Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: Item 47

Po monumentální bitvě o New York, ve které The Avengers porazili Lokiho armádu, se agenti S.H.I.E.L.D.u snaží zkonfiskovat všechny zbraně zesnulých Chitauri. Jednu se však povedlo získat dvojici zlodějíčků, kteří s její pomocí přepadávají jednu banku vedle druhé. Úkol je tedy jasný - získat zpět ztracenou zbraň a dopadnout zločince, kterým se jako jediným povedlo mimozemský artefakt uvést do chodu. (Psema)

(více)

Recenze (59)

bartias 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jiných marvelovských kraťasů není tahle hříčka nijak zvlášť důležitá. Nespojuje díry v ději mezi jednotlivými celovečerními filmy, ani nepředvádí žádné divy s oblíbenou vedlejší postavou. Možná ale naznačuje něco do budoucna. Děj se navíc odehrává jakoby ve stylu lupičských černohumorných komedií a i proto je to zábava. 7/10 ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Už od prvního pohledu jde poznat, že tento One-Shot patří k nejambicioznějšímu snímku první fáze. Žel produkční hodnoty jsou všechno, co bonus nabízí, jelikož příběh je triviální a vůbec by nevadilo, kdyby se jeho délka značně zkrátila. A také je škoda, že se s novými postavami a jejich věděckým přínosem dále nepracovalo třeba v rámci seriálu. ()

Reklama

wlk1 

všechny recenze uživatele

Vůbec se mi to nelíbilo a jsem z toho smutný. Předchozí One-Shot byla taková pecka, že jsem si ho musel pouštět několikrát po sobě, pozorně jsem sledoval zpomalené záběry Son-of-Coula a několikrát se smál.. mouce. Jenže tohle bylo víc, než zklamání. Měl jsem z toho pocit, že se to snaží o nějaký "příběh", nějakou "pointu", ale ničeho jsem se nedočkal. Dávám 2* za odpověď na otázku "Umíte vařit kávu?" ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Do you know how to make coffee?" - "No." Po zhlédnutí Avengers jsem hodně uvažoval, co by se stalo, kdyby obyčejný civilista našel nějakou mimozemskou technologii. A tady máme jeden z mnoha výsledků. Kraťas je spíše úsměvný, sympatická ústřední dvojice a babral Sitwell. Kdo viděl druhého Kapitána, tak už ví, co je Sitwell zač a když si odnesl tuto zbraň a dva lidi, kteří ji umí zprovoznit, Hydra získala hodně. Tenhle film má velkou spojitost se seriálem Agents of S.H.I.E.L.D. a je to bezva. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Nabízí se otázka v čem je pointa tohodle krátkometrážního snímku. V Marvel One-Shot: A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer byl záměr tvůrců docela patrný a vytvořili stylovou vtipnou jednohubku, která potěšila a ještě si v ní zahrál Clark Gregg, takže perfektně zapadla do světa Marvelu. To u Marvel One-Shot: Item 47 je to diskutabilní, vtipné to není, postavy se patrně v budoucnu můžou, ale taky docela dobře nemusí objevit a pointu to nemá. A jako dovětek co se stalo po prvních Avengers to teda moc nefunguje. 60% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Banka Farmers & Merchants skutečně existuje. Má více než 100letou tradici s 25 pobočkami v Kalifornii. (Kubaaa97)
  • Jedná se o první film ze série Marvel One-Shot, ve kterém se neobjevila postava agenta Coulsona. (gogos)
  • Ben (Jesse Bradford) má na sobě při jedné z loupeží tričko Empire State University. Na tuto školu v Marvel komiksech chodila spousta postav, včetně Petera Parkera. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama