Reklama

Reklama

Make Your Move

  • Jižní Korea Meikeu yueo ubeu (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh vypráví o dvou tanečnících, kteří vyrůstali v odlišných podmínkách. Osud je však oba zavane do New Yorku, kde pracují v nočním baru. Nejdříve budou mezi sebou soupeřit, ale nakonec se jejich příběh podobá „Romeu a Julii", kdy se ti dva do sebe zamilují. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (35)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Scenárista Duane Adler je expertom na tanečné filmy a konečne sa chopil réžie. Podarilo sa mu natočiť svieži hudobno-tanečný film, ktorý má dva veľké plusy: prvým je obsadenie ázijskej kočky do hlavnej úlohy a druhým to, že KONEČNE nejde v tanečnom filme o nejakú súťaž (klišé s tým súvisiace a nesporne väčšia kvalita na strane porazených sa už stali samozrejmosťou). Keď sa hovorí a riešia vzťahy v štýle Rómea a Júlie, je to o dosť slabšie, ale perfektné tanečné čísla film ťahajú hore. Pre teenagerov a fanúšikov tohto žánru príjemná povinnosť... 65% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,138,000▐ len tuctová tanečná odrhávačka, ktorých tu už máme nespočet, dej a ani tance dokopy už nemajú čím zvláštnym upútať /videl v kine 3D verziu: 25%/ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Pri takýchto filmoch býva ten príbeh vždy slabučký a výkony hercov mierne podpriemerné, ale však nič iné som nečakala, na prvom mieste je vždy tanec. Jedno však musím uznať - spoločné tance hlavných predstaviteľov boli jednoducho famózne. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Tanec se mi velmi líbil a skoro na všechny taneční scény se rád podívám znovu, ale ostatní věci jsou průměrné nebo prostě špatné. Díky tanci (a solidní chemii mezi oběma hlavními představiteli) jsem přemýšlel i nad třemi hvězdičkami, ale nakonec převážilo, že je přístup hlavního hrdiny k finálnímu vyřešení problému tak nechutně holywoodský. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Romeo&Júlia mustra dvoch rozhádaných "klanov" ("bráchov", čo robia klub biznis), so scénami, ktoré kričia úvahou "veď v Hriešnom tanci to fungovalo, tak tú scénu trochu to a bude to". A bolo. Jasne, tanečne fun, zvyšok au. Aj keď zatiaľ asi národnostne najpestrejšie a v tomto smere nie také šablónové, ako Center Stage (okej, to bolo o inom tanci, ale tak....). ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

BoA hraje ve filmu hlavní roli, což může být snad jedinný důvod, proč se na Make Your Move koukat. Jinak jde o "scénář" sestavený z top 100 klišé tanečních (a v podstatě jakýchkoli jiných) filmů. 30%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jůů, další taneční kýč, tentokrát v korejsko-americké produkci. Rádoby drsný příběh, kde je kluk, který má problémy se zákonem a který se zaplete do špatné hry, ale hlavně je to tanečník, který to má v sobě. A o tom žádná, ten kluk umí tancovat. Jenže do toho se ještě musí zamilovat dělat průsery, snažit se z nich dostat... Na tancování tak nezbývá moc čas, což se na filmu projevuje negativně samozřejmě. Film se ke konci mění už v naprosto vyčpělou romanci, která nenadchne, spíš naopak. Problém je ale v tom, že ani to závěrečné taneční číslo není ničím výjimečné, i když se snažili i bubeníci. Ano, je to rytmické, pohne to s vámi, možná, ale že by vás to vyhodilo ze židle, to asi těžko. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snad jen ti tanečníci... Je tu 28letý pěkný Derek Hough (Donny), 42letý Will Yun Lee (japonský brácha Kaz) nebo 35letý Wesley Jonathan (Nickův pobočník), ale vcelku není moc na co koukat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tuctový taneční kousek,který neřináší nic nového nejen po dějové stránce,ale za celou dobu nabídne všehovšudy 2 dobrá taneční čísla,která opravdu baví.Čísel je samozřejmě víc,ale ty zbylá jsou po hříchu nevýrazná a to je u tanečního filmu největší průšvih...40% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Stručně řečeno snesitelné. Film trpí klasickými bolístkami typickými pro žánr - naivním příběhem (inspirace Shakespearem je hodně volná) a nezáměrně úsměvnými dialogy, ale na druhou stranu, to, o co tu jde nejvíce, je choreografie tance a ta je v tomto případě originální a povedená. 5/10 ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

O tanečním talentu hlavních hrdinů není pochyb, předváděli úžasné výkony, ale to bylo tak vše na tomto filmu. Bohužel ničím jiným nepřekvapil a popravdě mě ani zas tak nebavil. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Být to natočené před rokem 1987, byl by to hit, dnes je to hromada klišé, ale samotný film neurazí, odsýpá, a někdy nostalgická nota i potěší a dějově to je určitě bohatší než jakýkoliv díl Streetdance a Let's Dance. ()

ER 

všechny recenze uživatele

S tímto filmem je to jako se žvýkačkou-žvýkáte,žvýkate a chuť ubývá. Ale na korejskou produkci slušný výkon a co se tanečních scén týče,nic není odbyté. ()

Reklama

Reklama