Reklama

Reklama

Halo 4 - film

(seriál)
  • USA Halo 4: Forward Unto Dawn
Trailer

Kadet Vesmírného velení Spojených národů (UNSC) prožívá krizi svědomí. Má se totiž postavit tváří v tvář mimozemské alianci známé pod názvem Pakt na bitevním poli a v boji za budoucnost lidstva čerpá inspiraci od Master Chiefa. Píše se rok 2525 a lidstvo právě začalo kolonizovat vesmír. Skupina kadetů podstupuje výcvik, jak zakročit proti lidským povstalcům. Jeden člen skupiny – Thomas Lasky – pochybuje o svých schopnostech vojáka i o válce samotné. Zatímco svádí svůj vnitřní boj, zemi napadne neznámá mimozemská rasa. Laskyho a jeho skupinu zachrání před útokem jeden z legendárních supervojáků UNSC známý pod jménem John-117. John musí Laskyho motivovat, aby naplnil svůj potenciál vojáka a vůdce v boji proti nejnebezpečnějšímu nepříteli, jakému kdy lidstvo čelilo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Hledáním beďara, které už doufám nemám, jsem měl ztratil čas, který jsem věnoval téhle ultra amatérské zhovadilosti. Chápu, že pro fanoušky pc her je tohle asi důvod k sebeukájení, nicméně stačí čas trávený u filmu, natož ještě pařit hry. Nic ale proti tomu. Naopak mne ale štvou snahy o filmové verze, často slaboduchých her, kdy ten fakt a štáb pitomců, nakonec vyprodukují takovouhle žumpu. Urazil bych i ty nejretardovanější ochotníky, kdybych chtěl výkony "herců" v tomhle veledíle, nazvat ochotnickým divadlem. Byla to naprosto amatérská snaha o podání alespoň něčeho vzdáleně podobného hereckým výkonům. V první půlce doporučuju dát vanu a uvařit večeři, nepříjdete o nic a začínáte žasnout. V druhé půlce to zachraňují efekty, ale ani ty nezvládnou nakopnout neorganizovaně pobíhající bandu puberťáků k jakémukoliv hraní. Nezachrání to ani příchozí pan majstr motokrosová přilba a tak už jen čekáte na vysvobození v podobě závěrečných titulků. Pokud chcete mít záchvaty vzteku, případně se chcete na 80 minut zbavit svého náctiletého mentála, tak dřepněte k záložní bedně a nasávejte děj a atmošku :-) Záložní proto, protože té LEDky z obýváku by bylo škoda. Tu bednu totiž určitě vzteky vyhodíte z okna! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Páni, i když jde vlastně jen o pětidílný webseriál propagující vydání xboxové videohry Halo 4, vypadá jeho prodloužený HD sestřih lépe, než mnohá sci-fi uváděná v kinech! Pohled na skupinku kadetů ve výcvikovém centru, které je napadeno neznámým nelítostným nepřítelem, sice trápí šablonovitost, přehnaně seriózní militaristický feeling (asi jako kdyby Verhoevenova Hvězdná pěchota byla míněna vážně) a i přes umné maskování omezený rozpočet, ale rozhodně zaujme. Přestože má vesmír Halo k vyprávění bezpochyby mnohem zajímavější příběhy, než byl tento. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Zaprvé: nikdy jsem Halo nehrál a nemám vůbec ponětí, o čem jsou hry. Zadruhé: Vůbec mi to nevadí. Příjemní mladí herci, slušná akce a líbivé efekty. Nevím, jestli by se mi to rozdělené na 5 částí líbilo a nezaznamenal jsem ani nějaké výrazné body, ve kterých bych to najednou rozdělil. Zuzana z Narnie už neběhá po lese s lukem, ale po bitevním poli s futuristickou zbraní a Skákadlo z Taneční akademie taktéž. Nevím, jestli budou takhle příjemní i fanoušci hry, ale třeba ji jednou vyzkouším na vlastní kůži. PS: Překlad Master Chief na Kapitán Velitel se stal už legendární :D ()

Locksmith 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý počin, který jsem si dobře užil i s v podstatě nulovou znalostí dějového pozadí her série Halo (OK, znám jméno Master Chief, ale to je asi tak všechno). Pomalý začátek to trochu sráží, zejména poslední třetina filmu však už nenechá diváka vydechnout. Je pravda, co zde mnozí píší - zmíněného Master Chiefa mohlo být vidět více, ale není to nijak výrazný problém. Na závěr mi to nedá - vždy, když jsem se zaposlouchal do hudebního doprovodu, připomnělo mi to jiný soundtrack, pro změnu herní, z Deus Ex: Human Revolution. Že by inspirace? ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Díky skromné stopáži člověku ani nepřijde, že si vůbec něco pustil, protože to uteče jako voda. Především jsem byl nadšený technickým zpracováním tohoto projektu, protože něco takového jsem vážně nečekal. A závěr byl splněný sen, kdy se na základnu navalili emzáci a nakonec i samotný Master Chief. Víc takového Halo prosím. 90% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama