Reklama

Reklama

River Cottage – Já se svou zeleninou

(seriál)
  • Česko Na chalupě - Já se svou zeleninou (více)

Obsahy(1)

Hugh vychází z kuchyně na vzduch, aby se zase lépe sblížil s přírodou. Dělá to nejen proto, že potraviny z vlastní zahrádky, plodiny pěstované doma organickými metodami jsou vždycky lepší než hotová jídla či polotovary vyráběné ve velkém, ale i proto, že takové pečení chleba nebo láskyplný obřad vaření fungují i jako prostředek stmelování lidského společenství. Postupuje se podle jednoduchého principu: při vaření nesmí nic a nikdo přijít nazmar. A to se samozřejmě vztahuje i na naše sousedy, které máme po ruce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Maslord 

všechny recenze uživatele

S prehlbujúcim sa rizikom čoskorého príchodu potravinovej krízy je stále aktuálnejšie presedlávať na zeleninovú stravu. Hugh ukáže ako rýchlo, lacno a zdravo pripraviť vinikajúce pokrmy. Nechajte sa inšpirovať nielen v kuchyni, ale aj na záhrade a v medziľudských vzťahoch. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

I jako milovník masa mám vegetariánské pokrmy moc rád, pokud je v nich dostatek sýra másla nebo vajíček. 2 týdny bych na tom v pohodě přežil, 2 měsíce už se sebezapřením. Škoda, že dnes je vegetariánství hodně vytlačované fanatickým veganstvím. Tim v téhle sérii předčí Hugha, jeho recepty jsou skutečně plnohodnotná jídla. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama