Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Uprostřed krize víry, důvěry a moci povstanou bratři proti sobě, věrní mění svůj plášť a objevují se nová spojenectví. (Netflix)

Recenze (49)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série Vikingů a s tím kam se seriál ubírá, jsem si jistý, že tou nejlepší i zůstane. Stejně jako série první, děj je plný zajímavostí, zvratů a propracovaných bojových scén. Síla seriálu také tkví ve vztazích a skrytých ambicích hlavních postav. Spoilery-> Obzvláště bych vyzdvihnu úsilí Flokiho a Siggy neb to vypadalo, že zradí až do poslední chvíle a prokázali tak svou důležitost v seriálu. Dále jsem byl během série nadšený z Rolla a Bjorna, kteří zde byli nejsympatičtějšími hrdiny. Ženám jako vždy dominovala Lagertha a z Wessexu jsem si téměř okamžitě oblíbil krále Ekberta a následně vzájemný vztah mezí ním, Athelstanem a Ragnarem. 99% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně strhující seriál. Nemůžu uvěřit, že mi celé ty roky unikal. Všichni co se týče velkoleposti obdivují Game of Thrones, ale tohle to svou výpravou zcela určitě dorovnává. Navíc mě málokdy zaujme finále řady a u Vikingů mě úplně dostalo...10/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. Séria - 80%.O niečo lepšie a akčnejšie. Predovšetkým akcia sa zlepšila, ktorá je nie len lepšia, ale je jej aj viac. No najväčšie plus sú postavy a ich vzťahy, ktoré sú oveľa zaujímavejšie a lepšie namiešané. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první série byla taková lehoulince rozporuplná, tak ta druhá je totální nářez. Seriál se v mém pomyslném žebříčku oblíbenosti dotáhl snad lehoulince za Hru o trůny. Nádherná vikingská mentalita. Snad v každém dílu jsou obrovské zrady, které vedou ke kolosálním dějovým převratům. Nádherně natočené jsou i veškeré souboje a ke všemu je jich hromada. Neexistuje díl bez nich. Ten malý a nesympatický kokot s divným účesem konečně dospěje a přestane tolik kokotit. Na každý díl jsem se moc těšíval a už teď se nemůžu dočkat třetí série. Doufám, že bude neméně skvělá. Hodnocení zvedám na 4* a nechávám si minimální rezervu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaká radost a štěstí mě potkalo! První série se mi velice líbila a měl jsem velké obavy, že druhá série nebude dosahovat takové kvality. A nemýlil jsem se, byla ještě lepší! Výborně namíchaná směs intrik a akce, jen tak dál! ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Vikingů výrazně zvedla laťku. Jednotlivé díly jsou najednou mnohem zajímavější. Také všechny důležité postavy dostávají další vrstvy, což je dělá mnohem více reálnější. Mnohem zajímavější je dějová linka v Anglii, kde Ragnar konečně potkává někoho sobě rovného v podobě krále Ecberta. A jsem rád, za ten skok v čase, minálně kvůli Bjornovi. Jako dítě jsem ho jako jedinou postavu skutečně nemohl vystát. Teď je mnohem sympatičtější. 90 % ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia seriálu Vikingovia za 20 častí pripustili až jeden čiastkový neúspech pána Ragnara, inak sú všetci v jeho okolí naivný blázni, iba samotný Ragnar je lietadlom. Druhá séria je predsa len v porovnaní s prvou o niečo lepšia, ale seriálu Hra o tróny sa predvídateľný dej okolo Ragnara nevyrovná ani zďaleka. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem přišel na chuť i znělce, bitvy jsou pořád epické, ale nadále čekám na nějaký vydařený osobní duel, jaký byl například v epizodě Burial of the Dead, ale netrpělivost zatím ani zdaleka nepřevládá, na to ani není čas. S postavami jsem se sžil už dávno, ale stejně mě dokáží překvapit. To platí i o příběhu, jelikož si nejsem úplně jistý, kam povede jeho příští krok. A takhle mi to vyhovuje, a proto doufám, že to tak zůstane i nadále. (Netflix) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady už není třeba řešit, že nejde o naučný dokument, ale o regulérní řežbu na pokračování, opepřenou intrikařením, aby to nebylo zase tak moc jednotvárné. Tvůrci se pokusili smíchat pár historických událostí a postav, s trochou odkazů na severskou mytologii, díry poslepovali tak, aby to vypadalo věrohodně pro většinu diváků a tadá...jeden z nejlepších historickoakčních seriálů. Pokud vás věrohodnost netrápí, tak si s roztomilými chlapíky se severu, užijete pěkné chvilky, protože jestliže ve starém Římě píchal každý s každým, tak na severu píchal každý do každého. Thor aby spral pacifisty! Ragggnááár na hrad!!! ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál - a předešlým tahle série - je něuvěřitelný žrádlo. Máme tu všechno, co miluju a co budou nejspíš milovat i naprostá většina chlapů. Jsou tu vikingové, je tu řádná řádka zdravýho násilí a hrubýho sexu, chlapský kecy, pomsta, pořádná muzika... do toho všeho fakt moc pěkně natočený (i barvy se tak nějak na své snivéautentičnosti umírnily). Je tu prostě skoro všechno, proč tenhle seriál jmenovat. A snad v celé sérii není jediný špatný díl. Celkově tato série by dokázala v klidu stát i sama za sebe a to se musí ocenit. Vikingové se pro mě zkrátka stávají neuvěřitelným zážitkem, které každý díl jen víc a víc miluji. Jen škoda toho, že je Ragnar (sic hlavní postava s takovejma svinskejma nápadama) takovej uzavřenější a skoro to vypadá že víc prostoru dostává ten p*čus Horik, ale ok, respekt. Jinak perfektní. Jen epizoda Krvavý orel mohla být krvavější, i přes to, že je názorná dost. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší než první řada, jelikož tato má o epizodu víc a to znamená víc vaty. Hlavně v první polovině. Jinak výborný rozvoj postav, vztahy se prohlubují, taky je tu víc akce a pár zvratů. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek mě úplně rozsekal - až tak nechutně emotivní byl. Zbytek se zabýval spíše zradou a sladkou odplatou, kromě utápění se postav v nich samotných. I s nečekaným vyvrcholením jsem hodně spokojen. 80% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi dlouho, než jsem se po vlastně nevysvětlitelné pauze k Vikingům zase vrátil a dneska vím, že to byl ten nejsprávnější krok. Ve šlépějích Game of Thrones tady máme totiž další věrohodný historický seriálový epos, který si s ničím nezadá a množství jeho obsahu není zrovna pro slabé povahy. A když z nejrůznějších zdrojů na internetu vídám a slýchám, k jakému masakru seriál dospívá v současné 5. sérii, mám o to větší chuť se k ní konečně probojovat. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem netušil, že naši severští drsňáci jsou v nitru takovými rodinnými, až romantickými typy. Ne ojediněle mi tudíž přišlo, že vztahová limonáda dalece překročila historické meze; nicméně bohatší porce intrik, politikaření i špinavých bojůvek dojem vyspravila. 85% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria bola miestami fakt lepšia ako tá prvá. Zatiaľ ma to baví, viac ako GoT.. o Slovanoch radšej ani nehovorím. Uvidime čo Ragnar predvedie v tretej sérií. Zatiaľ to má ale svoje čaro, možno aj vďaka videohre ac Valhalla, ktorú popritom niekedy zahrám. 4* ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po opětovném zhlédnutí 1.série, tentokráte v necenzurované verzi na Netflixu, jsem se odhodlal k sérii druhé a rozhodně nelituju. Scénáristicky o level vejš než první série a i postavy tu jsou zajímavější, hlavně jarl Borg je skvělej. Pěkné 4 hvězdy a tentokrát další série bude bez váhání. (Netflix HD, orig.) ()

Reklama

Reklama