělá/neudělá trapný úkol na veřejnosti jsou prostě geniální. Na oddychovku v denních pauzách je to ideálka. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Parta čtyř přátel se na střední škole společně začala bavit tím, že si ze sebe před ostatními lidmi dělali legraci, a o mnoho let později jim bylo umožněno začít točit pořad v podobném stylu. Spíše než reakce lidí sledujeme samotné tvůrce, to, jak se snaží vzájemně si ukládat trapné úkoly, jak je pro ně těžké je splnit a jak se u toho všeho baví. Díky tomu, že působí jako obyčejní lidé, co mají své hranice a úkoly často odmítají, je snadné se s nimi identifikovat a cítit se trapně společně s nimi. Především oceňuji, že se jim daří zesměšňovat spíše sami sebe navzájem než druhé. Nejedná se zrovna o intelektuálně náročnou zábavu, ale ráda se občas zasměju, což se mi u Impractical Jokers vždy podaří. Během tří let, co to sleduji, jsem si tvůrce oblíbila, zejména Sala, kterého Joe v jednom z pravidelných video chatů výstižně popisuje jako „a giggly cuddly teddy bear“. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělá improvizace. Neřízené, ztřeštěné a neočekávané úkoly, které vás zaručeně dostanou do kolen a zlepší vám okamžitě náladu. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

VAROVÁNÍ: Následující program obsahuje scény zachycující blbost čtyř kamarádů, kteří se snaží navzájem zesměšnit. Joe, Murr, Sal a Q jsou sice kamarádi, ale to jim nebrání v tom, aby ze sebe (a z ostatních) udělali pitomce před celým národem. Pro zábavu samozřejmě. Různé úkoly, různé situace, škodolibost a občas neuvěřitelná fantazie hlavních aktérů, to jsou Impractical Jokers. Nebudu se zbytečně rozkecávat, protože tohle se nedá popsat, to se prostě musí vidět. Je škoda, že se některé nápady sem tam opakují, na druhou stranu dané situace dají vždycky vzniknout něčemu novému a hlavně pekelně zábavnému. Taky se mi zdá, jako by některé výstupy byly nahrané, protože snad ani není možné, aby kluci čas od času náhodné kolemjdoucí takovým způsobem urazili a ti jim na oplátku nechtěli rozbít držku. A možná i chtějí - a od slov přejdou rovnou k činům -, ale hádám, že tenhle případný materiál zůstane k naší smůle na podlaze střižny. Ale v tomhle případě jsem ochotný ledacos odpustit, protože takové trhání bránice si člověk užije jenom párkrát do roka. Na jednotlivé epizody (kromě jedné, ale tu si jistě dohledáte sami) se můžete podívat online například tady. „Být vámi, tak tyhle ubrousky nekupuju, protože tím podporujete Nacisty.“ 85% ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Jak vidno, nikdo tenhle pořad nezná, ale jestli na tuhle stránku někdy někdo narazí tak neváhejte, je to geniální... (btw. dá se to najít i normálně na youtubu...) ()

cr8g 

všechny recenze uživatele

Za dlouho dobu jedna z mála vecí, co mě dokázala dostat do kolen a donutila mě smát se jak idiot ... 5/5 ()

trpk1 

všechny recenze uživatele

Asi jediný dôvod prečo tento seriál má tak vysoké hodnotenie (v čase písania: 94%) je, že ho pozerajú ľudia, ktorí obľubujú takýto formát komédií. Je pravda, že sa pri pozeraní budete smiať. Ale pokiaľ to nie je vaša šálka kávy, tak vás to prejde po pár častiach. Bohužiaľ tento seriál neprináša nič nového. Vtipy sú veľmi neoriginálne, miestami až príliš hlúpe. Respektíve často sa nezasmejete na žiadnom vtipe, ale len na čírej hlúposti. ()

Matlosek 

všechny recenze uživatele

Nic vtipnějšího neexistuje! Hodiny zaručené zábavy. Škoda, že tento pořad nezná více lidí, pozornost si totiž zasluhuje obrovskou! ()

Helenk_a 

všechny recenze uživatele

Pozor tento pořad vyvolává závislost po smíchu! Nekonečný příval humoru v podání čtyř kamarádů! Jsem opravdu nadšená z tohohle pořadu! :))) ()

ivvi 

všechny recenze uživatele

Táto štvorica Yankees, sú to najvtipnejšie, čo nám súčasná americká produkcia žánru tohto typu ponúka. Pre všetkých milovníkov improvizácie a situačného humoru je táto show správna voľba. Garancia okamžitého zdvihnutia nálady! ()

DaveKurkic 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně nejlepší improvizační pořád který znám. Kamarádi jsou ochotni překonat naprosté hranice trapnosti pro zesměšnění sebe sama. Tresty na konci epizody také stojí za to. Plusové je že se při sledování lze naučit i něco anglicky. 95% ()

Reklama

Reklama