Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Takto nejak by som si predstavoval filmového Punishera, nie ako tie riedke sračky čo o ňom naozaj vznikli. V jednej z nich hral titulného hrdinu aj Thomas Jane, ale tu, po ôsmich rokoch do role padol rozhodne lepšie ako naposledy. Na ploche desiatich minút je vybudovaná slušná atmosféra s nekompromisným finále, v ktorom sa pár neborákov na vlastnej koži presvedčí, že alkohol zabíja, obzvlášť Jack Daniels. 7+/10 ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Možná, že tento kraťas je tak úderný a skoro až dokonalý právě díky tomu, že je tak krátký. Být to plnohodnotný film, obávám se, že by možná nebyl schopen vyplnit celou stopáž filmu a došlo by na nudné pasáže. Ale možná, že režisérovi křivdím! Takže se přidávám k těm přáním o celovečerák. Když už by se k tomu režisér odhodlal, tak mu přeji víc takovýchto vynikajících nápadů, jako bylo v těchto deseti minutách! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle chlápek si přišel vyprat jen svoje prádlo. Nenapadlo ho, že negerský klučina se dostane do rukou negerské bandy a on se do toho incidentu vloží. Bylo více špinavé prádlo, nebo se větší špína odehrávala na ulici? Návod jak knockautovat svého protivníka láhví kvalitní whisky a ještě mu důkladně přerazit pár kostí funguje jako dobrá reklama. Nehodnotil bych to nějak závratně. Zvláštní, jak se opěvuje Thomas Jane, ale když hraje v celovečerním filmu, ani hafánek po něm neštěkne. To samé platí pro režiséra Phila Joanou, jehož "kvalitní" filmografii už nesleduji od jeho nedomrlého thrilleru Mrazivá vášeň, ve kterém už tehdy uplatnil dobrý režijní cit pro technickou stránku. I zde je velmi působivá kamera, chladnokrevný Thomas Jane a stříkající gejzír "v něm já a spol." krve. Ani jsem nevěděl, že Jack Daniels tak dobře hoří. Jeho hořlavost ale na ulici nezkoušejte. Vzhledem k tomu, že jsem od Joanoua neviděl lepší počin s tak propracovanou režijní stylovostí, má ode mě 70%. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

ČistoKREVNÁ esence zla a jeho potrestání. Akademický příklad HRDINY(mstitele/antihrdiny) a jeho činu: nemluvný muž svědkem násilností, které překročí hranici, jde a uskuteční čin, kterým zlo zastaví. Je-li zlo brutální, je očekáváno (divákem) i brutální potrestání. Modelová ukázka pouliční bandy (obvykle černošská/hispánská/asijská) napadající slabší (bezbranné dítě - o to větší důvod k zastavení zla), kde se zjeví postava hrdiny a razantním způsobem učiní eliminaci zla. Divácky vděčné je využití naturalismu v násilí. Dirty Laundry na 10 minutách vše tohle skvostně představuje. This is real Punisher! ()

Lyriq 

všechny recenze uživatele

"Ya know the difference between justice and punishment?". Jelikož Punishera mám ze všech komiksových hrdinů nejraději (a že jsem řádnej komiksák), musím jako znalec podotknout, že by se do nich asi pustil dřív. Ale tohle je jinej Frank Castle, reálnější. A takovýho bych bral do celovečeráku všema deseti. :) "Bottle of Jack." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Fľaša, ktorú má Frank Castle (Thomas Jane) v ruke je whiskey Jack Daniels. Vo filme môžeme vidieť, že za ňu dáva predavačovi v obchode (Ron Perlman) 40 dolárov, totižto v USA skutočne stojí od 30 do 40 dolárov. (Odpocivadlo)
  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama