Reklama

Reklama

Temná sekta

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Tajemný příběh o umělém oplodňování žen satanským semenem je především zjevnou napodobeninou filmů o narození satanova potomka. Díky tomu, že je děj plný neustálých zvratů, pronásledování a drobných zápletek, nevadí naprostá absence logiky, což je využito ve prospěch filmu, který ale předznamenal útlum španělského hororu. (Letní filmová škola)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak úděsné triky, že to až do pekla volalo. Bohužel tento přívlastek se dá použít snad na každou složku filmu. Sem tam se sice dá najít tak blbá scéna, že se až člověk musí zasmát, ale těch je tady jak šafránu (zbývají ty, u kterých brečíte utrpením). Jinak nabízí Temná sekta jenom nudu a filmařinu toho nejtragičtějšího kalibru. Alespoň, že si dali tvůrci tu „práci“ a pokaždé, když se objevili zrozenci pekel, nahodili tu správnou červenou „démonickou“ barvu. Ne že by mě tím přesvědčili, abych dal filmu víc jak 1*. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Zapomenutý španělský ultra-obskurní okultní sleazy horor. Satanistický kult oplodňuje ženy spermatem Démona! Narození satanského Antikrista je na spadnutí, to vše odstartovává všudypřítomný teror a gore krvavé lázně a lá Fulci! Celý je to hodně chaotický, ale místy i dost děsivý a strašidelný, scénář je sice hrozný (jedním slovem chaos), herectví také není nejlepší, ale film má dost stabilní tempo - pořád se tu něco děje, někdo někoho honí, pronásleduje a zabijí, vražd je tu překvapivě hodně a všechny jsou poměrně krvavé (viz vyloupnuté oči, scéna ve výtahu etc)!, napětí funguje, zlověstná atmosféra postupem času nabírá na morbidnosti a pěkně houstne, film má i pár momentů nechtěného humoru, takže nikdy moc nenudí. Celé je to opravdu hodně bizarní, víc jak třeba známější "Escalofrio/Satan's Blood". Ukázkový a zábavný EuroTrash. ()

Reklama

Galerie (24)

Reklama

Reklama