Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už je viditelně slabší a obsahuje spoustu historických i příběhových chyb. Stále si však udržuje vysoký průměr a dosti dobrou příběhovou linii plnou zásadních zvratů. Což vlastně dokazuje i velice promyšlený závěr, který bezpochyby poslední epizodou zachránil  tím pádem zajistil úctyhodné uzavření této série. Solidní čtyři hvězdy, ale dobrovolně bych si to už asi znovu nepustil. 82% PS: Poslední epizoda bezpochyby rozhodla o hvězdě. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka byla sevřenější a režijně soustředěnější. Trojka je opět o něco více rozmáchlá a epičtější. Především co se výletu do Paříže týče. Přibylo trochu více náboženské tématiky oproti předešlé sérii, ale stále se to dá přežít. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ragnar mě docela zklamal, že poslední dobou o ničem moc nerozhodoval a držel se v ústraní, když někdo k vikingům mluvil. Snad v další řadě si spraví renomé. Jinak kvalitativně už tady bylo znát, že to jde mírně dolů a celkem se bojím dalších řad, na které jsem moc chvály nezaslechl. Zatím jsem ale napjatý na další díly...90% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je opět ještě o kus lepší, než ta předchozí, v což se pomalu nedalo ani doufat. Ale kombinace nájezdů do sedmi anglosaských království a na Paříž společně s domácími příběhy, ve kterých si nikdo není jistý tím, kde končí realita a kde začínají hry Ásgardských bohů, to je radost... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria - 95% Jeden s mala seriálov, ktorý ma stúpajúcu tendenciu. Zatiaľ čo prvá séria nás zasvätila do sveta Vikingov, druhá už zlepšila akciu a postavy a tretia to už len zdokonaľuje. Je vidno, že tento seriál je úspešný. Tretia séria je nie len naj-akčnejšia, ale hlavne výpravnejšia. Tu sa už nedobývajú maličké Anglické osady, ale Ragnar, ktorý je podla legendy potomok Odina, rovno zaútočí na samotný Paríž! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Třetí série neztratila na skvělosti lautr nic. Ragnar a jeho tým se přijeli kamarádit do Anglie a poté dokonce i do Francie. Díky úžasnému anglickému králi přibylo také nějakých těch intrik a podvodů. Stejně tak přibylo soubojů. Především bych vyzvedl závěrečné obléhání Paříže, které bylo opravdu chuťovkou. Ragnar má vyšší a vyšší cíle a opravdu je nač koukat. Také správně vzrůstá mezináboženské napětí a celé je to prostě super. Už aby tu byla série č. 4! ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no nic moc, řada spíše politická a manipulátorská, pořádně se začne něco dít v posledních třech dílech při nájezdu na Francii, jinak celkem nuda..ale určitě bych pochválil vývoj Bjorna ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna začala, a pak i pokračovala velmi rozpačitě, takže jsem byl dost zklamán. S šestou epizodou přišla výrazná změna k lepšímu, a ta už vydržela až do konce řady. Nejvýraznějším dílem byl pro mě osmý, který přinesl útok na Paříž a zatím nejlepší akci seriálu. Velmi mě bavila postava Wessexského krále Egberta, některé epizody by byly bez jeho intrik a manipulací poněkud mdlé. ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série sice nepřekonala druhou, ale přinejmenším se jí vyrovnala. Napětí a akce je v každém díle dostatek. Objevuje se i středověká politika a člověk se konečně musí začít bát i o hlavní postavy. Snad si dvojnásobně dlouhá 4. řada kvalitu udrží. 90 % ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď sa jedná o prvú sériu, v ktorej Ragnarovi Dokonalom nevychádza úplne všetko, záver z neho opäť spraví hrdinu, ktorý prekoná Trójskeho koňa a tým zoberie pôžitok z inak dobre spracovanej série všetkým fanúšikom a znalcom histórie...Avšak zároveň tretia séria ponúkne veľmi dobre spracované vonové scény a obliehanie Paríža má svoje čaro, preto doteraz najlepšie hodnotenie pre jednu zo sérii Vikingov. