Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Tatrman

Tatrman (hodnocení, recenze)

LastWalk

Haha, Piráti jsou věční. Jenom neustále mění doménu. A Warneři jsou vychcaní syfilitičtí čůráci, když uváděj film bez titulků za stejnou cenu.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

BigDeal

BigDeal (hodnocení, recenze)

Marian.M

WOOHOOO... ja som tak šťastný, ako len dospelý pracujúci človek kvôli detskému animáku môže byť! V momente ako ťa zbadám vonku, máš u mňa pivo. Vieš čo, že si mi spravil takú radosť - aj dve!

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

práve som sa vrátil z kina a bola to bomba!! nápadité,originálne a proste všetko čo tu ešte nebolo .. ináč v jednom zábere som videl aj Clutcha Powersa :DDD

krypton22

krypton22 (hodnocení, recenze)

Mimochodem, Lego (podle očekávání) vydalo speciální řadu věnovanou filmu a třeba takovej Kovovous je fakt parádní. Pro děcka, samozřejmě (ehm).

na příspěvěk reagoval mm13

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

DaViD´82

No, na jednu stranu oprasia, na stranu druhu budu chciet viac, a na stranu tretiu vsetky deti ktore film videli budu chciet nove lego.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Gertrudo

Tak ono je to spíše o tom, aby si z pod postele vytáhl to své několik (desítek) let staré Lego a začal si (opět) hrát spíše než di a kup sadu XY. A Lego je svými hračkami, videohrami, reklamními předměty, seriály apod. natolik etablované, že se asi nenajde příliš "lego paniců". Spíše je zvláštní že s tím nepřišli před Vánoci ,-)

na příspěvěk reagoval germiny, Gertrudo

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Obrovska platena vyborna megareklama na lego. zaujimlo by ako im stupnu predaje po tomto filme.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

S tím promítáním pouze s tuzemským dabingem to čeští (a zřejmě tedy i slovenští) distributoři tedy dost dodrbali. Já se na ten film tak těšil a fakt jsem chtěl jít do kina. Teď ale pořád váhám a pravděpodobně tedy i počkám, až to bude k sehnání ve slušné kvalitě v originále. No a jak je vidět, tak nejsem sám... CHCI tam slyšet Freemana, Neesona, Ferrella, Hilla a Alison Brie!

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

BigDeal

Čo som videl v programoch, beží to len s SK dabingom. A je to bieda, strašne odjebaná robota, do hladomorne s nimi !!

BigDeal

BigDeal (hodnocení, recenze)

Asi to tu už bolo rozoberané, ale - existuje pre boha živého aspoň jedno jediné slovenské kino, ktoré ponúka film v originálnom znení?

na příspěvěk reagoval mm13, Marian.M

veere

veere (hodnocení, recenze)

Kdyz jsem videl trailer, tak jsem myslel, ze to je reklama na lego, docela cumim ze to je opravdu film... Jinak proc je proboha v ceskem nazvu ta prumyslova znamka ??

na příspěvěk reagoval germiny

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Slovenský dabing je príšerný, film nudný, a humor silený... kravina! // 30%

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Chris Pratt je Garfield

Chris Pratt je Garfield

02.11.2021

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět) měl jednu dobu našlápnuto k tomu stát se největší hereckou hvězdou současnosti. Vedle jeho hlavních filmových sérií, které nestojí pouze na něm, mu ale… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

22.06.2017

Hollywoodem tenhle týden otřásl odchod Phila Lorda a Chrise Millera od sólovky Hana Sola. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy je propustila měsíc před koncem natáčení, jelikož se jejich vize začala… (více)

Reklama

Reklama