Reklama

Reklama

Da Vinciho démoni

(seriál)
  • USA Da Vinci's Demons (více)
Trailer 2
USA, (2013–2015), 25 h 49 min (Minutáž: 49–59 min)

Tvůrci:

David S. Goyer

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Tom Riley, Elliot Cowan, Laura Haddock, Eros Vlahos, Gregg Chillin, Blake Ritson, Lara Pulver, Rosemary Rance, Rowena Diamond, Julian Seager, Allan Corduner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(28)

Středověká Florencie je domovem mladého Leonarda da Vinciho. Umělce, odvážného vynálezce a svobodomyslného rebela. Jeho osudem je nejen odhalit tajemství prastarých učení, ale i zasáhnout do mocenských intrik, jichž se stane svědkem... (TV Prima)

Recenze uživatele Terva k tomuto seriálu (1)

Da Vinciho démoni (2013) 

.....................1 - VISELEC - CITÁT - Čeho ses nejvíc bál? Trochu mi vadí, jak je znát to uměle vytvořené prostředí. Chápu,. je to teprve začátek a seriál si na sebe musí vydělat, aby se někam posunul, ale je to rušivé. Záběry na Florencii jsou prostě moc dokreslované a hluché. .......................2 - HLAD - CITÁT - Hleď do nekonečna a pak budeš Bůh............. Pitva byla hnusná a celkově je druhý díl lehce brutální. ....................3 - VĚZEŇ - CITÁT - Jeptišky jsou posedlé Ďáblem........... Da Vinci je celkem nervák, neustále se rozčiluje a často řve, ale i tak genialitu mu divák nemůže nevěřit. ....................4 - MÁG - CITÁT - Malování je víc než jen tahy štětcem............ ...................5 - VĚŽ - CITÁT - Jsi dočista pomatený............ Nějak jsem od toho očekával víc, teď to nějak moc stagnuje. Plně hluchých míst a nějak moc politiky. ........................6 - ĎÁBEL - CITÁT - Copak jsem zešílel? Jak je to možné!............... Tohle je hodně zmatený díl. POZOR SPOILER - Drakula, Valašsko, Habeshan, KONEC SPOILERU. Kam se to Da Vinci dostal? CITÁT - Viděla jste, co se stane, když zpochybníte plány Vatikánu?............ .....................7 - VELEKNĚZ - CITÁT - Došlo vám, že nemožné mě nutí dělat ještě víc?............ ....................8 - MILENCI - CITÁT - Volba a důsledky jsou na tobě................... Netušil jsem, že Leo měl tak krušný život. POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ. ()

Související novinky

Goyerův sci-fi Cliffhanger

Goyerův sci-fi Cliffhanger

05.02.2014

Producent, scenárista a režisér David S. Goyer v současnosti patří mezi nejžádanější hollywoodské tvůrce. Připravoval Batmany Christophera Nolana nebo Muže z oceli Zacka Snydera, sám potom natočil… (více)

Reklama

Reklama