Reklama

Reklama

Totò v Madridu

  • Francie Totò, Eva e il pennello proibito (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sotva vyšel z vězení, rozhodl se Raoul (Mario Carotenuto) vymyslet nový podvod. Římský malíř Toto (Totò) nakreslil kopii Goyova obrazu a Raul se chystá zaměnit ho za originál a prodat některému americkému sběrateli umění. Aby vše vypadalo patřičně věrohodně, navlékne Raoul situaci tak, že „neznámé mistrovské dílo“ neobjeví v domě malíře nikdo jiný, než sám velký znalec španělského malířství, profesor Montiel (Louis de Funès). (Snorlax)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Totò patril medzi veľmi populárnych komikov v rodnom Taliansku. Louis de Funès sa zase poctivou prácou predieral vo svojej krajine medzi komediálnu elitu. Obaja mali vrelý vzťah k divadlu, groteske, komédii ako takej a hlavne mimike. V tejto komédii boli na opačných stranách, jeden kreslil falzifikáty obrazov a druhý bol vážený profesor, ktorý bol poriadne napálený... Snímok využíva geniálnej slovnej ekvilibristike (Totò) a prehnaného talianského temperamentu, hlavne pri dialógoch so svojim komplicom. Pochopiteľne si prídu na svoje aj milovníci Funèsovho humoru. Mne je len ľúto, že ani teraz, ani v minulosti, keď sa nosili podobné komédie v našich kinách sme nemali možnosť poznať taliansku komediálnu ikonu. Druhý komentár. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Mne to moc nezaujalo. Obrazům nerozumím a jejich falzifikaci už vůbec. Ani mne to téma moc nezajímá. Naštěstí se tu občas mihl pan Funés v roli profesora. Druhé malé plus je scénář, kde se to moc nezdržuje a pěkně se to řítí kupředu. Takže žádný zázrak, ale trochu legrace to byla. ()

Reklama

Reklama