Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Emilie se doslova po hlavě vrhne do vášnivého vztahu s čtyřiadvacetiletým Maćkem. Otvírá se ji tak dosud nepoznaný svět lásky, chtíče a sexu. Jejich bouřlivý vztah velké lásky však dostane vážné trhliny v okamžiku, kdy se Emílii začne naplňovat její sen prorazit na hudebním poli. Mladí milenci se tak dostávají do fáze, kdy nemohou žít ani spolu ani bez sebe, což spěje k tragickému vyvrcholení... (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Big Love = osudový vztah mezi 16letou divokou dívkou a starším, zkušenějším, výbušným mladíkem. Aleksandra Hamkało & Antoni Pawlicki předvedli působivé - emotivní výkony. Oba dva charizmatičtí, takže chemie mezi nima fungovala od začátku až do konce. Big Love = vášnivá & komplikovaná & zničující.....a závěrečný song mluví za vše ( I widzisz sam, gdy Ciebie mam, to siebie tak mi jakoś brak. Przeklinam nas i kocham nas, nie umiem odejść, nie wiem jak. ) ()

Bubulatko 

všechny recenze uživatele

Divné, ulítlé a nezvyklé. Začátek filmu trošku vrzal, tápal, hledal se, ale krok po krůčku zápletka našla cestu z labyrintu ven. Vlastně film začíná od nejhoršího po nejlepší. Vydržte a nevypínejte. Emoce všeho druhu provází celý film, od nezájmu po šílenství. Sympatie k hlavním hrdinům jsou jako na houpačce. Chvíli je "milujete", pak zase "nenávidíte". Koneckonců je však pochopíte a ztotožníte se s nimi. Tímto peklem, zvaným manipulativní láska si snad prošel každý. Komentář píši s odstupem času jednoho roku. Mrknu na název a vím o čem je tu vlastně řeč. Ano, film ve mě něco zanechal. I přes nedokonalý začátek, jsem po sledovaní filmu zůstala beze slov, plná emocí i prázdnoty, pobrukujíc opravdu krásné písničky z tohoto filmu, které mi utkvěly v paměti. Za mě na 1 s 5 hvězdinkami. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aleksandra Hamkało to nie je herečka, to je poľský stroj na nahotu a tak nie je divu, že ju obsadili aj do toho soft porna. Na poľské pomery škandalózne. To bolo asi aj cieľom. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jeden z největších filmových zážitků posledních týdnů, možná měsíců. Mistrně propracovaný příběh velké, všepožírající lásky se vší krásou a tragičností. Debutující režisérka si na sebe upletla bič, protože příběhů o lásce na všechny možné způsoby bylo napsáno a natočeno nesčetně, nicméně její pojetí vykreslení příběhu ve dvou časových rovinách, navíc s kriminální zápletkou, jež diváka udržuje v napětí do strhujícího finále, mě doslova posadilo na zadek a rovněž díky ústřední písničce pro mě Big Love představuje nezapomenutelné filmové dílko, které k mému velkému překvapení v Polsku zase tak velký úspěch nesklidilo. Závěrem bych ještě rád ocenil znamenitý výkon obou hlavních představitelů. Viděno na můj svátek s přítelkyní v hotelu Polonia ve Varšavě, čímž sledování tohoto filmu pro mě rovněž znamenalo pěkný dárek. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

By ma zaujímalo, čo tým Poliaci sledovali, ked' do úlohy inšpektora nasadili Gluma... Zrejme chceli uvoľniť napätie z ''hustej'' atmosféry tak, ako to perfektne dokážu Korejci vo svojich filmoch. Kokos...ale ten industriálny výpek, ktorý doprevádza celý film...Boha, ten nemal chybu!!! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Ústřední píseň, jež nese totožný název jako celý snímek, nazpívala účastnice polské verze soutěže X factor, Ada Szulc. (claudel)

Reklama

Reklama