Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Cervenak odpad!

všechny recenze uživatele

V tejto chvíli si ani nespomínam, kedy som naposledy videl mainstreamový hollywoodsky film so strašnejším scenárom. Námet dobrý, ale je dokonale utopený v neustálych motivačných prejavoch (bez srandy, je ich tam tucet alebo aj viac) a Vaughnovom bľabotaní, ktoré nedáva vôbec žiadny zmysel a je dokonale nevtipné. Vytrpel som to celé len preto, že som bol zvedavý, či to dokáže byť konštantne pekelné až do konca. Bolo. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová reklama na Google s několika slibnými momenty (X-Meni, Instagram, famfrpál, závěrečné titulky) a sehranou hlavní dvojicí, která se však většinu filmu pitvoří v neškodném humoru a ukecaných pasážích, které nikam nevedou. Po slibném traileru tak přišlo vystřízlivění v podobě průměrné, leč "značkové" komedie. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je sex na jednu noc považován za randění?" Patřím mezi generaci, která souhlasí s tím, že by bylo skvělý, kdyby někdo vymyslel internetovej prohlížeč, kam by se zadala otázka a vypadla by z něj odpověď. Podle reakcí některejch podivnejch postav z tohoto snímku soudím, že o této myšlence již patrně někdo přemýšlel, ale nerad bych se pouštěl někam na neprobádanou plochu HTML5. Já jsem se zkrátka velmi dobře pobavil ve světě, ve kterým jsou pětadvacátníci většinou již za zenitem a přitom v něm dva čtyřicátníci bojují s digitálem, i když ještě zcela přesně nepochopili fungování analogu. Uznávám, že film je plnej klišé a reklamy na nejmenovanej prohlížeč Google, ale mně vyloženě zvedl náladu a i když by se z něj dalo v poklidu půl hodinky vystřihnout, tak na spokojenosti mi to neubralo. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdičky a ešte som ho silne precenila, vlastne každá za jedno zasmiatie. Páči sa mi propagácia myšlienky, že aj ľudia po tridsiatke sa dokážu presadiť v dnešnej dravej konkurencii konzumného sveta, teda, nie že by som o tom niekedy pochybovala :) Len pochybujem o tom, či vlastne stojí za tú námahu bojovať práve o toto. Ak už za každú cenu má mať film myšlienku i keď prvoplánovú, zvolila by som lepšiu. Rozhodne som videla vtipnejšie aj zmysluplnejšie komédie. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vydržala som to asi do polovice (dorazil ma Vincov prejav pri metlobale), potom bolo viac než jasné, že pokračovať to bude len ďalšími obmenami už použitých scén a hepyendom, ktorý bol pre zmenu jasný ešte pred úvodnými titulkami - čiže už pri čítaní anotácie, prípadne synopsy či plagátu. Jednoducho totálne tuctová nalinkovaná komédia. Aj také občas prekvapia, pobavia či zaujmú netradičným prístupom alebo čiernym humorom - avšak to nie je prípad Stážistov. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)
  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA), San Franciscu a Mountain View (Kalifornia, USA) d 9. júla do 25. septembra 2012. (Arsenal83)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama