Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Koukám na nízká hodnocení mnoha uživatelů a říkám si "věděli vůbec, že jdou na komedii"?? Přátelé vězte, že je to komedie a měla tak působit a taky že ano! Určitě jsem od filmu očekávala zábavu a taky jsem ji dostala plnými doušky. Ve filmu zazněly neuvěřitelné hlášky, ze kterých jsme se s VenDulin málem smíchy poskládaly pod sedadla, třeba: "vyfotíme to a hned to bude na néťu a bude to tzv. sdílogram". Neskutečně vychytaný byl přijímací pohovor do Googlu jak jinak než přes neŤ :-)) No a když do nás naprali jeden nejmenovaný kouzelnický zápas z jednoho nejmenovaného mnohadílného filmu, tentokrát zahraný dole při zemi, tak jsme měli co dělat abychom se soustředily na děj a ne neustále kontrolovat svůj smích :-)) Přiznávám, že jsem na začátku byla trochu skeptičtější co od filmu očekávat, ale nejraději bych na něj šla ještě jednou, jsem si jistá, že bych se bavila stejně výborně jako dnes. Samosebou předvídatelný děj, ale cooo není to žádný oduševnělý snímek, nad kterým je třeba hloubat. Je důležité hodnotit tento film podle žánru a myslím, že si zaslouží lepší skóre. Za sebe určitě doporučuju všem, kteří se chtějí bavit, výborně bavit, oprostit se od starostí, smát se skoro po celý děj filmu a těm, kteří nečekají kdovíjaké nečekané rozuzlení! P.S. Děkuji za čsfd projekci! :-) *** P.P.S. uživatel PEPINEC by se měl uvolnit a relaxovat ;-) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Abych se hned ze začátku komentáře vyhnul pohledům přes prsty a uštěpačným poznámkám fandů nebo naopak odpůrců produktu, který očividně tento snímek zaštiťuje, jsem zde, abych hodnotil film, nic jiného. Mé pocity po zhlédnutí jsou velice rozporuplné. Na jednu stranu mne velice sral neskutečně přehnaný slovní projev a to nejen hlavních dvou hrdinů, ačkoliv Vince alias Billy to v trapných žvástech vyhrál na celé čáře. Na druhou stranu, když už jsem se protrpěl zhruba první třetinou, začalo to ubíhat trochu klidněji a celkem se to i dalo. Dalším motivačním vymývárnám a slovnímu průjmu jsme se sice nevyhnuli, ale dalo se to dokoukat s celkem hezkým pocitem v srdci, především v závěru. Vždy rád fandím největším lůzrům, kteří míří k vrcholu v těžké konkurenci. Věřím, že je tu obsažen hlubokomyslný odkaz pro budoucí generace, ale ačkoliv jsem zřejmě vytušil, co tím chtěl básník říci, tvářit skepticky se kvůli tomu nepřestanu a navíc mnohým, kterým byl adresován, jej ani nepostřehnou. Nakonec tedy velmi průměrný až otravný googlet se světlými momenty. 50% ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

To že komédia nie je ukotvená v realite, nevadí až tak, ako to, keď nedáva zmysel. A pokiaľ humor až príliš často stojí na čo najrýchlejšom odriekavaní nezmyselných replík, niečo zjavne nie je v poriadku. Výsledný zážitok tak môžu zachraňovať len vybrané pasáže a k spokojnosti to logicky nestačí. Toto spojenie dvojice Wilson/Vaughn skrátka nevyšlo. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Film akoby z pera nejakého motivačného speakra, užvatlaný až hrôza. Ani si neviem vyloviť z pamäti, že by mala nejaká komédia v poslednom čase tak zlú chémiu ako Internship. Spolupráca s Google a všetko okolo Google vyznieva anti-cool a Owen s Vincom sú vlastne úboho smiešni v celom kontexte, tak ako samotný scenár, na ktorom stojí a padá úspech tejto zbytočnej komédie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těch motivačních proslovů bylo trošku moc a Vaughnova ukecanost občas sklouzávala do trapnosti, ale celkově to nebylo tak zlé. Ne že by mě příběh prodejců, které virtuální svět připravi o práci a oni se mu musí přizpůsobit, nějak extra chytil, ale koukalo se na to příjemně i přes to, že vtípky nebyly nijak originální a narážky na IT nerdy už všechny zazněly BBT. Sedlo i obsazení vč. partičky ajťáků a Rose Byrne. 60% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Tetovanie na krku Willa Ferrella nie je ani v sanskrte, ani v hindčine, ale je to v podstate angličtina napísaná vo forme dévanágarí (s pravopisnými chybami) namiesto rímskej formy. (Arsenal83)
  • Na samom konci filmu sa objaví aj spoluzakladateľ americkej spoločnosti Google. (Acrobat)
  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama