Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie, mírně satirická, která si dělá legraci jak z kriminálních historek, tak z přehnaného politizování. Rozpustilý dědeček (J. Marvan) si se svými kamarády rád hraje na špióny, čímž komplikuje rodinnou pohodu své snachy i milostný život své vnučky Terezy (E. Balzerová). Film podle scénáře Romana Ráže natočil pro brněnské studio Václav Vorlíček. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

otík 

všechny recenze uživatele

Divné a střelené od začátku až do konce. Že se k něčemu takovému mohl upsat pan Marvan, to se divím. Příběh nepříběh sleduje snahu mladé dívčiny o první milostný zážitek, její mámy urvat nějakou tu korunu, sousedky být lepší než udavačka a získat víc než sousedka, dědečka si užít srandy s dalšíma dvěma dědkama a neznámého návštěvníka, který hledá úkryt pro svou chuť užít si s neznámou dívkou. A toto vše se proplétá s četníkama. Na jeden film asi až moc. Zajímavá černobílá komedie, která byla překombinována skutečně až moc. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč by to měla být pravda, když je to působivé?" Ujetý filmy mám rád, ale tady to ujelo fakt hodně. Obvykle nemám v úmyslu prozrazovat celej děj, ale ten je natolik zmatenej, že mi nedá ho ještě trochu nezamotat. Takže byl jednou jeden vládní výbor ve složení Salamandr, Ještěrka a Slepýš a ten hledal agenta Orla. Jelikož měl i jiný vládní úkoly, tak byl vybavenej praky a v rámci utajení likvidoval příslušníky VB. Jenže Salamandr měl snachu a ta zase sousedku a ty dvě byly udavačky, který chtěly udat lupiče. Salamandr měl však taky vnučku a ta chtěla přijít o panenství z Gustávem. Jenže není Gustáv náhodou Orel? Nebo lupič? A je to vůbec Gustáv? Když to tak po sobě čtu, tak mi došlo, že Salamandr to měl perfektně promyšlený a já jsem jenom nedával pozor. Mám na to však omluvu - takovou hovadinu jsem nečekal. ()

Reklama

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

"Tak co je to tady za komedii? Už je těch šaškáren  až dost. Copak jste se všichni zbláznili?" Jaroslav Marvan v roli trhlého dědečka to je herecká kreace jedna báseň. A mladičká Eliška Balzerová (Havránková) je vskutku svůdná to žena. Jinak bych ale řekl, že jsem už dlouho něco tak ujetého neviděl "Orel je v lahvi. Uvědomte slepýše…" :D ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Marvan v roli trhlého dědečka, Eliška Havránková (nyní Balzerová) jako naprosto neodolatelná svůdnice, ale jinak to byla dost bída. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama