Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (682)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Vince Vaughn, Jared Stern / Predloha: Vince Vaughn | Hudba: Christopher Beck | Produkcia: Vince Vaughn, Shaw Levy | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: Regency Enterprises, Wild West Picture Show Productions, 21 Laps Entertainment | Rozpočet: 58 miliónov $ | Tržby: 91,972,764 $ || Takto to dopadne, keď si umelec myslí, že môže robiť akýkoľvek obor. Vaughn vymyslel prostoduchý scenár, bez jediného svetlého momentu. Potrestal sa ešte tým, že si hlavnú rolu truľa zahral sám. Jediné pozitívum som našiel v nahliadnutiu do zákulisia vyhľadávačskej firmy. Len netuším, na kerú pizdu utratili ten rozpočet, keď v tom filme sa nestane skoro nič! Tento film si naozaj môže odpustiť každí, kto ho ešte nevidel... 15% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Z celého filmu jsem si odnesla hlavně to, že chci pracovat v Googlu a zahrát si tam Famfrpál. Ale narozdíl od většiny lidí tady jsem se u toho i docela zasmála. Ta scéna s profesorem X neměla chybu. Na to, že měl film dvě hodiny mi docela příjemně překvapilo, jak to rychle utíkalo. 3* a přítomnost Dylana O'Briana pro mě byla příjemnou třešničkou. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Svieža a celkom zábavná jednohubková komédia so skvelým hereckým obsadením. Film je veľmi "ukecaný", človek musí vedieť veľmi dobre po anglicky alebo vedieť veľmi rýchlo čítať titulky, pretože tie niekedy na obraze nevydržia ani 2 sekundy. Inak myslím, je nutný dabing. Ale aj napriek tomu, že je to tak ukecané, chýba mi tu korenie všetkých komédií, a to nejaké zábavné hlášky. Tie tu nie sú žiadne a to je veľká škoda. Takto Stážisti neprekročili svoj tieň a zostali kdesi pod vrcholom, veľká škoda, potenciál tu bol. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelná p..........tákovina k prasknutí napěchovaná tunou rádoby mouder, mentorování a přednášek o životě.. zápletka je neskutečně debilní a hlavně je to celé tak hrozně nesmyslné a přitažené za vlasy, že kdybych já byl Shawn Levy a Vince Vaughn by za mnou přišel s tímhle scénářem, tak bych mu ho omlátil o hlavu.. Vaughn mimochodem nezastavitelně chrlí z úst jednu sra*ku za druhou, přičemž asi tak 95% jeho keců nedává vůbec smysl.. přes to všechno mají Stážisti i nějaké světlé (vtipné) momenty, které mi brání v tom, abych je poslal nemilosrdně do odpadních vod.. slabounké 2* P.S.: při závěrečné ultrakýčovité scéně s pizzou jsem neměl daleko k tomu, abych mlátil hlavou o stůl.. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nevěděl, co od tohohle filmu čekat a příjemně mě překvapil. Celkem příjemná komedie s Wilsononem a Vaughnem. Ze začátku by si na ně člověk asi nevsadil, ale stejně musí být člověku hned jasné, jak to skončí. Celkem se vymakali v průběhu filmu a člověk jim to i přál. Je tam spousta narážek na různé věci. Nejvíc mě asi dostal famfrpál a profesor Xavier. "Kéž by tak bylo místo, kam můžete napsat všechny své dotazy." :D ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • V závěrečných titulcích se neobjeví jméno Willa Ferrella ani Johna Goodmana. (=woody=)
  • Ve filmu stážisté pracují na zákaznické lince, Google však žádnou takovou nemá. (ronaldmekdon)
  • Vo filme sa nachádza mnoho odkazov na ďalšie známe snímky, ako napríklad na sériu Terminátor či X-Men. (MikaelSVK)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama