Reklama

Reklama

Příběh začíná v americkém strašidelném domě, který se díky své hrůzné pověsti stal turistickou atrakcí. Skupina teenagerů zkoumající paranormální jevy se v noci do domu tajně vplíží a snaží se vyvolat ducha. To, co poté následuje, si nedokázali představit ani v nejhorším snu... (TV Horor Film)

Recenze (14)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko o duchách v jednom domě, takže příběh je naprosto klišovitej at se snaží sebevíc. Společnost Asylum poslední dobou dělá duchařiny jako na běžícím páse. A já můžu říct že nejsou nějak špatné. Rozhodně jsem viděl horší duchařiny. Nicméně ani tak film nezachrání, celej film se zbytečně táhne a některé přiblblé scény by se měly vystřihnout, nemá ani cenu komentovat herce, ani efekty, tohle je prostě film na noční promítání kdy si sednete a čučíte. U mě to zabralo tak napůl. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný haunted house horror o skupinke otravných a netalentovaných blbečkov v strašidelnom domčeku obývanom vraždiacimi duchmi. Je to Asylum, a na ich pomery je to ešte ako tak zvládnuté (nakrútili už aj horšie veci). Prvá polovica dosť o ničom, našťastie ku koncu sa to trochu rozbehlo. Teenageri jeden po druhom zomierajú, sem tam nejaký dobrý mordík, dve-tri ľakačky, chabé masky, nuloví herci, klišé námet aj scenár. Takže podľa očakávania nepotešilo, ale ani vyslovene nenaštvalo. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dosť nudná, nevýrazná a opatrná duchárčina, ktorá nemá čím zaujať, no disponuje niekoľkými príjemnými momentmi, vďaka ktorým ju nemôžem označiť za stratený čas. Skupinka mladých si vyrazí do tajomného duchárskeho domu a samozrejme odtiaľ už tak ľahko neodídu. V niektorých úsekoch som vôbec netušil, či sa ten film berie vážne alebo nie a dokonca som ani nevedel, že to je od slávneho Asylum štúdia, ale úplne zlé to určite nie je a zarytých (sub)žánrových fanúšikov to možno aj poteší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když na vás hned v úvodu vybafne logo Asylum, všem rychle dojde, že tady se asi o moc kvalitní podívanou jednat nebude. Od všech těch brakových céčkových filmů o žralocích, zombie, nebo katastrofických a postapo paskvilů se občas pokusí zabrousit i do jiných subžánrů a ne vždy to dopadne vyloženým průserem. Tato duchařina je toho důkazem. Jde sice i tak o podprůměrnou podívanou, ale na rozdíl od většiny asylácké tvorby dokáže nabídnout i několik dobrých scén a ne úplně dementní (leč ne moc originální) scénář.    Jasně, i zde je k vidění klasické „klišé“ ve formě hýbajících se předmětů, vrzání pantů, bouchání dveří, či „kroky na půdě“, ale dojde i k nějakému tomu gore, budou křupat krky, nesmí chybět pořádné ječení a dojde i k pokusu o rádoby kreativní úmrtí (nabodnutí na pumpu či probodnutí letící židlí…). Někdo se třeba i zasměje. Horší už to bylo se samotným provedením těchto scén – jak po trikové stránce, tak i co se hereckých výkonů týče. Ale tak to není u této společnosti nic nového a člověk to tak nějak už i čeká.    Samozřejmě nebude chybět ani trocha nahoty, pár trapných hlášek, srovnání Fulciho a Argenta, poslechneme si rozhovor o ženských bradavkách (výběru a srovnání), no a ke konci se objeví i jakžtakž snesitelná atmosféra. Tento film není žádné veledílo, ale rozhodně si myslím, že nejde o vyloženou ztrátu času. Co se Asylum týče, jde o jeden z těch sice podprůměrných, ale lepších filmů. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jak probíhá u Asylum casting, protože tohle bylo zase dílo. Jinak klasická déčková duchařina, kde se nedaří vůbec nic a příliš nefunguje ani kouzlo nechtěného. Čestná výjimka pro druhou smrt a ufiknutou hlavu. 5% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum, si pri každom svojom´´spektákli´´ udrží to svoje. Majstrovsky vedení herci, príbeh originálny a formálne strhujúca stránka. Pekne napísané, ale ináč myslené. Ale! V tomto prípade je to polovičatá pravda a tvorcovia naozaj použili všetku svoju talentovanosť, aby sa mohli čo najviac priblížiť k slávnejším, kvalitnejším a úspešnejším predlohám. Zatiaľ fandím, ale dokedy to vydrží? ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To neznamená že keď neveríte na duchov,že duchovia neveria na vás-Tak tato veta cítila inou klišovostou.No čo tu máme-Dom! Aký dom? Strašidelný dom! Sú tam dobrý alebo zlý duchovia?Jasné že zlý,to je blbá otázka! A v noci tam príde partia mladých statočných hrdinov z debilnými dialógmi? Jasné ako si to vedel? Asi preto že takýchto filmov je plný kotol vo filmovom priemysle.Nielen že nemá čo nové ponúknuť ani čím prekvapiť ale ešte je to spracované takou nudnou formou,ukážkovo dodrbaný ghost horor.A aj poviem prečo,interiér toho domu bol fádny a okopírovaný z iných podobných filmov,herci svoje role aj tie maličké vôbec nezvládli.Chovanie postav a tu sa musím zamyslieť to povedať kultivovane chovali sa ako čistý primitívi a teraz môj objektívni pohlaď takú debilnú bandu kokotov som už naozaj dlho nevidel a verte mi keby to neurobili duchovia,prídem ich pozabíjať ja sám.Parkrát sa mi stalo že som sa pousmial nad scenáristickou blamážou.Dávam 1* za lakačky tie jediné v tomto filme mali do cela dobrú úroveň. ()

