Reklama

Reklama

Vikingové - Série 6

(série)
všechny plakáty
Trailer
Irsko / Kanada, (2019–2020), 15 h 16 min (Minutáž: 44–51 min)

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Na začátku závěrečné řady je Bjorn králem Kattegatu, Ivar se skrývá v Rusku a Lagertha plánuje mírumilovný odchod do ústraní venkovské farmy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavým směrem se vydala 6. série. První díly byly slabší, pak se to zase vcelku vyrovnalo. Příhody z Heptarchie nahradil Kyjev, kupodivu byl čas i na návrat na Island, rozloučili jsme se s Lagerthou... Je hezké vnímat, že by to mohlo pokračovat do nekonečna, objevitelské cesty na západ, Grónsko, nové zážitky na Hedvábné cestě na východě. Uvidíme, zda současná omezení nezruší plánované pokračování Vikings: Valhalla. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někteří tvrdí, že 6. série je lepší té páté, což dle mého vůbec není pravda, jelikož jsem si ve velkém užil bojování v Anglii a právě to mě nejvíce potěšilo na samotném konci seriálu. Loňská polovina z Ruska mě nijak nezasáhla, rovněž ani smrt v díle Death and Serpent, přestože jsme skrze ni konečně nahlédli do Valhally. Do té nám posléze hodně emotivně odešly další postavy a nebudu lhát, že jsem během poslední desetice epizod neřval jen jednou. Ze všech mnou doposud viděných dobrodružných/historických seriálů byli Vikingové nejlepší podívanou. Čtete dobře, měl jsem je hlavně ve čtvrté řadě radši než samotnou Hru o trůny. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme konečně velmi vítané ukončení jednoho výborného seriálu. A ač jsem byl hodně skeptický k této sérii, nutno říci, že právem, tak si dokázala udržet jakž takž úroveň, i když to samozřejmě není co dřív. Série přináší koukatelné, ale bohužel slabší díly, ve kterých se občas (7., 11., 19. a 20. díl - bohužel to nikdy není celý skvělý díl, ale jen určité scény) mihne záblesk toho, co z Vikingů udělalo skvělou podívanou. Finální návrat do Anglie je z Kyjeva víc než vítaný, i když je hodně urychlený tak to vůbec nevadí, protože je mi jasné, že se to dalo natáhnout do celé 7. série. Takto jsme dostali 2-3 díly a bohatě stačí. Ubbeho linka skončila tam, kde jsem si myslel. že skončí, nebyl zbytečně protahovaná a přestože scény na lodi nudily, finále to zachránilo. Ivar se vykoupil, donedávna nevýrazný a lehce otravný Hvitserk potěšil. Flashbacky na Ragnara byly fajn, návrat Alfreda výborný, znovu objevení 2 známých tváří z minulosti navodilo vzpomínání na časy minulé. Důstojné ukončení 5 minut po dvanácté. SKOL! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.série byla zajímavější než 5 díky objevení země Ruské, ale to je tak všechno. Seriál už přešlapuje na místě. Na jednu bitvu divák čeká 9 dílů, všechny zajímavé postavy jsou pryč a zbývají jen ty otravné. Největší paradox mi příjde, že jako jediný přežil ten nejméně zajímavý charakter z celého seriálu. Nenudil jsem se, ale koukal jsem spíše z principu. Vizuálně na tom prachy nejdou vidět vůbec ve srovnání s první sérii. 6/10. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. séria - 65%. Už som to spomínal a budem sa opakovať, ale od štvrtej série je to zbytočne naťahované a dlhé. A znova to platí aj pri poslednej sérii. Finálna séria tejto Vikingskej ságy, mi prišla o chlp lepšia ako ta piata, hlavne v druhej polke a aj keď je tu vypráva stále pekná, akcie furt drsné a krvavé, lokácie pôsobivo natočené, chýba tomu strhujúcejší príbeh a taktiež chýbajú tomu lepšie postavy a lepší herci, ktorý by to utiahli. Takto mi bolo celý čas jedno, kto umrie a ako to skončí. Finále s časti fajn, s časti sklamanie. ()

Galerie (569)

Zajímavosti (15)

  • Když začnou vojáci zasypávat mrtvé důstojníky v jámě, tak jeden z nich se hýbe. (Duoscop)

Reklama

Reklama