Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Diskuze

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Najít se práci v googlu to asi ne !  Příští dílu bude Stážístí v Microsoftu nebo Applu. Kdyby to mnělí pokračování dílu.

Uživatel chleba24 smazal svůj příspěvek.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

ja som sa bavil, Owen a Vince jedna z najlepsich komedialnych dvojic a hviezda navyse za Google campus :-D

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

par krat som sa zasmial, taka priemerna komedia, ale hodnotim kladne. Ale tak cele reklama na google :D.

Frkyn

Frkyn (hodnocení, recenze)

Líbilo se mi to, možná trochu víc vtípků mohlo být, ale zase oceňuju, že tu nebyl trapnej humor, jak už bývá u komediíí tohohle typu zvykem.

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Kdy jsem byl v kině bylo to Dabing cz ....  Chyby tam ještě na csfd.cz ještě 9 herci...

ricky4

ricky4 (hodnocení, recenze)

Zdravím, nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička, kterou zpívají Wilson s Vaughnem na začátku filmu při cestě autem? Díky moc za odpověď :)

na příspěvěk reagoval dr.horrible, BMW12

Titleist

Titleist (hodnocení, recenze)

Kdyz se podivas na programy kin, zjistis, ze na vyber nemas.. Bud dabing nebo nic. A promin, nevim jak ty, ale ja si chci film vychutnat tak, jak to jeho tvurci udelali a ne jak ho tu Zounar s Vetchym upravili! Navic dabing v pripade komedie zabije spoustu vtipu, protoze daberi ho nedokazali prevest do cestiny, nebo ho proste nepochopili!

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Rikky007

Ale jdi ty, jsou pořád skvělé dabingy, záleží pouze na tom, kdo ho z těch desítek dabingových studií udělá, právě Nova apod. ho kazí, nicméně stále je většina filmů, které jsou velmi kvalitní po dabingové stránce, problémem je, že se dabuje takřka vše a co nejrychleji, aby to mohlo jít do kin a proto to tak vypadá..

Rikky007

Rikky007 (hodnocení, recenze)

mojedatabaze

To, že můžu mít titulky znamená, že nesmim mít nároky na namluvenou verzi? Co to je za blbost? Se někdy podívej na staré komedie s Belmondem a na tohle - to je sakra rozdíl! 

Rikky007

Rikky007 (hodnocení, recenze)

český dabing jde fakt postupně do kopru. Začala to Nova svými předělávkami starých dabingů, na které si spoustů lidí stěžovalo a dnes je to asi standart. 

na příspěvěk reagoval Georgex

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

mojedatabaze

Akorát, že v případě Stážistů žádný výběr není. V kinech je prostě jenom dabing a hotovo. V tom je právě ten problém. ;)

mojedatabaze

mojedatabaze (hodnocení, recenze)

tak mate na vyber mezi dabingem a titulkami az nebudete mit, tak potom rejpejte do dabingu, nicmene nas vrcholovy dabing je na te nejvyssi svetove urovni, ale tezko vas v cemkoliv presvedcim ze? vy particko hnidopisskych hulibrku, takova sebranka intelektualnich nerdu to se jen tak nevidi, jste cesky humusu vazeni, je mi z vas na bliti

na příspěvěk reagoval Disk, Rikky007

Gesicht

Gesicht (hodnocení, recenze)

Ad dabing, tedy nevím, co jste kdo viděli za projekci a zároveň přiznávám, že jsem dabovaný film neviděl tak pět let, ale přišlo mi to, jako by to dělala partička amatérů někde u domácího mixáku v obýváku. Počínaje naprosto šíleným překladem "Click on the box bellow the window" jako "Klikni na krabici(!) pod oknem", u kterého se autor ani nesnažil přenést vtipy do češtiny, takže většina scén končí totálně dadaisticky bez pointy, přes mizerné dialogy, které s tím asi souvisí, po herecké výkony. Měl jsem pocit, že sedím na čtené zkoušce a "herci" to dávají na první dobrou. Jen by mě zajímalo, jestli někdo z CinemArtu vůbec viděl/slyšel, co jim z Barrandova poslali za matlaninu. Ten film není žádné oskarové dílo, ale tohle si určitě nezasloužil. Když už to musel CinemArt poslat do kin dabovaně, tak si měl aspoň zkontrolovat kvalitu. Škoda, že Bonton film přišel v březnu o distribuci 20th, takovéhle kopance nedělali.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

s tím dabingem to máš těžký, dříve bylo pár dabovacích společností, které měly na jednotlivé herce vyhrazené dabéry, dneska tu je xx dabovacích "rychlo" společnosti, kde mají na různé herce různé dabéry

Uživatel Georgex smazal svůj příspěvek.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Mě by zajímalo ty co to viděli. To je to vážně tak vtipný a dobrý na to hodnocení? Já sem si nemoh pomoct ale v traileru mi nepřišlo vtipný prakticky nic, možná tak profesor Xavier ale když na to vemu holku co nezná X-meny hned jeden fór zabitej :D ...

