Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Recenze (87)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o komediální žánr, jsem se moc nezasmála. Trapné vtipy převažují nad těmi povedenými. Celé to působí tak nějak unaveně, podobně jako Matthew Perry, který postrádá jiskru. A já nemám potřebu seriál dál sledovat. První tři epizody - 50 % ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Byl by z toho další seriál z mnoha na téma "necitelný idiot musí vycházet s lidmi, kteří mu mají pomoci pookřát". Nezvyklý je základ o mrtvé manželce, který se prvních pár dílů zdá téměř nadbytečný a seriál ve svých počátcích až příliš tlačí na pilu humoru. Pak se ale přidá na dramatu a vše dokonale vygraduje scénami, ve kterých se hrdinovi jeho mrtvá manželka zjeví. Těch několik málo intermezz má v sobě tolik pravd a intimity, že mi to celý seriál posunulo o dobrých 10% výše (i proto, že díky nim dostává hlavní postava ohromný šmrnc). Perry se našel a Go On určitě patří mezi to lepší z nových sitcomů. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak dá se, ale hlavně mě potěšil díl s Courteney Cox. Konečně jí její staří Přátelé" můžou vracet příležitosti s hostováním. Ona zatím měla v Dirtu i v Cougar Townu Jenn Aniston, v Cougaru byla i Lisa Kudrow. Bylo hodně příjemné vidět Matthewa a Courteney zase pohromadě. A navíc v tak bláznivém nápadu. A už o ní nikdy neřeknu, že vypadá staře :) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

První díl: Svěží, celkem vtipný. Ovšem nevyvolalo to ve mně nějaké větší nadšení, tudíž to posílám k ledu a první díl se stává pro mně i dílem posledním. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tahle loňská novinka mi bude v příští seriálové sezóně chybět nejvíc. Sympatické postavy na každém rohu, hvězda Přátel stále ve výtečné formě a dobře napsaný scénář, který se nebojí černého humoru a ani řady dojemných situací. Dohromady to pak funguje až překvapivě dobře. Ano, pár chybiček a slabších epizod by se našlo, ale i tak šlo o jediného svěžího zábavného nováčka, jenž dokázal pobavit více, než řada jeho zajetých konkurentů. Škoda, že ani tento seriálový pokus Perrymu nevyšel, jelikož stále dokáže utáhnout vlastní projekt a ze staré přátelské party je rozhodně ten nejtalentovanější. Na to ale bohužel asi diváci neslyší. P.S.: Ryanovu cute sekretářku Carrie chci domů! A to hned! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Když hlavní část komiky už prvního dílu sitcomu je založená na dělání si srandy z toho že hrdinovi umřela žena, a on se musí stýkat s podobně tragicky postihnutými lidmi aby se úplně nezhroutil, tak víte, že jste narazili na něco výjimečného. V tomto případě výjimečný sitcom který si v humoru nebere skrupule i přesto, že stále zůstává pohodově lidský. A občas jde v nezastavitelném a nerdovském vršení gagů tak daleko, že až připomíná arcigeniální Community. A protože je to tak dobré a našlapané, tak to samozřejmě zrušili po první sezoně. 8/10 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Začátek slibný. Matthew Perry táhne, mezi ním "vedoucí" a sezení je určitá chemie. U ostatních uvidím. Zatím sleduju. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Je celkem škoda, že se pomalu každej díl musí točit okolo nějaký speciální události (svátky), aby se fóry dělaly tak nějak samy, ale tandem Perry-Benanti má jen malilinko chyb. Starší Chandler je pořád solidní Chandler (a nikdo nepopře, že Perry z Chandlera prostě čerpá, ne-li vychází). ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Oddechovka, která by možná měla nějaký děj, kdyby to nebylo roztahané na 22 dílů (ještě je furt se od britů co učit), zato má svou skupinku hodně divných lidí. Jediné štěstí je, že mě ti divní lidé baví a Matthew Perry, ač někdy až otravně sebestředný, mě baví nejvíc. Jestli bude další série, pak tvůrce prosím - řekněte mi, že tám nebudete cpát to největší klišé podobných seriálů, vždyť děj je stejně o ničem, mi bude i nadále stačit, když to bude vtipné. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Pokud jste měli rádi Přátele (příp. si vás Matthew Perry získal nějakou jinou rolí), bude se vám pravděpodobně líbit i Go On. Ryan King je role, která mu byla šitá na míru (Byl by to vůbec King, kdyby Matthew nefandil LA? :)). I když některé postavy ze skupiny jsou slabší (Danny, Sonia), postupem času si z této skupiny do seznamu těch oblíbených určitě pár lidí přihodíte (třeba Mr. K je každým dílem lepší)... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry je späť. Už to nie je debilný Mr. Sunshine, ale sebavedomý Ryan King, ktorý má problém a musí vyhľadať pomoc skupinovej terapie. Seriál ukazuje to najlepšie s komediálneho talentu Matthew Perryho a pritom si zachováva osobitosť a vtip. Veľké plus je, že väčšina postáv je rovnako dobre vykreslených ako hlavná. Vďaka tomu sa seriál môže zamerať jednotlivo na každého jednotlivca a riešiť jeho problém bez toho aby išiel niekto do úzadia alebo bol zabudnutý, aj ked niekedy sa niektoré postavy v seriály neobjavia. Jediné čoho sa bojím, je smerovanie seriálu. Prvá séria je pútavá a vtipná, plus sa zameriava konečne na niečo iné ako väčšina podobných seriálov a to na psychologický aspekt a to ako zvládnuť svoje úzkosti a strachy. Ak to ale nenaberie výraznejší zvrat, tak to bude len upadať. Zatiaľ som ale spokojný a prajem Perrymu ďalšiu veľkú filmovú úlohu. 1 séria - 70%. P.S Allison Miller je božská!!! ()

6thSun

všechny recenze uživatele

Matthew Perry hraje pořád jednu a tu samou roli, celej život a v tomhle seriálu zase. Pilot je navíc trapně citopudně podbízivej, dál mě to nezajímá. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Jeden ze dvou vtipných letošních sitcomů, přesto ne zas tak moc, ale charisma Matthewa Perryho funguje, takže si seriál baví. 50%. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

tak trochu variace loňského Mr. Sunshine - hlavní postava velmi podobná, jen šoupnutá trochu jiným směrem. První díl táhnou vedlejší postavy, druhý značně pokulhává. Snad seriál ještě nabere nějaký výraznější směr, aby nenásledoval osud svého předchůdce. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po pilotu: Příjemné, rozhodně povedenější než Mr. Sunshine. Uvidíme jak se to vyvede dál, potenciál na týdenní dávku hořkosladkého humoru tu je. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 4. episodě zatím 3*, ale vidím to tak, že by se mohlo i zvyšovat. Matthew Perry už nám zestárnul, ale stále dokazuje, že je králem seriálového humoru jako ve Friends. Ostatní herci a postavy už jsou vcelku vykreslené, ale až na Anne (hraje Julie White) a Owena (hraje T.J.Williams) mě nikdo moc nezaujal, ani jejich vedoucí sezení. Vcelku zajímavá postava ale bude i Carrie (hraje Allison Miller) - Ryanova sekretářka, avšak zatím nedostala moc prostoru. Takže sleduju dál a uvidí se. 7.3.2013: Za námi je 18. díl a stále mě to baví a dokonce více než na začátku, proto zvyšuju na 4*. 27. 3. 2013 - 20. díl: Zmínka o Suits!! :). ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

Vypadá to trochu slibněji, než vyloženě slabý Mr. Sunshine (kterého jsem ani nedokoukal), ale musí přidat. Radši bych Mathew Perryho viděl opět v roli jedné z vedlejších postav, než v roli někoho, na kom seriál stoji. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Matthew Perry je frajer, co s přehledem utáhne vlastní sitcom. A když mu k tomu sekunduje vtipná partička praštěných looserů ze skupinové terapie je o zábavu postaráno. Pozornost na sebe samozřejmě strhává ten divný vousáč - pan K (Brett Gelman) - „Vtipný lidi má každý rád. Jsem jak Robin Williams. Nebo Mitt Romney. Proč vlastně zrušili jeho show? Ten chlap byl asi rok na všech kanálech a teď nic.“ Jedna z mála současných komediálních sérií, která mě chytla a drží. U druhé sezóny na viděnou. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Seriál, u kterého mi bylo opravdu líto, že ho zrušili. Ne že by byl tak moc vtipný, ale hrozně příjemně se na něj dívalo a pokaždé jsem se těšil na další díl. Tak alespoň díky za tu jednu řadu. ()

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama