Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (1 054)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...KDY JEDINEČNÝ SE ŽLUTÝM OBLIČEJEM KOUSEK ODPORU OBJEVÍ V ÚKRYTU V PODZEMÍ A SPOLEČNĚ S UŠLECHTILOU ARMÁDOU CELOU NAŠI ŘÍŠI SPASÍ...“ /// Tak tohle je totální uchylárna! (skoro jako když koukám na ty japonský kokotiny!) Film vo Lego® postavičkách, udělanej z Lego® kostek. Budiž. Emmet je vobyčejnej průměrnej chlap (typizovanej stavební dělník) a mluvilo se vo něm v proroctví. Ovšem pak začnou lítat Lego® střely, Lego® mozek, Lego® voda, Lego® prach, Lego® výbuchy a nesmí chybět ani Batman (Lego®). Květnatý řečičky… vlastně ne – spíš kraviny vypouštěný Lego® úst. A taky plno hloupejch nápadů, který zachráněj svět. Jako bonus hezký poselství o výjimečnosti (hned po spoustě filmovejch vodkazů!). Bezva nápad! To se kurva cení! Že děcka? A dospěláci? Vy mazejte do hračkárny! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V neděli beru parchanty na Legopárek. 2.) Toužím po světě, kde by spoustu problémů vyřešil odlakovač. 3.) Thx za titule ,,.Bac. a Araziel“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak ultra vtipny to neni, v podstate ty nejlepsi hlasky jsou uz provareny v traileru. Ale rozhodne to je ten nejakcnejsi animak, jakej jsem kdy videl. Je to sice naprosta fantasmagorie, ale opravdu neni snad minuta, kdy by nebyla nejaka akce. Navic animace je fakt senzacni, hudba taky a postavy vlastne taky. Ale na maximalni hodnoceni proste potrebuju vic, nez jen 100 minutovy blbnuti. Ale i tak lepsi 4*. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Dabing 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Akce 9/10/// PLUS: určitě originální dabing, já byl na české verzi, která je zdařilá, na originál to zajisté ale nemá, pobavil mě Falcon ze Star Wars, Batman, Leonardo, C-3PO, Green Lantern a vlastně bych mohl vyjmenovat většinu, prostě celé je to skvělá parodie, komedie, přitom pořádně akční, plné výbuchů a všechno je to z lega, já vím neříkám vám nic nového, ale prostě žasnu MÍNUS: jeden stále se opakující ústřední song mi zní v hlavě ještě teď, děj je místy trochu přeplácaný./// Shrnutí: Do kina jsem se dostal až čtyři měsíce od premiéry, ale za to film nemůže, naopak ho musím pochválit za vytrvalost. Takže vlastně jásám, konečně jsem ho viděl. Není to taková bomba jak jsem očekával, ale to asi jen proto že očekávání byla obrovská a ta zábava, která tu je ve velké míře se skrývá nejen v odkazech na jiná díla, ale i v detailech, které ocením asi až po dalším a dalším zhlédnutí./// Celkem 77%/// ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

On ten účinok hlášok bol niekedy tvorcami zjavne až príliš preceňovaný a záverečný happy end/reálne opodstatnenie lego-sveta ma akosi nechytil(o) za srdce. Mimo toho sa ale jedná o vcelku podarený lego-animák, s množstvom skvelých nápadov, ktorý rozhodne pobaví - jak pravil básnik - malých aj veľkých. Taký jemný nadpriemer na spríjemnenie večera. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Everything is awesooooome :) Propojení skutečného světa s lego světem v samém závěru, s poselstvím, kdy má každý nárok projevit svou kreativitu, je v souvislosti se stavebnicemi lego geniální, hotovej toy story style, zbytek byl celkem zábavnej blockbuster, sem tam průměrnej, sem tam kouzelnej a v několika scénách prostě awesome. 3D ** nevýrazné. 70% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (50)

  • Ak by na výrobu filmu boli použité iba jednotlivé kocky lega, bolo by ich treba zhruba 15 miliónov. (figliar)

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Chris Pratt je Garfield

Chris Pratt je Garfield

02.11.2021

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět) měl jednu dobu našlápnuto k tomu stát se největší hereckou hvězdou současnosti. Vedle jeho hlavních filmových sérií, které nestojí pouze na něm, mu ale… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

22.06.2017

Hollywoodem tenhle týden otřásl odchod Phila Lorda a Chrise Millera od sólovky Hana Sola. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy je propustila měsíc před koncem natáčení, jelikož se jejich vize začala… (více)

Reklama

Reklama