Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Elvito

Český je tentokrát lepší, hravejší a dôslednejší. Slováci sa hlavne neunúvali preložiť a prespievať hitovku Everything Is Awesome, čím tento film v SK verzii dosť stráca.

Elvito

Elvito (hodnocení, recenze)

Vedel by mi niekto povedat ci slovensky dabing stoji za to? alebo si to pozriet radsej v tom ceskom?

na příspěvěk reagoval mm13

palox

palox (hodnocení, recenze)

na drogach to musi byt skvela zabava. zial ja som bol triezvy.

Uživatel Bluntman smazal svůj příspěvek.

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

Každým dalším shlédnutím se mi lego líbí víc :D Batman mě hlavně často rozesměje... a scény s dvoupatrovým gaučem jsou taky boží :D

bboy_BIOS

bboy_BIOS (hodnocení, recenze)

Som večné dieťa a musím povedať, že sa mi Lego príbeh veľmi páčil. Avšak jedna scéna pre mňa prebila celý film niekoľko násobne a to vo chvíli, keď ten astronaut Benny postavil vesmírnu loď. Úplne ma dostalo to jeho nadšenie a niekoľko krát po sebe zopakované: "spaceship" :D :D :D Tú scénu som si pustil asi 20x po sebe a vždy ma rozosmiala :)

Uživatel bboy_BIOS smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

"Všechno je tu boží :D !!!"  Po těch vašich reakcích a všeho ostatního jsem čekal možná ještě trošku něco víc... Je to bláznivá a vtipná jízda.. a na konci krásná emocionální vsuvka... přesto to nebylo tak boží jak tady někteří uživatelé vypisují :-)... Chtělo to více Batmana a za nejpovedenější vtip považuju to se Star wars :D... 4* 80%

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Jednoducho super, napratane hlaskami a myslim, ze som to nepozeral posledny krat. Dlho som sa tak nenasmial na ziadnej komedii. Animacia super, herci Morgan Freeman, Alison Brie ... vyborne. Ani na chvilku sa to nezastavy, a ten koniec, to uz som nemohol.  A ta narazka na to ci je dj stale :D (Wildstylez je holadsky dj).

 

Tesim sa na druhu cast, aj ked skoda, ze vymynili scenaristov, snad to nespravy hanbu. 

Gar-mogoth

Gar-mogoth (hodnocení, recenze)

Neznáte někdo čtvrtý verš té písničky v češtině? Skoro vůbec mu nerozumím.
Všechno je tu boží | Všechno jde ti líp, když jsi týmový hráč | Všechno je tu boží | Tady něco chcem/sem se něco

na příspěvěk reagoval Santa666

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Bluntman

Televízia Fox sa zasa nemá čím iným strápňovať. Indoktrinácia anti-biznisovou propagandou, neskutočné. Ono samozrejme niečo pravdy na tom vždy je, ale že robia z komára somára je učebnicovým príkladom ich nepoučiteľnosti. Akoby nestačilo, že nám zrušili Firefly a pravidelne polemizujú nad škodlivosťou videohier, pričom prezentujú, ako sa Brejvik učil strieľať na seansách Counter-Strike. Ale pobavilo :-)

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Tatrman

A proč by to mělo být levnější? Jednak je to záležitost kina a pak je to ve Slováči především pro cizince.

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Chris Pratt je Garfield

Chris Pratt je Garfield

02.11.2021

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět) měl jednu dobu našlápnuto k tomu stát se největší hereckou hvězdou současnosti. Vedle jeho hlavních filmových sérií, které nestojí pouze na něm, mu ale… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

22.06.2017

Hollywoodem tenhle týden otřásl odchod Phila Lorda a Chrise Millera od sólovky Hana Sola. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy je propustila měsíc před koncem natáčení, jelikož se jejich vize začala… (více)

Reklama

Reklama