Reklama

Reklama

VOD (1)

Po bitvě s anglickými družinami se prohlubují neshody mezi Ragnarem a králem Horikem. Zatímco Ragnar by rád přijmul od anglických králů nabídku vyjednávání, Horik chce připravit krvavou pomstu... (TV Prima)

Recenze (12)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bjorn reminds me of Odin's favourite son, Balder. The Gods made everyone swear an oath that he would be safe. Nothing could injure Odin's favourite son. The Gods even tested the oaths. They threw stones at him, darts, struck him with axes, and slashed at him with swords, but it seems nothing could harm Balder. Everyone rejoiced that it was impossible to hurt Balder. All except Loki. The sly one watched with distaste and impatience. And it sickened him to see how Balder was immune from all sorts of attacks. The sly one knew he had to find a way to kill him. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Působivá bitva králů, kde se tvůrci snaží, aby vypada podobně opulentně jako Battle of Bastards, avšak ani zdaleka se jim to nedaří. I tak ale solidní seriálové kulisy a výprava, plus autentičtí herci. Možná ještě lepší než celá bitva je zajímavá vedlejší postava Porunn. Její fundamentální rovina přerodu z otrokyně na normálního člověka je překvapivě zajímavě podaná. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dobře to vypadalo, nad epizodou se vznášela jasná pětka jako orel nad Jarlem Borgem, protože jsem dostal skvělou akci, výborně intrikujícího krále Egberta, stále chtivou Kwinthrith a navíc už nebudu muset sledovat Athelstana, jak pracuje na iluminacích, stíhán halucinacemi, ale pak přišla pověstná pěst na oko. V rekvizitárně zřejmě zůstaly přebytky po filmu o třicetileté válce, tak proč ty přilby nenarvat na hlavy komparzu, bitva je to velká, ono se to ztratí. Neztratilo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a Vikingovia prehrali bitku o Wessex, vôbec prvú od začiatku seriálu. Kráľ Horik pokračuje v intrigách proti Ragnarovi, severania uzavrú zo Sasmi krehké prímerie a Athelstan sa rozhodne ako inak v prospech Ragnara. A koho by trápilo, odkiaľ vzali Vikingovia kone, na ktorých išli vyjednávať podmienky kapitulácie víťaznej strany :-D či ako to, že Rollo bez broblémov zvládol plavbu domov z otvorenými ranami a polámanou nohou...Už iba to, že utrpeli porážku stojí za to nadeliť epizóde plný počet. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horik sa strmhlav vrhá do bitky, kým Ragnar chce ostať pri pôvodnom vyjednávaní. Bitka je veľmi krvavá, vyhráva skvelá stratégia. Aelle ide medzi Vikingov ako cenný rukojemník a Athesthan pomáha Rollovi a pri vyjednávaní. Finálny rozpor nastal. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úchvatná epizóda. K boju tentoraz nemám výhrady, Egbert má za ušami a vlastne som sa ocitol v rovnakom rozpoložení ako Athelstan, fandiaci rovnomerne Ragnarovi aj Egbertovi. Konečne to v boji zlízla okrem iných aj jedna z hlavných postáv zo strany vikingov, ktorí doteraz všetko len valcovali, teraz sa karta (uvidíme na ako dlho) proti ním obrátila. Stretnutie Ragnara s Athelstanom bolo povznášajúce a dojemné, spoiler! za scénu keď spolu kráčajú z tábora a Ragnar ho kryje vlastným telom tvorcom fakt tlieskam. Zatiaľ najlepšia časť seriálu, 10/10. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diel ktorý nám ukáže, že aj anglický vojaci vedia bojovať, že Rollo má šťastie z prdele, že Bjornova slečna sa učí bojovať, že Athelstan sa vracia na sever a, že Horik a Floki dačo kujú. Uvidíme čo. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitva dobrá... Vlastně asi to nejlepší na tomto díle... Intrikující Floki a Ekbert... Princezna nymfa, která chce Vikingy spíš na orgie než do bitvy... Kněz se vrací, fakt "radost"... Rollo žije další obrovská "radost"... Horik a Ragnar je konečná... ()

Reklama

Reklama