 

A co ten dabing? Proč proboha zase na oba hlavní herce přeobsadili dabéry. Zajímalo by mě kdo to vymejšlí.

na příspěvěk reagoval Georgex

newWORLD

newWORLD (hodnocení, recenze)

Ahoj, prosím je aspoň ten dabing jaký byl u Nesvatbovi? nebo nějaky jiny dík :-)

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Dabing jsem v kině neslyšel už dobrých 15 let...Nečekal jsem to a málem mě jeblo, když zazněla první věta :D

na příspěvěk reagoval Ithildaria

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Film bude v našich kinech promítán pouze s dabingem a žádná titulkovaná kopie nebude k dispozici. Důvodem je podle distributora fakt, že Vince Vaughn mluví příliš rychle a diváci by nestíhali číst titulky. Přitom by zkušený titulkář dokázal dialogy citlivě zkrátit, aby se neztratila pointa. Prostě LOL.

Uživatel Anarvin smazal svůj příspěvek.

Jason13

Jason13 (hodnocení, recenze)

Já Frat Pack zase tak moc nežeru, ale tohle vypadá zatím slušně. Vtípek s Profesorem X - hodně dobrý! Nezbývá než doufat, že ve filmu jich takových bude víc...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Wicky smazal svůj příspěvek.

Camran

Camran (hodnocení, recenze)

Je mi jedno jak vypadal Wilson v Starsky & Hutch nebo v jiným filmu...mě osobně jeho přítomnost ve filmech neskutečně ruší, nudí...jeho výkony mě osobně přijdou tak umělé a nepřirozené... :D :D ale to je můj názor...proto filmy s ním už ani zkoušet nebudu, zkusil jsem jich pár v naději, že si na jeho postavu-ať už hraje cokoliv-zvyknu, ale nestalo se tak..nezvykl jsem si a stále mě jeho přítomnost ve filmových snímcích ruší :D

na příspěvěk reagoval woPICAg

Uživatel Camran smazal svůj příspěvek.

woPICAg

woPICAg (hodnocení, recenze)

mojedatabaze

No taky jsem si dovolil udelat podobnou zajimavost ve filmi Bod zlomu :D. Ale Vincent tam hral hlavniho padoucha, tak to je jedna z hlavnich rolich ne?

mojedatabaze

mojedatabaze (hodnocení, recenze)

woPICAg

Taky nechapu proc to je jako zajimavost. Tak spolu hrajou podruhy to je toho.. Po treti to uz by bylo neco jinyho.

Ale ve Starsky & Hutch nehral hlavni postavu Vincek.

na příspěvěk reagoval woPICAg

woPICAg

woPICAg (hodnocení, recenze)

 Moc nepobiram tu jedinou zajimavost tady. Ve filmu Starsky & Hutch mel Vaughn a Wilson taky hlavní roli.

na příspěvěk reagoval mojedatabaze

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

Předběžný výdělek v USA podle boxoffice.com bude 11,000,000 dolarů , takže další propadák těchto dvou herců

na příspěvěk reagoval woPICAg

Jardaboss

Jardaboss (hodnocení, recenze)

ahoj lidi potřebuju název tý písničky v tom traileru co začíná v 00:12 když pustí rádio v autě .. potřebuju celej název vim udajně že má v názvu "more" ale nejsem si jistej ... ta písnička je dost známá tak díky za její název (odepište) ...... jinak na konci hraje písnička kterou znám ... tady je http://www.youtube.com/watch?v=iLAQITJgd7I

na příspěvěk reagoval lukastol

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Opravte herce, kteří v tomto filmu budou hrát, je to sice obrovská škoda, ale Will Ferrell v tomto filmu vůbec nebude

mojedatabaze

mojedatabaze (hodnocení, recenze)

skvely obsazeni, vincek wilson a ferrell a zanr jen komedie?? zadny romanticky a podobny kravinky? myslim, ze super :D

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama