Reklama

Reklama

Sherlock Holmes 3

všechny plakáty

Zajímavosti (5)

  • Příběh se odehrává v době toho nejdivočejšího západu (tzv. Old West Era; 1865–1895) v San Francisku. Z knihy „His Last Bow“ od Arthur Conan Doyle, autora této fiktivní postavy, víme, že k srpnu roku 1914 bylo Sherlocku Holmesovi šedesát let. Tudíž se narodil v roce 1854, a tak mohl navštívit USA v období Divokého západu. (3T)
  • V dubnu 2012 Joel Silver oznámil, že s koncem roku ukončí také spolupráci s Warner Bros. a na dalších filmech v sérii se tak již podílet nebude. (MikeCool)
  • Již dlouho před premiérou bylo známo, že se ve filmu neobjeví Noomi Rapace ani Rachel McAdams. Producent filmu Joel Silver totiž prohlásil, že si za vzor bere sérii o Jamesi Bondovi a tím pádem bude v každém jednotlivém filmu nová ženská postava. (MikeCool)
  • Uvedení filmu bylo ohlášeno již před premiérou druhého dílu, přestože Guy Ritchie několikrát zopakoval, že natáčení závisí hlavně na kasovním úspěchu předchozího snímku Sherlock Holmes: Hra stínů (2011). Právě díky tržbám druhého dílu, který nesplnil očekávání, byla produkce snímku pozastavena. (MikeCool)

Související novinky

Sherlock Holmes se dočká spin-offů

Sherlock Holmes se dočká spin-offů

06.04.2022

Streamovací služba HBO Max do toho v posledních týdnech šlape a objednává jeden nový seriál za druhým. Nyní tak s posvěcením od studia Warner Bros. přichází zpráva, že se populární filmová série… (více)

Sherlock Holmes se dočká vlastního univerza

Sherlock Holmes se dočká vlastního univerza

06.10.2020

Máme tu Marvel Cinematic Universe, DC Cinematic Universe, Star Wars, u Sony se rozjíždí Spider-Verse, Universal chtěl strašně moc svůj vlastní Dark Universe a když to přeženeme, tak na seriálovém… (více)

Třetí Sherlock Holmes našel režiséra

Třetí Sherlock Holmes našel režiséra

12.07.2019

Režisér dvou úspěšných hudebních biografií Rocketman a Bohemian Rhapsody (film přetočil a dodělal po Bryanu Singerovi) Dexter Fletcher byl vybrán pro režii třetího Sherlocka Holmese s Robertem… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Reklama

Reklama