MICHAEL73 odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, prohlašuji, že jsem viděl nejhorší film v mém životě. Kdo vůbec tuto hloupou, bezvýznamnou slátaninu napsal? Jako horor působí hůř, jak podprůměrně, že jsem měl dojme, že koukám na špatně udělanou parodii, která není vtipná. Hloupé postavy, příběh, zápletka a pointa nikde! Normálně jsem hodný, ale na něco tak špatného zkrátka nemůžu být hodný. Plýtvání penězmi a časem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Asylum naozaj natočilo j podstatne horšie veci ako tento film, ale v tomto príbehu o skupinke teenagerov v strašidelnom dome naozaj nenájdete nič, čo by stálo za zmienku, nehovoriac o tom že zapamätať si meno čo len jednej postavy bolo nemožné, pretože výkony hercov-amatérov boli tak slabé, že viac ako polovicu filmu som v hlavne ešte analyzoval možnosti vývoja ôsmej série Hry o Tróny. Slabučké, ale pár momentov tam bolo znesiteľných. Po dlhšom čase som nahral niečo z Horror filmu a na dlhší čas to zase bude zase jediný film, ktorý som si tam pozrel. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Parta méně nadaných teenagerů se vkrade do domu s pohnutou historií a čeká nečekané...ale zázraky se už dávno nedějí. Jen zlo tam na ně čeká... 15% ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Je pokrytecké spílat tomuto filmu jeho neduhy a pak fláknout velký počet hvězd hollywoodské duchařině jako třeba V zajetí démonů, která je sice filmařsky na lepší úrovni, ale obsahově stejně stupidní. Upřímně... až na pár vyjímek (Poltergeist) jsou duchařské horory v jádru stupidní všechny. Vesměs se jedná o strašení pouze na efekt a všechny filmy spojuje blboučké: "Proč tohle ten duch udělal až na konci, když to mohl udělat hned na začátku?" Doporučuju přečíst si vyčerpávající koment uživatele Sabrewulf k filmu V zajetí démonů 2, kde tyhle stupidity rozebírá do šroubku. Každopádně jedna scéna se mi tu líbila a to konkrétně ta, kde černoch zkoumající paranormální jevy chytne nerva a začne duchům nadávat a posléze je "potrestán". Zřejmě cílená narážka na duchařské filmy. ()

Reklama

Reklama