Reklama

Reklama

Sherlock Holmes 3

všechny plakáty

Diskuze

MoziMedve

MoziMedve (hodnocení, recenze)

ViktorS

Nevravím, že mám niečo proti westernom a divokému západu, ale nie je to to, kůli čomu mám rád Sherlocka Holmsa. V dobrých rukách by to mohlo fungovať, ale keby mali dobrý scenár tak už by ten film dávno natočili. 

ViktorS

ViktorS (hodnocení, recenze)

MoziMedve

Akože viktoriánska éra je tu asi najlepšia, no podľa mňa ani to prostredie zanikajúceho divokého západu by nebolo zlým konceptom. Ale je fakt, že po tak dlhom čakaní by to nemuselo dobre dopadnúť.

na příspěvěk reagoval MoziMedve

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

MoziMedve

Western mi vylozene neva, ale ani ho nak kor nevyhledavam. SH na "divokem" zapade, ale radeji ne. 

MoziMedve

MoziMedve (hodnocení, recenze)

Zrovna výročí od posledního příspěvku do diskuze. Vypadá to, že tento film už nikdy nebude a snad je to tak lepší. Někde jsem četl, že se snad měl odehrávat na divokém západě a sorry jako, když koukám na Sherlocka tak nechci western. Asi lepší nemít nic, než aby to byla slabota. Kdy se naposled stallo, že film co se kroutil v produkčním pekle dlouhé léta byl nakonec dobrý? 

na příspěvěk reagoval PKD, ViktorS

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

MatejQ004

No, vylozene potvrzeni bych v tom jeste nevidel, ale je to rozhodne zatim nejblize tomu, cemu rikam realna sance. V idealnim stavu by se mel vratiti Zimmer a Richie. 

Cever

Cever (hodnocení, recenze)

Ale jako Fletcher mi nepříjde třeba tak špatný. Podle mě to zvládne (snad).

BROKEN_

BROKEN_ (hodnocení, recenze)

Nevíte proč už nebude režisérem Guy Ritchie? Bojím se, že bez něho to už nebude ono. :-(

na příspěvěk reagoval PKD, Cever

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Mě jeho soukromý život absolutně nezajímá. Myslel jsem ho pochopitelně jako herce. Už ho mám za těch 25 let, prostě dost. Pokud by hrál vedlejší postavu, přežil bych to. Já se lekl, že má nahraditi Downeyho. Tak proto.

na příspěvěk reagoval Tvrdolín Veliký, Prometheus69

Cever

Cever (hodnocení, recenze)

fAZEN

Režisér Fletcher v jednom rozhovoru řekl že se s premiérou počítalo na tenhle rok v druhé půlce, ale Covid jim zhatil plány - taky natáčet se mělo začít už v listopadu 2020, ale protože jak byla karanténa a všechna produkce se stopla, tak v tom momentě kdy oni měli domluvený ateliéry je museli uvolnit z důvodu ostatních filmů, které měli v tu dobu být hotový. Zárověň ještě herci jsou časově vytížený. Takže v momentě kdy to vypadalo nadějně se zase odsunulo na neurčito. ;)

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Nevíte už někdo,zda se vrátí i Zimmer? Bez jeho hudby si to totiž vůbec nedokáži,představiti. P.s. k ArsenalEagleovi - proč mě to nenapadlo již dříve? Vždyť ta Irena tam může v klídku býti. Ve flashbacích.;-) Ehm,tedy správně česky...ve vzpomínkách. Nikoli na Afriku.:)))

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Sherlock Holmes se dočká spin-offů

Sherlock Holmes se dočká spin-offů

06.04.2022

Streamovací služba HBO Max do toho v posledních týdnech šlape a objednává jeden nový seriál za druhým. Nyní tak s posvěcením od studia Warner Bros. přichází zpráva, že se populární filmová série… (více)

Sherlock Holmes se dočká vlastního univerza

Sherlock Holmes se dočká vlastního univerza

06.10.2020

Máme tu Marvel Cinematic Universe, DC Cinematic Universe, Star Wars, u Sony se rozjíždí Spider-Verse, Universal chtěl strašně moc svůj vlastní Dark Universe a když to přeženeme, tak na seriálovém… (více)

Třetí Sherlock Holmes našel režiséra

Třetí Sherlock Holmes našel režiséra

12.07.2019

Režisér dvou úspěšných hudebních biografií Rocketman a Bohemian Rhapsody (film přetočil a dodělal po Bryanu Singerovi) Dexter Fletcher byl vybrán pro režii třetího Sherlocka Holmese s Robertem… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Reklama

Reklama