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší série, během které jsem si říkal, že by ji nejeden díl dokázal úspěšně zakončit. Ale stejně se tím nejlepším možným vrcholem ukázalo postupné dobývání Paříže. K bitvám, postavám a odsýpajícímu příběhu se postupně probojovalo i politikaření, a atraktivita seriálu se tak i nadále zvětšuje. Jen ta práce s jazyky pořád není úplně dodělaná a uhlazená. (Netflix) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jestliže předchozí řada byla samá řežba a boj o moc, tak ve třetí se trošku na řežbě ubralo, ale začalo se víc souložit a plkat o náboženství. Na jednu stranu tomu rozumím, ona by to byla nuda, sledovat 30 dílů, jak se navzájem všichni snaží vykostit, ale Ragnarova postava mohla být toho teologického "updatu" ušetřena. Bohatě stačilo, jak pěkně prožíval náboženské dilema Athalstan. Tvůrci se ale hold rozhodli jinak a postavu Ragnara zprasili jak mohli. Dokonce jsem si v posledních dílech říkal, že by mi nevadilo, kdyby mu na hlavu padla cihla a vystřídal ho Rolo. To jsem ještě nevěděl, že scénáristi testovali houbičky, které Vikingové žvýkali a připraví velmi podivný konec této řady. Ze zvědavosti budu ve sledování pokračovat, ale jsem trochu rozčarovaný...tento směr se mi moc nelíbí. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, líbí se mi to. Postupně to (sympaticky) přiostřuje (sympaticky, jakože realisticky a tvůrci se s ničím ''neserou'') a v každé epizodě (prakticky) máme hromady násilí, špinavější sex, litry krve a všechno, co z toho dělá sice trochu hůře koukatejnější záležitost pro citlivější diváky, však já jsem absolutně spokojen, protože co se realističnosti týče, tak to zkrátka realistické je (a s žádnou diverzitou se to taky nijak nemaže, tak to prostě v historii bylo). Do toho je to pěkně natočené a neuvěřitelně zahrané. Prostě čumim, takhle má vypadat kinematografie. Jo, líbí se mi to. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět slabších 5 hvězd, ale to protože jsou tu epizody dost nevyvážené. Ve většině případech jde o epickou atmosférickou záležitost, zejména pak poslední tři díly. Pak tu jsou ale průměrné epizody plné vaty. Postavy a vztahy se stále rozvíjí, akce je tentokrát méně a přibylo více téma náboženství. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím stejně jako řady předchozí, třebaže by si 1. i 2. zasloužily o hvězdičku méně, když je porovnáme s tím, jak se tahle nekompromisní řežba konečně rozjela. Zasekl jsem se letos v únoru ve druhé sérii právě proto, že mi nepřišla ničím výjimečná. Ale těchto 10 dílů už z Vikingů dělá zcela jiné kafe. Obzvláště poslední části, kdy je nám konečně servírovano očekávané obléhání Paříže. Jsem rád, že můžu brát Vikingy jako seriál, na který nekoukám jen kvůli velkolepým bitvám. I na akci poklidné díly totiž opravdu stojí za to je vidět. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Falešná vstřícnost a nevyzpytatelnost wessexského krále Egberta skvěle vyvažovala telenovelové milostné pletky (především ženského) osazenstva Kattegatu. Vrchol série však jednoznačně přišel s doslova dechberoucími (i měřítkem) bojovými epizodami dobývání Paříže. Tam jsem skoro nedýchal. O výraznějším příklonu k mysticismu (věštby, vize, bohové) a otázkám náboženství obecně nějak nevím, co si myslet. 90% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahovo najslabšia séria. Hlavne menej bitiek, ten plešatý Ragnar mi vôbec nesedel. Uvidíme čo prinesú ďalšie, ktoré budú mať už cez 20 epizód. Chválim aj posledné epizódy lebo tie sa vydarili. 3* ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel 3.série má očekávání po výborné druhé řadě nenaplnila. Spousta vaty, dění v Kattegatu mě moc nebavilo a útok na Paříž nebyl špatnej, nicméně peníze tam očividně chyběly, aby to vypadalo fakt bombasticky. Back to 3 stars. (Netflix HD, orig.) ()

Reklama

Reklama