Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Byl by z toho další seriál z mnoha na téma "necitelný idiot musí vycházet s lidmi, kteří mu mají pomoci pookřát". Nezvyklý je základ o mrtvé manželce, který se prvních pár dílů zdá téměř nadbytečný a seriál ve svých počátcích až příliš tlačí na pilu humoru. Pak se ale přidá na dramatu a vše dokonale vygraduje scénami, ve kterých se hrdinovi jeho mrtvá manželka zjeví. Těch několik málo intermezz má v sobě tolik pravd a intimity, že mi to celý seriál posunulo o dobrých 10% výše (i proto, že díky nim dostává hlavní postava ohromný šmrnc). Perry se našel a Go On určitě patří mezi to lepší z nových sitcomů. ()

vetsinezobri 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná. Perry se tu v roli sportovního komentátora našel a já to považuju za jeho nejlepší počin v poPřátelové době. Občas je to trochu smutný, občas hodně vtipný, ale ani v jednom směru tvůrci netlačí na pilu a všechno je to takový přirozený. Nechápu, jak je možný, že mi nevadily ty citlivý pasáže, protože jsem na ně obzvlášť v seriálech háklivej, ale je to tak. ()

Reklama

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Docela fajn "sitcom" který je bohužel méně vtipný než by si Matthew Perry zasloužil. V komediálním suchu mu šanci dávám ale rozhodně to není seriál u kterého bych strávil několik dílů za sebou a stále se bavil. Doufám že se po vzoru např. "Rules of engagement" ze kterých se po prvních průměrnějších sezónách vyklubal klenot, taky zvedne. Do té doby ale šedý mrňavounký nadprůměr. 3* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tahle loňská novinka mi bude v příští seriálové sezóně chybět nejvíc. Sympatické postavy na každém rohu, hvězda Přátel stále ve výtečné formě a dobře napsaný scénář, který se nebojí černého humoru a ani řady dojemných situací. Dohromady to pak funguje až překvapivě dobře. Ano, pár chybiček a slabších epizod by se našlo, ale i tak šlo o jediného svěžího zábavného nováčka, jenž dokázal pobavit více, než řada jeho zajetých konkurentů. Škoda, že ani tento seriálový pokus Perrymu nevyšel, jelikož stále dokáže utáhnout vlastní projekt a ze staré přátelské party je rozhodně ten nejtalentovanější. Na to ale bohužel asi diváci neslyší. P.S.: Ryanovu cute sekretářku Carrie chci domů! A to hned! ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí komik tak zkusi štěstí v Go on, kde v podstatě hraje to samé jako v Mr. Sunshine...jinak řečeno, on neuvěřitelně schopný člověk, relativně úspěšný, ale má nějaké osobní trauma, které si ventiluje v skupince ještě ujetějších lidí, které vede ženská, která ani na to není kvalifikovaná...a tak Perry pomáhá i nepomáhá této skupince lidí...sem tam se naskytne funny momenty, které vrátí člověku důvod proč se na seriál dívat dál...já viděl zatím tak 11 dílů, některé lepší, některé slabší...přistihl jsem se ale že jsem přeskakoval scény, kde nebyl Perry...prostě je to jediná osobnost, která seriál skutečně táhne...bohužel ostatní dělají solidní křoví. Zatím lepší 2* a mrknu na pokračování...jestli to nějaké ještě má.Update: Po 21 dílech...tak nevím, když jsem mrkl na sledovanost šla šupem bodů. Paradoxně se začalo v serii v druhé půlce něco dít, nicméně začíná to postrádat ten crazy náboj na začátku řady (kočičí závislost, zdařilý sarkasmus Matta) a začíná to zavánět typickým formátem sitcomu (když už docházejí nápady, začnou osazenstvo párovat), což je trochu škoda. Nadruhou stranu, serie moc nemůže nabídnout než one man show Matta, ostatně tam hodně působí jako spasitel celé skupiny...počkat, to jsem už někde viděl. Nebylo to náhodou v Community? No uvidíme po posledním dílu řady, jestli dostanou zelenou pro druhou řadu. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama